ayy evet arkadaşım ördü geçn hafta ayrıldılar kız bana sordu yoyo varmı böyle bişey diye yok ya dedim bide ama bitti yani
benimde var emzirme döneminden borcum bence öyle yapma1 ay boyunca tutma tatlım haftada 2 gün tutsan hem seni yormaz hemde sıkılmazsın ben öyle yapıyorum
canım ya hamilelik başka iyiki yemişsin şimdi veriyosun bak negüzel benimde arkadaşım hamile kız zayıf ama bir hamilelikler giyiyo bayılıyorum bide badi almış üstünde bebek var yazıyo:)
Sabah bende basliyorum, biraz heyecan var sanirim bende :kedi: simdiye kadar hic diyet yapmis biri degilim, bu ilk olacak kaydirigubbakcemile2
...listene beni de eklermisin canim :hooray: Ayrica sehnazcim su yaptigin hareketler, lesli ablamizla yürüyüs yazmissin, lesli abla kim, nasil bir yürüyüs sekliymis o ,merak ettim kaydirigubbakcemile3
günaydınnn alinda kolay bi diyet ilk gün zorlanabilirsin ama elma yediğin için aç kalmıyosun bide mümkün mertebe günler e falan gitme ailenede takılma ilh hedefimiz kilolar ben dün gündey kg veremedim mesala bende spor olarak dün bi saat yürüdüm 20 dak tvisterla bel hareketi yaptım
şehnaz hedefim 60 hadi bakalım bügün işallah kaçamak yokkk
günaydıınn elmaa güzellerii,kaydirigubbakcemile5 canım ben seni ilk sayfalarda okumuştum çok güzel kilo vermişsin maşallah darısı başımıza inşallah, dediğin gibi birbirimizi motive edip azimle asılalım diyetimize pötür pütür dökülsün kilocuklarr, yaşasıın diyet kardeşliğikaydirigubbakcemile3 bu arada benide eklersen sevinirim canım kilo 63.5 ideal 54 ama 52 olsa daha ideal olacak 52 yaz senn mucuk
buarada günaydınnnn hatunlarrrr
nasılız neler yaptık kahvaltı yapıldımı cokacimcoook
ben sandaloz+kitre+elma sirkesini içtim
henuz açlık yok
şimdi kızımın altını değiştiricem üstünü değiştiricem
kahvaltısını yediricem ve bir elma yiyip ev işlerine başlıycam
kahvaltıda kaçamak yokkkkk kızlarrrr yasakkelime:sm_cool:
günaydın canlarım
günün ilk kaçamağı ve umarım son kaçamağı sabah sabah benden gelsin
mutfakta duran o muhteşem şeker pareden 2 tanecik yedim
ama kahvaltı hazırlarken o kadar güzel görünüyordu kii
ama söz bugün başka hiç kaçamak yok
bu arada 1 tanene tost ve 2 tanede zeytin yedim kahvaltıda
çok utanıyorum ama yedim işte şeker pareleri döfün beni kafama kafama vurun kızlar
zaten şehnaz beni parçalıyacak :)neyse bende temzlik yapacam
sonrada biraz spor yapimde erisin bari şeker parelerim:)
günaydın cnm aramıza hoşgeldin valla sizi hep takip etmiştim tekrar görmek ne güzel bize ii bi motivasyon olacak. elma güzellerimiz gitgide çoğalıyor desene çok sevindim ya listeye benide ekle cnm olurmu boyum 1.63 kilo 68 ideal kilo 52kaydirigubbakcemile3
günaydın canım kacamak yok unutmaklava: sehnazda gelsin sana bol bol klava: görürüsün cnm dikkat dün bende sinirden ölmüştüm kaçamak yaptım diye bugün bi kazam yok şimdilikkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar ya ben işte kaçamak yapmıyorum çok azimliyim hiç canım bişey çekmiyo ama eve gidince beynim dönüyo mutfaga girmemekte buldum çareyi kardeşim bana veriyo elmamı yoksa bende yaparım kaçamak zaten dün akşam uyuyamadım çok az lor peynir yedim kalorisi az diye
kızlar kızıma kahvaltısı yedirdim ona yedirirken bir iki kaşıkta ben aşırdım
biraz kaçamak sayılır ama kahvaltı yapmadım onun yerine sayalım
şimdi ben ev işlerine başlıyorum görüşrüz canlar opuyorumnanaktan
günaydın elma güzelleri
az önce bende kızıma kahvaltı yaptırdım ve hiç bişey yemediimmmm
SÜPERSİNİZ.... ben biber hapıyla kilo vermiştim şimdide zayıflama yüzüğü kullanıyorum. biber hapıda zayıflama yüzüğüde işe yaradı şimdi sadece zayıflama yüzüğü kullanıyorum akapunktur bi nevi elma diyetinde sadece yeşil elmamı olur amasya elması olmaz mı
gül bugün arkadaşım fark etti bi pantolonum vardı ilk giydiğinde dardı bu sana şimdi bol geliyo dedi :)çok mutlu oldum ben farketmemiştim:)
Günaydin kizlar opuyorumnanaktan
...ilk günüm :kedi: az önce tartildim 74,3 kg. ideal kilo 60 kg.:sinifsinif: Allah yardimcim olsun :Saruboceq: sizler masallah burayi güne cevirmissiniz , ne hos ya :hulya: Hiziniza yetisemiyorum ...Gördügüm kadari ile hepiniz Türkiye' densiniz, ben Almanyadayim...
şehnaz bende bende başlangıç 76 şuanki kilo 67 hedef 58 canım
şehnaz hoş geldin canım sanada gunaydn
Dahlia bana bak gebertirim kız seni yeee önündekilerin hepsi şişşşşşşşş
ic canim ic bisi olmaz
afiyet olsun
ooo hamarat gülüm benm =) yalnz bi dip not veriyim sana atkı örmek ayrılık geitrir derler(aman allah korusun ) ben tabiki inanmamıstm örmüstüm 1 ay sora bi kavga sora şut ve gol test edildi onaylandı yani gerci sonra barstık o ayrı :asigim: sositososito
ayy evet arkadaşım ördü geçn hafta ayrıldılar kız bana sordu yoyo varmı böyle bişey diye yok ya dedim bide ama bitti yani
kızlar ya beni korkutdunuz başka bi hediyemi düşünsem acaba yaamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?