evet tatlim evet
valla cok heyecanlandim eskiden nasildi ama
nasil motive ediyoduk birbirimizi
arkadaslar ayni eskisi gibi olalim ve sohbet ,muhabbet ve motive havalarda ucussun bu topicde inss
mrb şehnaz baştaki yazılarını okudum seninde bol bol,vallahi geri almadım deyince içime su serpildi,acaba verirde daha kötü geri alır mıyım diyodum,benide yazın lütfen bayanlar,kilo 98 (en şişman ben olcam galiba:) ) ideal kilo şimdilik 70 olsun,harika olacak :)
ayy şehnazımm tatlım sen hiç merak etme eminim eskisi gibi olacaz ve verecz kilolarııı
cumaları iple çekez
offff süper yaaa
hosbulduk tatlisim nasilsin
ben simdi yapicakdim lisde ama hani bi arkads falan yaptiysa ona ayip olmasin diye yapmadim
ee lisde yoksa ozamn hemn basliyoruzz
yupiiiiiiiiiiiiiii
kilolara elvedaa dicez yakinda haydii:lepi:
iyiyim canımm ben ozamanlar verdim verdim aldım hep pisbogazlıgımdan mafoldumben
sonra yineee başladım :lepi:
başlangıç 76.5 hedefim 65 canım
çizelgemde 76.1 yazıyor ama bu sabah 76.5 geldim öyle olsun neolur ne olmaz
yaaa eskiden sabah öglen akşam ne yedik ne içtik yazardık
en ufak bir kaçamkta birbirmizi sıkıştırırdık ozaman daha çok motive oluyorduk
Bende şu an 65 kiloyum ve 55 olmak istiyorum hedefim en küçük ihtimal 20 günde 10 kilo vermek elma diyetiyle başarıcam inşallah 1 yıldır veremedim şu kiloyuu :))
hosgeldin canisim
hemncek senide ekliyorum lisdeye
ben yarın sabah başlıyorum yazıcam akşam,işten geç geliyorum ben,tek sorun tatlı kızlar feci şekilde zaafım var onu kırdım mı biter zaten,ne kolay ya alması,ne kadar da zor vermesi,tam bi eziyet ama böyle tatlı tatlı vermek çok güzel olacak
ŞenizŞeniza.s. =))
kızlar dizim başladı
dizi biter bitmez burdayım görüşürüz şekerler
selamlar herkese
beni hatirlayanlar cikacakdir belki eski nickim ARDA-ALYA idi
bu diyeti 1 bucuk aya yakindir yaptim ve 15 kilo verdim
sonra tr ye gittdm ve birakdim diyeti
ee annecigimn yemeklerini özlemisdim yedim ne bulduysam
o zamndan beri birakdim diyeti ve inaninki okadar ac gözlülesmisdimki ne buldysm yiyodum kendimi durduramiyrdm ama hala 0 verdigim 15 kiloyu geri almadim
hani diyolarya sok diyet yapildikdan verdigin kilonun 2 katini alirsin diye ben almadim valla
simdi tekrar basladim bugunn caniklerimm
ins isdedigim kiloma inecegimmzemuszemuszemuszemus
içime su serptin çoook sağol ben normal dıyetle 7 kg verdım takıldı gıtmıyodu buna basladım 2. gunum 1.5 kg gıttı ıste suphelerım vardı caba bırakınca kg alırmım dıye ama ben en az 1.5 saat spor yapıyorum
amin canımmm saol
evet boy sabah ve akşam çok farklı çıkıyormuş ben hiç sabah ölçtürmedim genelde akşam üstüne denk geliyor bidaha saah ölçtürücem inş.
hamilelik düşünüyorsan gerçekten ver canım ben şimdi anlıyorum
69 kgydim evlendiğimde evlilik rehavet yaptı 72 kg hamile kaldım
18 kg alınca 90 oldum
ve sıkıntılı bir dogum geçirdim sezeryan olmak zrunda kaldım derken dogumda sadece 3 kg gitti
sütüm gitti gidiyor derkende çok yedim şimdide böyle ugraşıyoruz
hedefim şuanlık aslında 70 sonra 65 inşallah :dance:
selamlar herkese
beni hatirlayanlar cikacakdir belki eski nickim ARDA-ALYA idi
bu diyeti 1 bucuk aya yakindir yaptim ve 15 kilo verdim
sonra tr ye gittdm ve birakdim diyeti
ee annecigimn yemeklerini özlemisdim yedim ne bulduysam
o zamndan beri birakdim diyeti ve inaninki okadar ac gözlülesmisdimki ne buldysm yiyodum kendimi durduramiyrdm ama hala 0 verdigim 15 kiloyu geri almadim
hani diyolarya sok diyet yapildikdan verdigin kilonun 2 katini alirsin diye ben almadim valla
simdi tekrar basladim bugunn caniklerimm
ins isdedigim kiloma inecegimmzemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?