Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

cnm bende eskidn cok seker atardim simdi görsen
meyve suyu bile icemiyorum cok sekerli geliyo

ben kalkıp biraz spor yapıcam kızlar koşu bantına çıkamıyorum kısçem uyumadı
bari mekik çekiyim basen hareketleri falan yapıyım

tama canim
kolay gelsin
peki senin kiscen ne kadarlik?

kız şehnaz hani benim nickim klava:

ayy canim cok pardon ya a.s.
vala kacirmisim seni
baslangic kilo ve hedef kilo neydi
vala tekrar özür dilerimmm

canım nasipte varsa gelir bulurrr atkı örmesende olur
ben hiç denk gelmedimde öyle bişey bilmiyorum :)
hem yoyo barışmış bak sevgilisyle kaydirigubbakcemile3:dance:

saol cnm ya okuyunca yüğregime iniyordu yoyo barişmiş bide atkı örecegimi kendisi biliyo bilmese vazgeçerdim başka bişey alırdım o istedi ikimizinki aynı olsun dedi vazgeçememde artık :asigim::çok üzgünüm:akannehir

kaydirigubbakcemile3 ay gülüm ya güldürdün beni vala ben duyduğmu dedim cok güldüm basımada geldi ama sen inanma tatlım. sen git günlerce uğras sora ayrıl işmi yani su atkının yaptığıdaasırnaşık şey

tatlım sen gönlünü ferah tut bişicik olmazzz

kızlar dahlia 49 kiloya düşemiycek yemek yemekten yazamıyor
gerçi onun tuzu kuru 52 kilo ama o yemekleri yiyince alıcak kesin hahahah
zemuszemus

ay mideme fazla geldi bu yemekler pişmanım heralde kısım açma ağzını bi kilo alırsam senden bilirim kaydirigubbakcemile

yaaa ama bu haksızlık yedim ve çok pişmanım mafoldumben yaaa ama öylede yemek gönderilirmi bağırmak istiom :bbo:
canım böyle giderse 3 kilo vermek yerine bizim gibi 10 kilolarla ugrasacaksın haberin olsun kendini toparla bence kaydirigubbakcemile2 biraz spor yapda eriisin hadi kalk bakalım yoksa sehnaz gelince sanaklava:klava:

ay mideme fazla geldi bu yemekler pişmanım heralde kısım açma ağzını bi kilo alırsam senden bilirim kaydirigubbakcemile

banane yemeseydin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
akşama eve gdiince çıkarsın steppere biraz yerlerde yat yuvarlan kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 evi sil süpür annem bugünde yok işleri sen yap kilon gider sırnaşık şey

canım böyle giderse 3 kilo vermek yerine bizim gibi 10 kilolarla ugrasacaksın haberin olsun kendini toparla bence kaydirigubbakcemile2 biraz spor yapda eriisin hadi kalk bakalım yoksa sehnaz gelince sanaklava:klava:

gül varya neler neler yemiş hepsini yedinmi diyorum yedim diyo bide kaydirigubbakcemile3
biz burda aç gezelim hatun yesin insan kardeşi açken tok dururmu beeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:mymeka::sm_cool::teselli:

ayyy canım bakalım bugün başladım ikimizinkinide yarın bitirmem lazım:hulya: önümüzdeki haftalarda gelişmeleri yazarım kavga edersekde size örnek olur bidaha sevgiliye atkı örüllmemesi gerektiğini hepberaber tescil etmiş oluruz :sm_cool:

gül varya neler neler yemiş hepsini yedinmi diyorum yedim diyo bide kaydirigubbakcemile3
biz burda aç gezelim hatun yesin insan kardeşi açken tok dururmu beeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:mymeka::sm_cool::teselli:

ooo hem ye iç hemde 3kilom gitmiyor de oluyomu ama dimi ona kesin 1 hafta yeter bu kalori kaydirigubbakcemile2valla kız arkadaşim geldi ögle yemegini beraber yiyelim diye bişeyler almiş inn karsısına geçtim elmamı yedim çok tok olup pişman olmaktansa açım ama mutluyum:sm_cool::dance:

ay valla canım yaa böyle giderse vermek yerine alıcam kiloları ama ben istemedim yemek yollamışlar mafoldumben işim kötü tarafı ancak eve gidince spor yapabilirim en iyisi biraz dolanayım ben

ben geldim şahnazım gitmişşşşşşşşşşş
tamam tamam şehnazım bidaha kaçamak yokk
ama kızlar şuan boğazım çok ağrıyoo
çok halsizim ve uykusuzum neden böyle oldum bilmiyorum ama sizden uzak olsun

canım ıhlamur nane limon falan iç bolbol c vitaminli besinler ye aman hasta olma biz olduk ugraşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…