aaa sen yapmışsın kaçamagı peşin peşin sakın bidaha yapmaaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende bu akşam ekmek yemiycem salata agırlıklı yiycem kocişe çaktırmadan
neticede erkekleri mutfaga sokmak çok zor girmişken kaçırmayalım hahah kaydirigubbakcemile3
yok yok aldanma sen bende iki gündür böleyim, haftanın geçmişi pek parlak değil kaydirigubbakcemile3 ama artık kararlıyım inşallah devam eder bu kararlılık kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canım dikkat et kendineeee, teşekkür ederiimmm, uymayınn şeytanaa kızlaaarr yapmayııınn, ama eş deyince akan sular durur, o yapıyorsa yenmezse eşe hakaret olur vallakaydirigubbakcemile3
inşallah gündüz süper akşam evde yemekler olunca dayanmak zor kızlar yaa
geçmiş olsun canım dikkat et kendineeee, teşekkür ederiimmm, uymayınn şeytanaa kızlaaarr yapmayııınn, ama eş deyince akan sular durur, o yapıyorsa yenmezse eşe hakaret olur vallakaydirigubbakcemile3
ohh baklavalr börekler hanımlar huhu napıyonuz ya yemeyin yemek allah allah siz ablasınız ya nasıl örnek oluyosunuz banabüşra sen yapma bariya
çok saol fatmacım dayanıcam bakalım giderken ecz ilaç alayımda şu agrıdan kurtulayım önce :a015:
4 baklava 2 koca dilim bööreek kaydirigubbakcemile3, amahaftasonu bu irade kalır mı bilmiyorum en çok haftasonları bırakıyorum kendimi şu haftasonunu kaçamaksız geçirirsem , kendime güvenim artacaak. Bu arada şekersiz nescafeyi yıllardır içiyorum ben ve iştah kestiğin düşünüyorum , kalori olarak düşünülürse krema açısından, onada şöyle bir görüşüm var bir sıvı ne kadar kalorili olabilir ki , sık sık sıvı tüketmeliyiz şekersiz olduğu müddetçe takma bencem ciciş
neyse elma güzellerim ben kacıyorum yoksa içimdeki şeytannı durduramıcam evde tekrar açarım byby öpüldünüz hepiniz ama kaçamak yaparsam açmam utanırım artık kızlar :::(((((( kendinize çok ii bakın
küçük gibiydi sankimmbaklava dilimleri küçükmüydü bari canım
ya bende hiç nesacefeyi kalorili düşünmemiştim ama süt tozuda yaglı yaaa zaten ben bir fincan içebiliyorum içeceklerle aram yok benim derdim yiyecekler ahh ahhhh
yemek yemek zevk resmen benim için yaa aç olmasam bile güzel bişeyi yiyebilirim alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyyt
küçük gibiydi sankimmbende tatlılara dur diyemiyoruum çok seviyoruummm yaa ,ahh ahh uzun bir süre yiyemeyecek olsamda 36 beden kıyafetler daha caziip geliyor
bende çıkayım kızlar, yemek yapmam lazıımm hadi Allah'a emanet elma güzelleriii
büşra ben kahveyi yapıyorum ama içemiyorum kıyamıyorum çok kalorili diye döküyorum artık hiç yapmıyoum çok istersem türk kahvesi içiyorum oda tek şekerli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?