Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Alinde hış geldin tatlım hayırlı ugurlu olsun diyetn
inşallah sende hedefine ulaşırsın bolbol elma yemeler opuyorumnanaktan

herzamn beklerim cnm ben hep aydındayım kaydirigubbakcemile3

günaydın cnm aramıza hoşgeldin. hayırlı olsun inşallah ideal kilona en kısa zamnda ulasırsın. genelde turkiye ama 2_3 tane yutdışı elma güzelimizde var ama biz zaten il_ülke ayırt etmiyoruz hepimiz hergün burda dediğin gibi gün yapıyoruz :dance:

canım gün deyince aklıma geldi kendime baktım güldüm elimde sevgilime yeniyıl hediyesi atkı örüyorum o var:hulya: :asigim: önümde yeşil çayım ve siz yanımda kızlar bilg. burayı takip ediyorum .kaydirigubbakcemile5 patronum beni böyle görse halimi düşünn artık:kedi:

yaa kizlar ben su kilo cizelgesini yaptim fakat profilime ekleyemiyorum benneyaptımki ...sonda 3 tane link cikiyor tek tek denedim ücünüde ,olmadi :uhm:

kk günü getirin kızlar altınları bugün bizdesiniz size tarçınlı elma püresi yaptım:))))

ayyy o çok güzel oluyo yaa ben bayılıyorum hemde kalorisiz bi tatlı yaniii
bu arada kızlar eşimin canı portakallı kek çekmiş yapmıyorum bende yerim diye
adama işkence yapıyorum yaaa :jeyyar:
bide mercimek köftesi bekliyor bende hamileyken haftada 2 kere yapardım
bide hamileyken hergun mutlaka hamur işi yapardım az bile kilo almışım valla vuuuu

canım ya hamilelik başka iyiki yemişsin şimdi veriyosun bak negüzel benimde arkadaşım hamile kız zayıf ama bir hamilelikler giyiyo bayılıyorum bide badi almış üstünde bebek var yazıyo:)

günaydın kızlar regl oldum gece feci ağrılar fln derken uyuyamadm 1 de kalktm yataktan =( tam sırasydı yani tam heveslenmısken acaip moralm bozuldumafoldumben

evet umrancım karar verdim ocak ayında başlıycam tutmaya şubata kadar tutarım artık :)
hiç değilse ozamana kadar belki 70e düşerim :)

benimde var emzirme döneminden borcum bence öyle yapma1 ay boyunca tutma tatlım haftada 2 gün tutsan hem seni yormaz hemde sıkılmazsın ben öyle yapıyorum

ooo hamarat gülüm benm =) yalnz bi dip not veriyim sana atkı örmek ayrılık geitrir derler(aman allah korusun ) ben tabiki inanmamıstm örmüstüm 1 ay sora bi kavga sora şut ve gol test edildi onaylandı yani gerci sonra barstık o ayrı :asigim: sositososito

ayy evet arkadaşım ördü geçn hafta ayrıldılar kız bana sordu yoyo varmı böyle bişey diye yok ya dedim bide ama bitti yani

nickiniz (baslangic kilo-ve ideal kilo)
sehnaz (73-45)
Burcum24 (80-57)
dtcucu (98-70)
BsRNzM (76.5-65)
Shem (65-55)
yoyo (65-52)
Alinda (74.3-60)
ftmglgncgl (63.5-52)
gul1984 (68-52)
umran80 (76-67-58)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…