Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canım biliyosun bende verememiştim takılmıştı 70 te dert yanıyodum sana sonra gitti gider sen tartılma diyet yap ama takma verdim veremedim diye sonra bi çıkarsın hepsi birden gitmiş bu arada bugün cuma tartılcaz dimi ben sabah tartıldım 65 olmuşum

kızlar kimse yokmuuuu gülll :) ya ben dün balık yedim ama kaçamak diye veya acıktığımdan değil vitamin almak için arada evde et balık tavuk pişince yiyodum zaten az az dünde azcık yedim

günaydın kızlarr bengeldim ve dün kaçamak yapmadım işten cıkınca duraga gidene kadar baya bi ıslandım sonrada evde sacımla üstüm başimla ugrasırken içimdeki şeytan uçtu gitdi inanın çay bile içemedim. bide migrenim için gece acile gitmek zorunda kaldık saaat 5 de uyudum çok uykusuzum yaa :::(((( ama diyetin en zor kısmını atlatdım migren krizimde 2 güne kadar ancak geçer ama diyeti asla bırakmıcam :::))))))

kızlar kimse yokmuuuu gülll :) ya ben dün balık yedim ama kaçamak diye veya acıktığımdan değil vitamin almak için arada evde et balık tavuk pişince yiyodum zaten az az dünde azcık yedim

günaydın canım benim abartmamak şartıyla tabiki yiyebilirsin ama ekmeksiz ye ben öyle yapıyorum yaklaşık 1 haftadır sadece sabahları 1 dilim yada 2 dilim kepek ekmegiyle duruyorum akşama kadar yemek bişey yesemde tabaga 2 kaşık koyuyorum masaya oturmuyorum çok yerim diye öyle yiyorum kazasız belasız dünü atlatdımya rahat sürdürürüm artık:dance:kaydirigubbakcemile2

ben bu hafta hiç ekmek yemedim:)dünde balığımı ekmeksiz yedim zaten sırf vitamizsiz kalmıyım hasta olmıyım diye abartmadım yani sabahları bende altınbaşak yiyorum diyet bisküvi onun yarısını yiyorum 22 kalori oluyo hem doyurucu:)

gül canım benim ya geçmiş olsun dikkat et kendine işe gitmeseydin keşke bugün

bugün gelmek zorundaydım cnm 2 gün tatiliz ya bitirmm gereken işler var bide patronn toplantısı var akşam üzeri erken çıkarım yada gün içinde kötü olursam çıkarım. allha çok şükür patronum çok anlayışlı izin konusunda hiç sorun olmuyor:Saruboceq: şimdide uykum açılsın diye sekersiz ve sütsüz nescafe içiyorum

gül biz bugün tartılmıycakmıydık bugün herkes kilosunu öğrencekti haftaya kadar tartılmadan kaç kilo verdiğimizi öğrencektik öyle değilmiydi

altın başak bisküvi bende deniyeyim cnm onu ya kepekli ekmegi hiç sevmiyorum bugün 1 dilimi bile zorla yedim cokacimcoook

gül dene canım kıtır kıtır nefis vallahi tek sevmiyorum tuzsuz geliyo ama peynirle çok güzel gidiyo lor peynir al çökelek diyemi geçiyo bilmiyorum gerçi tuzsuz yağsız oda daha az kalori alırsın hem vitaminini alırsın bir dene bakalım ben eskidende böyle 14 kilo vermiştim :)

günaydınlar kahvaltımı yaptım biraz çay içmek istedi canım çay içicem daha sonra devam ederim
yaa bende dün arkadaşlardaydım çok güzelşeyler hazırlamış birazcık yedimm :kedi:
şehnaz canım sen emziriyomusun

ayyy gülüm umranım yazdıklarınızı okudum :)
ümrancım bende dun akşam balk yedim haftada en az iki kere yenmesi gerekiyor zaaten
balıgıda eşim yaptıgı için kaçamak hakkımı ondan yana kullandım
ya kızlar işlerim hala bitmedi evi temizliyorum kızımda durmuyorki iki işi düzgün yapayım mafoldumben
bide kocişime mercimek köftesi yapıcam çok özlemiş ben diyetteyim ddiye onada işkence yapmıyım daha fazla
ama öglende babamla abimide çagırıcamki 3ü birlikt hepsini yesinler bana kalmasın ben yiyemiyim kaydirigubbakcemile3
halen kahvaltı yapmadım canımda istemiyor 2 tane kuru kayısı yedim
elmada yiyesim gelmedi offff işler bitse bir otursam ancak yerim elmayı
karar verdim tartıyı kaldırıcam 1 hafta tartılmıycam hiçbir zaman yapamadım bunu ama yapıcam
gitsin artıkkkkkk şu kilolarrr tartıya çıkıp kafaya taktıkça gitmiyor valla yaaaa amaaannn
neyse kızlar ben kaçtım bitireyimde şu işleri bir oturayım öptm sizi opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
hipinize mucukkaaaaaaaaaaa
bende daha kahvaltı yapmadım
az sonra yapacam
bugün kocacım evde olduğu için geç kalktık
her yer her yerde önce karnımızı doyuralım sonra temizlik yapacam
eee sizler neler yapıyorsunuz

aaayyy hoşgeldin canım
öncelikle kilonu ve vermek istediğin ideal kilonu yaz şehnazcım gelince seni listeye eklesincumadan cumayada tartılacaz ok tekrar hoşgeldin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…