vlla canım ben şekersiz hiçbişy içemezdm heleki nescafeye 2 tatlı kaşıgı şeker koyardım
DaHLiayada gülerdim öyle şekersiz çay kahve içilirmi diye alışınca hçte kötü gelmemeye başladı
düşünüyorumda günde bir bardak çay bir bardak kahve bile içsem 4 kaşık şeker eder yaaa felaket
dr gürkan kubilay dün dediki sade kahvede kalori yok ama krema ve şeker katıldıında 100 kalori olur bir tabak makarna ye daha iyi dedi zemuszemus
ben kalkıp biraz spor yapıcam kızlar koşu bantına çıkamıyorum kısçem uyumadı
bari mekik çekiyim basen hareketleri falan yapıyım
kız şehnaz hani benim nickimklava:
canım nasipte varsa gelir bulurrr atkı örmesende olur
ben hiç denk gelmedimde öyle bişey bilmiyorum :)
hem yoyo barışmış bak sevgilisyle kaydirigubbakcemile3:dance:
Dahlia bana bak gebertirim kız seni yeee önündekilerin hepsi şişşşşşşşş
canisler ben cikayim biraz
evi toplayim
sonra gelicem hemn
yaniniza
ayyy cnm ya şimdi çok üzüldüm bak ben aşkım çok seviyorum aynı yünden ikimizede örüyorum ve bu c.tesiye kadar bitmek zorunda c.tesi görüsecez ve hediyemi vericem:hulya::asigim: ben ikimizede yapıyorum ona ypınca ayrılık getirse bile benim atkıyla ben onu tekrar baglarım:kedi:kaydirigubbakcemile3
saol cnm ya okuyunca yüğregime iniyordu yoyo barişmiş bide atkı örecegimi kendisi biliyo bilmese vazgeçerdim başka bişey alırdım o istedi ikimizinki aynı olsun dedi vazgeçememde artık :asigim::çok üzgünüm:akannehir
kızlar dahlia 49 kiloya düşemiycek yemek yemekten yazamıyor
gerçi onun tuzu kuru 52 kilo ama o yemekleri yiyince alıcak kesin hahahah
zemuszemus
yaaa ama bu haksızlık yedim ve çok pişmanım mafoldumben yaaa ama öylede yemek gönderilirmi bağırmak istiom :bbo:
canım böyle giderse 3 kilo vermek yerine bizim gibi 10 kilolarla ugrasacaksın haberin olsun kendini toparla bence kaydirigubbakcemile2 biraz spor yapda eriisin hadi kalk bakalım yoksa sehnaz gelince sanayaaa ama bu haksızlık yedim ve çok pişmanım mafoldumben yaaa ama öylede yemek gönderilirmi bağırmak istiom :bbo:
ay mideme fazla geldi bu yemekler pişmanım heralde kısım açma ağzını bi kilo alırsam senden bilirim kaydirigubbakcemile
canım böyle giderse 3 kilo vermek yerine bizim gibi 10 kilolarla ugrasacaksın haberin olsun kendini toparla bence kaydirigubbakcemile2 biraz spor yapda eriisin hadi kalk bakalım yoksa sehnaz gelince sanaklava: klava:
kaydirigubbakcemile3 ay gülüm ya güldürdün beni vala ben duyduğmu dedim cok güldüm basımada geldi ama sen inanma tatlım. sen git günlerce uğras sora ayrıl işmi yani su atkının yaptığıdaasırnaşık şey
gül varya neler neler yemiş hepsini yedinmi diyorum yedim diyo bide kaydirigubbakcemile3
biz burda aç gezelim hatun yesin insan kardeşi açken tok dururmu beeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:mymeka::sm_cool::teselli:
canım böyle giderse 3 kilo vermek yerine bizim gibi 10 kilolarla ugrasacaksın haberin olsun kendini toparla bence kaydirigubbakcemile2 biraz spor yapda eriisin hadi kalk bakalım yoksa sehnaz gelince sanaklava: klava:
en iyisi sıcak su içim boğazlarım yumuşasın
ben geldim şahnazım gitmişşşşşşşşşşş
tamam tamam şehnazım bidaha kaçamak yokk
ama kızlar şuan boğazım çok ağrıyoo
çok halsizim ve uykusuzum neden böyle oldum bilmiyorum ama sizden uzak olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?