ayy ben o taraflara daha açılamadım canım yaaa aslında hep yalovaya gidiyoruz orası yakın bizede
ama biz bikaç sene önce ablamla geldik didime oraları çok sevdik
şimdi bir hafta yalova bir hafta didim
seneye gelince aydına gezmeye geliriz ugrarız canım saanada zemuszemus:dance::teytey:hihoyyyt
Günaydin kizlar opuyorumnanaktan
...ilk günüm :kedi: az önce tartildim 74,3 kg. ideal kilo 60 kg.:sinifsinif: Allah yardimcim olsun :Saruboceq: sizler masallah burayi güne cevirmissiniz , ne hos ya :hulya: Hiziniza yetisemiyorum ...Gördügüm kadari ile hepiniz Türkiye' densiniz, ben Almanyadayim...
Günaydin kizlar opuyorumnanaktan
...ilk günüm :kedi: az önce tartildim 74,3 kg. ideal kilo 60 kg.:sinifsinif: Allah yardimcim olsun :Saruboceq: sizler masallah burayi güne cevirmissiniz , ne hos ya :hulya: Hiziniza yetisemiyorum ...Gördügüm kadari ile hepiniz Türkiye' densiniz, ben Almanyadayim...
kk günü getirin kızlar altınları bugün bizdesiniz size tarçınlı elma püresi yaptım:))))
kk günü getirin kızlar altınları bugün bizdesiniz size tarçınlı elma püresi yaptım:))))
evet umrancım karar verdim ocak ayında başlıycam tutmaya şubata kadar tutarım artık :)
hiç değilse ozamana kadar belki 70e düşerim :)
canım gün deyince aklıma geldi kendime baktım güldüm elimde sevgilime yeniyıl hediyesi atkı örüyorum o var:hulya: :asigim: önümde yeşil çayımve siz yanımda kızlar bilg. burayı takip ediyorum .kaydirigubbakcemile5 patronum beni böyle görse halimi düşünn artık:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?