Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ohoo elmacı hatunlar nerdesiniz
ben kocişin yemegi hazırlamasını bekliyorum sabrla off offf
butun gunu aç geçirdim zaten yiyeceğim iki lokma bekle durrr

ben bugun ne kadar yürüdüm saat 3 -4 saat yürümüşüm dür çarşıya çıktım ab rooket şimdilik 400 mekik vetım 200 daha cekerim tvısterlada 15 dak bel hareketi tibetin gençlik pınar hareketii sbah bir bardak süt bir parca peynır kibrit kutusu 1 elma öğlen 4 kasık pilab 5-6 dolma kuck yaprak 1 kasık helva ondan 2 saat sonra yogurtlu corba bı hepce 3 kasık pılav 1 kac dolma bı kasık helva mevlut vardı evde oturunca daha az yıyorum aksamda 2 kuba fundacayı ve yesılcay yeşil elmaaa
kilom 76 hedef 60 canımcım benım normalde 63 olmama lazım ama ben 3 asağısı olsunkı garantı olsun :) yorumları beklıyorum abartmısmıyım ha bu arda 3 kasık kavurma bööö cok yurudum

--------------------------------------------------------------------------------

Tamam basa bir dönüs yapip bakayim bir, bulamazsam yazarim yine :hulya: Ben Bielefeld' deyim sırnaşık şey

Bi yok oluyorum sayfayi dolduruyorsunuz ayol, masallah size kaydirigubbakcemile3 Bu saat oldu hic birsey olmadi,gayet iyiyim hihoyyyt kahvalti ve 1 elma ile duruyorum inanin su saate kadar... ama benim bir sorunum var, artik ne kadar sorunsa :1rolleyes: calismadigim icin gec yatiyor ve gec kalkiyorum...bunun bir zarari yoktur umarim diyette kafamçokkarıştı

canım sana kolay gelsin yardıma gelelim mi toplanıp delikafadulden

aa askolsun ne yardimi kiz
gelin oturmaya
ortaya söle koca bi elma tabagi yapayim
icecek olarakda yesil cay kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

önemli değil şehnazım Şeniz
54.5 hedef 50

valla tekrar özür dilerim hayatim
hemncek ekliyorum oki opuyorumnanaktan

cnm isim vardi onlari halletdsim geldim
simdide sen yoksun
canimcim bidenem balli kaymagim
cok gecmis olsun dikaet kendine ya

zemuszemuszemuszemusben geldimmmmzemuszemuszemuszemusnaiyosunuz bakem
elmalarimi yedim simdide yesil cay iciyorummm
ve dizimi seyrediyorum

cnm hosgeldin
suan senin yaptigin az yiyerek zayiflamak olsa gerek cünki elma dietinde hic kacamak yapilmiyacakki daha fazla kilo verelim
ama olsun sen böyle yaparakda verebilirsin cnm sonucda herkesin bünyesi farkli canimmm
baya spor yapmisin ama helal olsunopuyorumnanaktan

Sehnaz malesef canim linkler ölmüs mafoldumben Lesli ile yürüyüs, lütfen biriniz eklesin kizlar :enbuyukkk:

cnmcim senin oturdugun yer uzakmis bize yaffmafoldumben
aa gercekdenmi ozamn ben sana özelden indiracegin yeri vereyim ordan indir olurmu canikimm

kizlar kusura bakmayin komsu geldi de yazamdim bisi

kızlar kaç sayfa yazmışsınız ya,anca bitti okumak :),ben işteyim daha çıkamadım,bugün çok zordu ya ama dayandım,herkes yemek yerken ben yanlarında oturup yeşil çay içtim :)) sadece baş ağrısı kötü ve kahve tiryakisiyim onuda içmedim şeker var diye kafamçokkarıştı ben zayıf olmak için bu defa her şeyi yapıcam galiba :lepi:

Tamam sehnaz bekliyorum, cok tesekkürler opuyorumnanaktan

cnm benim özelden yolladim mucukk

ayy cnm yaa
kahve ic canim ama cok az seker koy yada sekersiz icmeyi dene muckk

sehnaz yorumda ben elma dıyetıne sız mesala sor yapmıyosunuz benım gıbı cıddı
en az 1.5 saat spor yapıyorum 2 gunde mevluttu gundu oyle gume gıttı dunde konustuk ya mıllete laf vermek ıstemıyorum ısllah yenı yıla 70 olarak gıreım
olurmu sence 6kg verımıyım

verrisin cnaim nie veremiyesin
gayet iyi spor yapiyosun
bence böyle devam et verirsin

Arkadaslar baska sitenin birinde okudum simdi ...bu diyette sizde bu kadar elma yiyormusunuz :uhm: Bugün ilk günümdü, ben daha simdiye kadar 4 elma yedim...yani günü gününe elmalarin kilolarina da dikkaet ememiz lazim mi kafamçokkarıştı

1. gün 1 kg. elma
2. gün 1,5 kg elma
3. gün 2 kg elma
4. gün 2 kg. elma
5. gün 1,5 kg. elma
6. gün 1 kg. elma

bende öle yiyicem elmaları canım,bu konunun en başındaki yazılarda da aynısı yazıyordu,her gün yarım kilo artıp,4. gün tekrar baştan 1 kilo olacak

evet byöle yaziyo ama
ben ilk baslarda sexy bebklede konusrken 2 ser saat arayla yesen de olur dmeisdi bende dietimi öyle uygulamisdim cok acikirsamda salta yapiyodum kendime

bende öle yiyicem elmaları canım,bu konunun en başındaki yazılarda da aynısı yazıyordu,her gün yarım kilo artıp,4. gün tekrar baştan 1 kilo olacak

tüüh ben hic dikkat etmedim orasina, hatta önemli bulmamistim, demek ki diyetin sartlarindan birisiymis lmaz: neyse bundan sonra uyariz bizde hihoyyyt

günaydın elma güzleri sabah 6.30da kalktığım için 1 ssate bir elma yarsam hım sayıyım bakalım bıde aksam yuyorum ya tansıyon dusmesın
dun tam tam 76 dım bugun 76 kusr aaa tabı okadar yersen yavas vermem bı yandan ıyı bende bır an once kurtulmak ıstıyorum kastan gıtmesınde kastan gıtmesın dıye sut içiyorum hıc sevmem hızlı verlen kılo su kaybı anlamda ertesı gun bıraz yıyınce kg alıyosun cunkı ha bukadınlar ne sıtedıgımı tama olark bellı ama ben bugun gun ıkı bardak süt buyuk değil bardaklar 1.5 pakette mavi yeşil bisküvi 1 saat arayalada yeşilçay ve funda çayı içmeyi planlıyorum kaçamaksız bir gün dileğiyel...

hatunlar günaydın
ben kahvaltı yapmadım henuz ff hiç iştahımda yok
akşamki kaçamagı çok abartmadım kızlar
ama 4gundur gun boyu açım sporda yapıyorum elmada yiyorum kilomda tık yok sinir oldum
hep böyle kilo vermem duruyor
özellikle 81de ve 80de çok zorlamıştı beni
offf nezaman harekete geçicek nezaman rahatlıycam
benn şimdi kalkıyorum kızlar ev işleri falan malum
görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…