Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kız insan ablasını kıskanırmı o yesinde kilo alsın istermi aaaa benim kardeşimde öyle gözüme bakar kilo alayım diye ekmek arasım yapar sende ye açsın der gıcık:))

canım ıhlamur nane limon falan iç bolbol c vitaminli besinler ye aman hasta olma biz olduk ugraşıyoruz

ayy canım sanada çok geçmiş olsun
çok şükür hastalanmadık diye seviniyorken
birden boğazım ağrımaya başladı
buaralar kimseleyde görmedim
çokta dikkat ediyorum ama sanırım bağdemciklerim şişiyoo
allah hepimizi dermansız dertlerden korusun

umrancım tatlım benim walla canımda pek bişey istemiyoo
ama şimdi ıhlamıyor yapıyorum
bide 2 tane mandalina yedim.ee sizler neler yediniz kızlar diyete harfiyen uyuyorsunuz dimi:)

ben aynn devam ediyorum kızlar ama nedense başim çok kötü ağrıyor inşallah migrenim tutmaz :çok üzgünüm:

ayy gülüm benimde başım agrıyor midem gurulduyor

midemin gurultusunu elma kesti cokacimcoookbaşimin ağrısını ne keser acaba döner. tost börek falan klava:suan aklımdan bunu geçiriyorum su mesaim bitsede eve gitsem odama kitliyim kendimide böyle saçma seyler aklıma gelmesinklava: uf yaaa bana bol bolklava: yoksa akıllanmıcam galiba

ayyy canım çekti yaaaa börek falan olsa iyi olurduuu
gülüm ben bu akşam bi kaçamak yapıcam zaten onun için hiçbiişey yemiyorum kahvaltıd yapmadım 2 grisin yeşilçay 2 yeşil elmayla duruyorum
bu akşam eşimin yemek yapma akşamı oyüzden mecbur yicem :lepi:

ye cnm afiyet olsun 1saat sporla helledersin senkaydirigubbakcemile5 ben kaçamak hakkımı salı günü kullandım bana eve gidip yatmak patlarmafoldumben

selaaam kızlarr ,nasıl gidiyor elma diyetimizz ,iyisiniz mi , öslediim sizleriii opuyorumnanaktan bugün reglimin son günü, ama dikkat etmeye devam ettim, dışarıdaydım dokuzdan dörde kadar
önce kahvaltımı yaptım; biraz peynir yumurta çay zeytin bir dilim kpek ekmeği
öğleye doğru maviyeşil çubuk, ikindiye doğru kayısılı mavi yeşil
akşam çorba salata birde sebze yemeği yerim inş hihoyyyt

bu arada kızlar dün gece kayınvalidemdeydik ve öyle bir mücadele verdim ki nefsimle, en sevdiğim yemekler vardı ve bugüne kadar asla hayır demediğim arnavut böreği vardı veee ben hayır diyebildim , sadece salata çorba yedimm, ilerleyen saatlerde de meyve yedimm, tatlı yada hayır dedimmm, tebriik ediin beniiii hihoyyyt

ohhhhhh maşallah canım ya valla iyi iradelisin
topragız ama hiç bende yok bu irade yaaaaaaaaaaa
sen baya azimlisin bugünde bişy yememişsinn :dance:

ye cnm afiyet olsun 1saat sporla helledersin senkaydirigubbakcemile5 ben kaçamak hakkımı salı günü kullandım bana eve gidip yatmak patlarmafoldumben

aaa sen yapmışsın kaçamagı peşin peşin sakın bidaha yapmaaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende bu akşam ekmek yemiycem salata agırlıklı yiycem kocişe çaktırmadan
neticede erkekleri mutfaga sokmak çok zor girmişken kaçırmayalım hahah kaydirigubbakcemile3

maşallah cnm ii gidiyosun bende son 1saate kadar çok iyiydim migrenim tutdu hemen eve gidip uzanmazsam burda diyet falan kalmıcak başinıza kaçamaklar kralicesi olucam yaaklava: buarada BSRNZM de bugün kaçamak yapıcak onada klava::teytey:

ohhhhhh maşallah canım ya valla iyi iradelisin
topragız ama hiç bende yok bu irade yaaaaaaaaaaa
sen baya azimlisin bugünde bişy yememişsinn :dance:

yok yok aldanma sen bende iki gündür böleyim, haftanın geçmişi pek parlak değil kaydirigubbakcemile3 ama artık kararlıyım inşallah devam eder bu kararlılık kaydirigubbakcemile5

kıızzz şimdiden yedik sopayı ayyy ama ben günü aç geçirdim yaaaa

geçmiş olsun canım dikkat et kendineeee, teşekkür ederiimmm, uymayınn şeytanaa kızlaaarr yapmayııınn, ama eş deyince akan sular durur, o yapıyorsa yenmezse eşe hakaret olur vallakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…