bu mevsimsimde ekşi elmayı nereden buluyorsunuz_? birde mndalina portakal demiş arkadaşlar bu diyeti onunlada yapsak sonuç alabiliyormuyuz_? üçüncü sorum sabahları siyah çay içebilirmiyiz bir çay tiryakisi olarak soruyorum...ben çaysız kendime gelemem..sabahları mutlaka içmeliyim sonra başım ağrıyor..
iş yerinde yiycem iftarı yemekhaneden ne bulursam yani diğer yemekler çok kalorili yağlı en iyisi az çorba ve yağsız salata sonrada yatana kadar elma sahurdada az kahvaltı yaparım inş almam ben vermekten geçtim
kızlar benimde çok borç var yaaa hem hamilelikten hemde emzirme döneminden 1 aydan fazla oruç tutmam gerek aslında başlamamda lazım ama kilolarıdert ediyorum ya sahurda iftarda ucunu kaçırırsam
cnm benimde çok borç varya busene 10gün tutamadım reglim hem başlangıcında hemde sonunda yakaladı valla ödemekte lazım ama ben herkez yerken oruç tutamıyorum ya okonuda gerçekten çok iredesi<zim :kedi:
çok zor oluyo canım ya tek başına tutmak haklısın
gülüümmm sen aydının neresindensin
biz ablamla didime gelmiştik tatile capriceye
bu sene ailem yine geldiler ama ben yeni dogum yapmıştım gelemedim
seeneye hep birlikte gelicez inşllhhhhh
burcu evet sabah kahvaltı yaptım ondan sonrada saat 12 de 14 de 16 da ve 18 de 2 şer tane mandalina yedim evdede az az yedim ama tabi sen yeme bende yemesem iyi olurdu başlangıç bayramda kilo aldığımdan 69.500 dü sonuç 67 küsürdü 1 haftada ve spor da yapmadım deneyebilirisin canım
havalar ısınmadan belki hepberaber oruç kazalarımızıda öderiz bellimi olur dimi:Saruboceq: ben aydın merkezde oturuyorum canım burayada beklerim canm basımın üzerinde yeriniz varopuyorumnanaktan didim güzel ama ben marmarisi daha çok begeniyorum biz malesef aydına kuşadası yakın oldugu için çogunlukla oraya gidiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?