canım çok geçmiş olsun.a.s. su yerine bitki çayı içsen daha ii olur ihlamur adaçayıfalan içinede mutlaka limon at çok faydasını görürsün cnm opuyorumnanaktan
canım ıhlamur nane limon falan iç bolbol c vitaminli besinler ye aman hasta olma biz olduk ugraşıyoruz
amin burcu amin sen sıcak çorba iç vitaminsiz kalma
umrancım tatlım benim walla canımda pek bişey istemiyoo
ama şimdi ıhlamıyor yapıyorum
bide 2 tane mandalina yedim.ee sizler neler yediniz kızlar diyete harfiyen uyuyorsunuz dimi:)
canlarım ben kocacim gelmeden yemek hazırlayim
şimdilik çıkıyorum
yemeği ocağa koyim hemen gelecem mucukkaaaa
ben aynn devam ediyorum kızlar ama nedense başim çok kötü ağrıyor inşallah migrenim tutmaz :çok üzgünüm:
ayy gülüm benimde başım agrıyor midem gurulduyor
midemin gurultusunu elma kesti cokacimcoookbaşimin ağrısını ne keser acaba döner. tost börek falanklava:suan aklımdan bunu geçiriyorum su mesaim bitsede eve gitsem odama kitliyim kendimide böyle saçma seyler aklıma gelmesin klava: uf yaaa bana bol bol klava: yoksa akıllanmıcam galiba
ayyy canım çekti yaaaa börek falan olsa iyi olurduuu
gülüm ben bu akşam bi kaçamak yapıcam zaten onun için hiçbiişey yemiyorum kahvaltıd yapmadım 2 grisin yeşilçay 2 yeşil elmayla duruyorum
bu akşam eşimin yemek yapma akşamı oyüzden mecbur yicem :lepi:
bu arada kızlar dün gece kayınvalidemdeydik ve öyle bir mücadele verdim ki nefsimle, en sevdiğim yemekler vardı ve bugüne kadar asla hayır demediğim arnavut böreği vardı veee ben hayır diyebildim , sadece salata çorba yedimm, ilerleyen saatlerde de meyve yedimm, tatlı yada hayır dedimmm, tebriik ediin beniiii hihoyyyt
ye cnm afiyet olsun 1saat sporla helledersin senkaydirigubbakcemile5 ben kaçamak hakkımı salı günü kullandım bana eve gidip yatmak patlarmafoldumben
selaaam kızlarr ,nasıl gidiyor elma diyetimizz ,iyisiniz mi , öslediim sizleriii opuyorumnanaktan bugün reglimin son günü, ama dikkat etmeye devam ettim, dışarıdaydım dokuzdan dörde kadar
önce kahvaltımı yaptım; biraz peynir yumurta çay zeytin bir dilim kpek ekmeği
öğleye doğru maviyeşil çubuk, ikindiye doğru kayısılı mavi yeşil
akşam çorba salata birde sebze yemeği yerim inş hihoyyyt
ohhhhhh maşallah canım ya valla iyi iradelisin
topragız ama hiç bende yok bu irade yaaaaaaaaaaa
sen baya azimlisin bugünde bişy yememişsinn :dance:
maşallah cnm ii gidiyosunbende son 1saate kadar çok iyiydim migrenim tutdu hemen eve gidip uzanmazsam burda diyet falan kalmıcak başinıza kaçamaklar kralicesi olucam yaa klava: buarada BSRNZM de bugün kaçamak yapıcak onada klava::teytey:
maşallah cnm ii gidiyosunbende son 1saate kadar çok iyiydim migrenim tutdu hemen eve gidip uzanmazsam burda diyet falan kalmıcak başinıza kaçamaklar kralicesi olucam yaa klava: buarada BSRNZM de bugün kaçamak yapıcak onada klava::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?