Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

allah bağışlasın canım en önemlisi evlatlar benımde baskası olçünce 1.75 çıkıyo diyetiseyene gitiğimde 2 cm ksıa cıktım 1.73 ama şey diyolar sabah ölçülmesi gerekiyomuş omurların daha açıkmış akşama doğru çöküyomsun bende 76 oldu bakalım 71 olunca normal kilolu sınıfana giryorum ama hedef 60 gebelik düşündüğüm için hatta ben şöyle bir şaşırtma yapıcam 57 düşüp normal diyetime dönün ce kilo olsam ideal kg olrum umarım 60ları görürüz senin hedef nedir.

off kızlar çok acıkmıştım kendime bi tabak mor lahana salatası yaptım ve afiyetle yedim
umarım diyet çöpe gitmemiştir

selamlar herkese
beni hatirlayanlar cikacakdir belki eski nickim ARDA-ALYA idi
bu diyeti 1 bucuk aya yakindir yaptim ve 15 kilo verdim
sonra tr ye gittdm ve birakdim diyeti
ee annecigimn yemeklerini özlemisdim yedim ne bulduysam
o zamndan beri birakdim diyeti ve inaninki okadar ac gözlülesmisdimki ne buldysm yiyodum kendimi durduramiyrdm ama hala 0 verdigim 15 kiloyu geri almadim
hani diyolarya sok diyet yapildikdan verdigin kilonun 2 katini alirsin diye ben almadim valla
simdi tekrar basladim bugunn caniklerimm
ins isdedigim kiloma inecegimm
zemuszemuszemuszemus​

amin canımmm saol
evet boy sabah ve akşam çok farklı çıkıyormuş ben hiç sabah ölçtürmedim genelde akşam üstüne denk geliyor bidaha saah ölçtürücem inş.
hamilelik düşünüyorsan gerçekten ver canım ben şimdi anlıyorum
69 kgydim evlendiğimde evlilik rehavet yaptı 72 kg hamile kaldım
18 kg alınca 90 oldum
ve sıkıntılı bir dogum geçirdim sezeryan olmak zrunda kaldım derken dogumda sadece 3 kg gitti
sütüm gitti gidiyor derkende çok yedim şimdide böyle ugraşıyoruz
hedefim şuanlık aslında 70 sonra 65 inşallah :dance:

canımm mucukkaa offyaaa ne kadar özlemişim seni bi bilsen
opuyorumnanaktan

wala içime su serptinbende o kadar kilo vercem sora geri almak koyar diodum daha bi inancm geldi kaydirigubbakcemile2 topiğin ilk zamanlarnda görmüştüm seni tekrar hoşgeldn opuyorumnanaktan

wala içime su serptinbende o kadar kilo vercem sora geri almak koyar diodum daha bi inancm geldi kaydirigubbakcemile2 topiğin ilk zamanlarnda görmüştüm seni tekrar hoşgeldn opuyorumnanaktan

hosbulduk canim
inan hersey insanin kendi elinde
hepimiz incecik olmak isdemiyomuyuz eee peki neden yiyorz hala?
o nedenle burada hepimiz birbirimize desdek vericez ve bu igrenc kilolardan kurtulucaz

arkadaslar
dedigim gibi ben eskiden bu dieti tam olarak uygulamisdim yaklasik 1 bucuk ay kadar
ve tekrar basladim...
bi kac sayfa geriye bakdim ama bi lisde falan göremedim
eger isderseniz eskisi uyagala gibi yapalim
yani biz eskiden bi lisde olusdurmusduk ve cumadan cumaya tartilip buraya yaziyoduk ve birbirimizi cok motive ediyoduk
ama herhangi bi lisdeniz varsa eger benide ekleyin tatlislerimmm:hulya:

şehnazım tatlım bi sen bide ben varım heralde
anam nerde bu kızlar
neyse eğer bi liste yoksa oluştururuz bi liste cumadan cumaya tartılırz ohh misler gibi zayıflarız bebişim

şehnazcım hoş geldin hatırladım seni :)
bi liste yapalım bencede hem öyle daha güzel oluyor
hem yarış gibi oluyor hemde motivasyon oluyor eger gönüllysen bu işe
bizler kilomuzu hedef kilomuzu yazalım

şehnazcım hoş geldin hatırladım seni :)
bi liste yapalım bencede hem öyle daha güzel oluyor
hem yarış gibi oluyor hemde motivasyon oluyor eger gönüllysen bu işe
bizler kilomuzu hedef kilomuzu yazalım

hosbulduk tatlisim nasilsin
ben simdi yapicakdim lisde ama hani bi arkads falan yaptiysa ona ayip olmasin diye yapmadim
ee lisde yoksa ozamn hemn basliyoruzz
yupiiiiiiiiiiiiiii
kilolara elvedaa dicez yakinda haydii:lepi:

eevettt cancagizlarimm basliyorumm
bizimle bu yarisda olmak isdiyen varsa lütfen ismini eklesinn

nickiniz (baslangic kilo-ve ideal kilo)

sehnaz (73-45)

şeynazcım tatlım ozaman herkes cumaya kadar bildirsin kilosunu hedef kilosunu
cumadan itibaren başlayalım
offya eski günlerdeki gibi

şeynazcım tatlım ozaman herkes cumaya kadar bildirsin kilosunu hedef kilosunu
cumadan itibaren başlayalım
offya eski günlerdeki gibi

evet tatlim evet
valla cok heyecanlandim eskiden nasildi ama
nasil motive ediyoduk birbirimizi
arkadaslar ayni eskisi gibi olalim ve sohbet ,muhabbet ve motive havalarda ucussun bu topicde inss

mrb şehnaz baştaki yazılarını okudum seninde bol bol,vallahi geri almadım deyince içime su serpildi,acaba verirde daha kötü geri alır mıyım diyodum,benide yazın lütfen bayanlar,kilo 98 (en şişman ben olcam galiba:) ) ideal kilo şimdilik 70 olsun,harika olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…