Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın canım kacamak yok unutma klava: sehnazda gelsin sana bol bol klava: görürüsün cnm dikkat dün bende sinirden ölmüştüm kaçamak yaptım diye bugün bi kazam yok şimdilikkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar ya ben işte kaçamak yapmıyorum çok azimliyim hiç canım bişey çekmiyo ama eve gidince beynim dönüyo mutfaga girmemekte buldum çareyi kardeşim bana veriyo elmamı yoksa bende yaparım kaçamak zaten dün akşam uyuyamadım çok az lor peynir yedim kalorisi az diye

kızlar kızıma kahvaltısı yedirdim ona yedirirken bir iki kaşıkta ben aşırdım
biraz kaçamak sayılır ama kahvaltı yapmadım onun yerine sayalım
şimdi ben ev işlerine başlıyorum görüşrüz canlar opuyorumnanaktan

SÜPERSıNıZ.... ben biber hapıyla kilo vermiştim şimdide zayıflama yüzüğü kullanıyorum. biber hapıda zayıflama yüzüğüde işe yaradı şimdi sadece zayıflama yüzüğü kullanıyorum akapunktur bi nevi elma diyetinde sadece yeşil elmamı olur amasya elması olmaz mı

haklısın cnm eger kahvaltı yapmadıysan o kaçamak sayılmaz tabi akşama lkadar abartmazkaydirigubbakcemile2

zayıflama yüzüğü nedir nasıl kullanılır açıklarmısın amasya elması tatlı olmaz ekşi yeşil elma olmalı diyette ama bende normal elme yiyorum:)

süpersin cnm aynen devm et opuyorumnanaktan benimde cnm hiçbişey istemiyor elmayı bile zorla yedim . şimdide yeşil çayımı içiyorum

zayıflama yüzüğü silikon ayağa takılan akapunktur etkisi yapan bir yüzük manyertik bir tedavi

bana kuzenim getirdi metabolizmayı çok rtahatlattığı kesin fark edıyor ama ben sureklı kullanıyorum onu çorap gibi akşam çıkarıyorum sabah takıyorumda elma diyetide dikkatimi çekti süper sonuçlar var. ekşi elma sevmiypoorum :enbuyukkk:

torakcan ozaman sende bendensin biz tatlı elmayla yapalım :)ben tatlıyla yaptım verdim bir hafta elma yerine mandalina yedim ozamanda verdim:)

gül bugün arkadaşım fark etti bi pantolonum vardı ilk giydiğinde dardı bu sana şimdi bol geliyo dedi :)çok mutlu oldum ben farketmemiştim:)

gül bugün arkadaşım fark etti bi pantolonum vardı ilk giydiğinde dardı bu sana şimdi bol geliyo dedi :)çok mutlu oldum ben farketmemiştim:)

mandalina portakalda olur :) ekşi elma o kadar çok yıyemem aslında ben krem falan bakınıodum kk da tavsıye var mı dıye inceltıcı
zayıflama yüzüğünü bana kuzenim isviçreden getirmişti sonra bi tanede gg den kardeşime aldım doğumgununde ben 24 e almıştım

canım çok sevindim olumlu sonuçlar almaya başladık desene inn seni sık görmeyen insanlar bunu daha çok farkediyor. dün eski işyerime ugradım oradaki kızlar inanamadı 7 _8 kilo vermişsin gibi diyolar ama ben 4 kilo verdim. senn adına çok sevindim bir hafta sonra daha çok vermiş olucaz çünkü elma kızlarıda çoğalıyor motivasyonumuz süper olucak :dance::lepi:

inşallah gül inşallah canım ya tabi 4 kilo az değil farkedilir yani canım ya oruçluyken nasıl diyet yapılır nasıl elma diyetine uyduracam ben offff diyorumki sahurda herzamanki gibi az kahvaltı yapsam akşam 1 kase çorba sonra da 2 yada 3 elma yerim olurmu kilo verebilirmiyim?

canım oruçluyken iftarda çok hafif şeyler yersin izgara ve haşlama ağırlıklı yap ve yeşil çayını iç aradada yatana kadarda elmanıda ye sahurda hergün yaptıgın kahvaltını yap bence kilo vermm dvm eder sonuçta abartmadan yedikten sonra neden vermeyesinki.

bu mevsimsimde ekşi elmayı nereden buluyorsunuz_? birde mndalina portakal demiş arkadaşlar bu diyeti onunlada yapsak sonuç alabiliyormuyuz_? üçüncü sorum sabahları siyah çay içebilirmiyiz bir çay tiryakisi olarak soruyorum...ben çaysız kendime gelemem..sabahları mutlaka içmeliyim sonra başım ağrıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…