Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

evet tatlim evet
valla cok heyecanlandim eskiden nasildi ama
nasil motive ediyoduk birbirimizi
arkadaslar ayni eskisi gibi olalim ve sohbet ,muhabbet ve motive havalarda ucussun bu topicde inss

ayy şehnazımm tatlım sen hiç merak etme eminim eskisi gibi olacaz ve verecz kilolarııı
cumaları iple çekez
offff süper yaaa

teşekkür ederim ya çok heyecanlandım ben hep yalnız olmuyo,moralim bozuluyo,direncim kırılıyo diyodum,şimdi bambaşka olcak galiba kaydirigubbakcemile5

canimm
hosgeldin sende o zamn
sen hic merak etme hersey bizim elimizde
bak burada gercekdn birbirimize motive olucaz ve kilolari vericez emin ol
ama hergün yazoicaksin oldumu o zamn insan daah bi sevkle yapiyo dieti emin ol canimm

ayy şehnazımm tatlım sen hiç merak etme eminim eskisi gibi olacaz ve verecz kilolarııı
cumaları iple çekez
offff süper yaaa

aynen canimmm aynen:lepi:

hosbulduk tatlisim nasilsin
ben simdi yapicakdim lisde ama hani bi arkads falan yaptiysa ona ayip olmasin diye yapmadim
ee lisde yoksa ozamn hemn basliyoruzz
yupiiiiiiiiiiiiiii
kilolara elvedaa dicez yakinda haydii:lepi:

iyiyim canımm ben ozamanlar verdim verdim aldım hep pisbogazlıgımdan mafoldumben
sonra yineee başladım :lepi:
başlangıç 76.5 hedefim 65 canım
çizelgemde 76.1 yazıyor ama bu sabah 76.5 geldim öyle olsun neolur ne olmaz
yaaa eskiden sabah öglen akşam ne yedik ne içtik yazardık
en ufak bir kaçamkta birbirmizi sıkıştırırdık ozaman daha çok motive oluyorduk

olsun canim benim
bak yine burdayiz ve yine eskisi gibi olucaz ve kilo vericez emin ol
bak hersey süper olucak
valla ben cok heyecanlandim:lepi:

Bende şu an 65 kiloyum ve 55 olmak istiyorum hedefim en küçük ihtimal 20 günde 10 kilo vermek elma diyetiyle başarıcam inşallah 1 yıldır veremedim şu kiloyuu :))

ben yarın sabah başlıyorum yazıcam akşam,işten geç geliyorum ben,tek sorun tatlı kızlar feci şekilde zaafım var onu kırdım mı biter zaten,ne kolay ya alması,ne kadar da zor vermesi,tam bi eziyet ama böyle tatlı tatlı vermek çok güzel olacak

aynen canim aynen
almasi kolayda vermesi cok zor
neyse diyorumy ahersey akilda bitiyo
bak san örnek vereyim önceden bu dieti yaptigim siralarda ben hamburger faln cok severim esim almisdi banada yalvardi ama bi gidim bile yemedim o kadar cok beynimi diete adapde etmisdimki send eöyle yap canim
zayifladiginda ne gzel kiyafetler giyicm fisdik gibi olucam de ve azim yap
hersey cok güzel olucak

ŞenizŞeniz

içime su serptin çoook sağol ben normal dıyetle 7 kg verdım takıldı gıtmıyodu buna basladım 2. gunum 1.5 kg gıttı ıste suphelerım vardı caba bırakınca kg alırmım dıye ama ben en az 1.5 saat spor yapıyorum

evet canim spor cok mühim
ben ilk baslarda yapmiyodum fakat son lara dogru resmn deli gibi spor yaptim
spor sart yani hem sarkma olmuyo hemde daha iyi veriliyo kilo

ya benı sorma ya bende
57 dıyım
85 oldum senı cok ıyı anlıyorum 2 dusuk yasadım bız kadınlar sey sıgınızyoz hamılelıge ben kendımı suan telkın edıyorum allah nasıp ederse hemılelıkte dıyetısyen kont ılerlemeyıs dusunuyorum sut verme konusuna gelınce su bıle sut yapıyomus annelerımızden oyle gormusuz bızımde ısımıze gelıyo ye babam ye :)

Harika gercekten, tebrikler. Allah' in izniyle bende yarin baslyiorum elma yemeye :dance: en büyük korkumda eger sayet kilo verirsem :Saruboceq: tekrardan almamak, sen almadim diyorsun, süper zemuszemus
..o vakit diyet yapan kizlar, bol sanslar :hooray:alkisalkisalkisopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…