Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

iş yerinde yiycem iftarı yemekhaneden ne bulursam yani diğer yemekler çok kalorili yağlı en iyisi az çorba ve yağsız salata sonrada yatana kadar elma sahurdada az kahvaltı yaparım inş almam ben vermekten geçtim

iç iç çayını ama şekersiz iç ben hep içtim sorun yok verdim yani bu arada ben mandalinayla denedim onunlada deneyebilirsin

canım vallaben elmayı pazardan alıyorum burda oluyor ama bazen işyerinden çıkamıyorum pazara ozamnda tatlı elmada yiyorum zayıflıyorum. siyah çayımıda aynı sıklıkta içiyorum sabah ve akşam neredeyse bi demlik içerim. ama işyerinde siyah cay yerine yeşil cay içiyorum 3 bardak falan yeşil çay içiyorum. kaydirigubbakcemile2

iş yerinde yiycem iftarı yemekhaneden ne bulursam yani diğer yemekler çok kalorili yağlı en iyisi az çorba ve yağsız salata sonrada yatana kadar elma sahurdada az kahvaltı yaparım inş almam ben vermekten geçtim

almazsın cnm merak etme.sen yeterki moralini bozma olurmu allahın izniyle hepimiz güzelce kurtulucaz bu kilolardan. kaçgün tutan orucu

teşekkürler arkadaşlar..bende emziriyorum ama denemkte istiyorum bu diyeti...doğumdan 6 kilom kaldı onuda bir versem...

kızlar benimde çok borç var yaaa hem hamilelikten hemde emzirme döneminden 1 aydan fazla oruç tutmam gerek aslında başlamamda lazım ama kilolarıdert ediyorum ya sahurda iftarda ucunu kaçırırsam

işte bende aç kalıp kalıp ucunu kaçırmazsam sorun yok canım dur sen şimdi tutma kilo ver normal düzene oturt öyle tut kazalarını

inş torakcan çünki bir yersem tüm emek boşa gider akşam çorbadan sonra yine oruçmuşum gibi düşünüp evde hiç bişey yemiycem sahura kadar evet evet öyle yapıcam:)

umran80 canım mandilinayla kilomu verdin nasıl bi diyet uyguladın sabah kahvaltı yapıp sonra elma diyeti gibi sadece akşama kadar mandalinamı yedin.
eğer öyleyse kaç kilo mandalina tükettin.
birde bi hafta sonunda ne kadar kilo verdin.
baya çok soru sordum ama cvplarsan çok sevinecem.
evde bir sürsür mandalina var
elmadan sonra 1 haftada mandalina yapim bari

evet umrancım karar verdim ocak ayında başlıycam tutmaya şubata kadar tutarım artık :)
hiç değilse ozamana kadar belki 70e düşerim :)

kızlar benimde çok borç var yaaa hem hamilelikten hemde emzirme döneminden 1 aydan fazla oruç tutmam gerek aslında başlamamda lazım ama kilolarıdert ediyorum ya sahurda iftarda ucunu kaçırırsam

cnm benimde çok borç varya busene 10gün tutamadım reglim hem başlangıcında hemde sonunda yakaladı valla ödemekte lazım ama ben herkez yerken oruç tutamıyorum ya okonuda gerçekten çok iredesi<zim :kedi:

cnm benimde çok borç varya busene 10gün tutamadım reglim hem başlangıcında hemde sonunda yakaladı valla ödemekte lazım ama ben herkez yerken oruç tutamıyorum ya okonuda gerçekten çok iredesi<zim :kedi:

çok zor oluyo canım ya tek başına tutmak haklısın
gülüümmm sen aydının neresindensin
biz ablamla didime gelmiştik tatile capriceye
bu sene ailem yine geldiler ama ben yeni dogum yapmıştım gelemedim
seeneye hep birlikte gelicez inşllhhhhh

burcu evet sabah kahvaltı yaptım ondan sonrada saat 12 de 14 de 16 da ve 18 de 2 şer tane mandalina yedim evdede az az yedim ama tabi sen yeme bende yemesem iyi olurdu başlangıç bayramda kilo aldığımdan 69.500 dü sonuç 67 küsürdü 1 haftada ve spor da yapmadım deneyebilirisin canım

havalar ısınmadan belki hepberaber oruç kazalarımızıda öderiz bellimi olur dimi:Saruboceq: ben aydın merkezde oturuyorum canım burayada beklerim canm basımın üzerinde yeriniz varopuyorumnanaktan didim güzel ama ben marmarisi daha çok begeniyorum biz malesef aydına kuşadası yakın oldugu için çogunlukla oraya gidiyoruz.

saol tatlım
bunu duyduğuma sevindim bu arada tebrikler bi haftada 2,5 kilo harika
bakalım haftaya sonuç nasıl olacak
mucukkkaaaaaaaa

ayy ben o taraflara daha açılamadım canım yaaa aslında hep yalovaya gidiyoruz orası yakın bizede
ama biz bikaç sene önce ablamla geldik didime oraları çok sevdik
şimdi bir hafta yalova bir hafta didim
seneye gelince aydına gezmeye geliriz ugrarız canım saanada zemuszemus:dance::teytey:hihoyyyt

Günaydin kizlar opuyorumnanaktan

...ilk günüm :kedi: az önce tartildim 74,3 kg. ideal kilo 60 kg.:sinifsinif: Allah yardimcim olsun :Saruboceq: sizler masallah burayi güne cevirmissiniz , ne hos ya :hulya: Hiziniza yetisemiyorum ...Gördügüm kadari ile hepiniz Türkiye' densiniz, ben Almanyadayim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…