az şeker at ya bitane falan şekersiz kötü olmuyomu
gül dene canım kıtır kıtır nefis vallahi tek sevmiyorum tuzsuz geliyo ama peynirle çok güzel gidiyo lor peynir al çökelek diyemi geçiyo bilmiyorum gerçi tuzsuz yağsız oda daha az kalori alırsın hem vitaminini alırsın bir dene bakalım ben eskidende böyle 14 kilo vermiştim :)
ben alişiğim cnm nescafeyi sekerli sevmm sadec ve koyu olcak normaldede içemem çayı bile kocaman fincana 1kesme seker atarım. bu arada yeşil çaya ben 1 tane kesme seker atıyorum sorun olmaz dimi tadı iğrenç geliyor da
benide aranıza alırmısınız
bende yeşil çayı şekersiz içemezdim ama sonra alışıyosun şekerli bi garip geliyo
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
hipinize mucukkaaaaaaaaaaa
bende daha kahvaltı yapmadım
az sonra yapacam
bugün kocacım evde olduğu için geç kalktık
her yer her yerde önce karnımızı doyuralım sonra temizlik yapacam
eee sizler neler yapıyorsunuz
kolay gelsin canım bebişide öp benim içinopuyorumnanaktanayyy gülüm umranım yazdıklarınızı okudum :)
ümrancım bende dun akşam balk yedim haftada en az iki kere yenmesi gerekiyor zaaten
balıgıda eşim yaptıgı için kaçamak hakkımı ondan yana kullandım
ya kızlar işlerim hala bitmedi evi temizliyorum kızımda durmuyorki iki işi düzgün yapayım mafoldumben
bide kocişime mercimek köftesi yapıcam çok özlemiş ben diyetteyim ddiye onada işkence yapmıyım daha fazla
ama öglende babamla abimide çagırıcamki 3ü birlikt hepsini yesinler bana kalmasın ben yiyemiyim kaydirigubbakcemile3
halen kahvaltı yapmadım canımda istemiyor 2 tane kuru kayısı yedim
elmada yiyesim gelmedi offff işler bitse bir otursam ancak yerim elmayı
karar verdim tartıyı kaldırıcam 1 hafta tartılmıycam hiçbir zaman yapamadım bunu ama yapıcam
gitsin artıkkkkkk şu kilolarrr tartıya çıkıp kafaya taktıkça gitmiyor valla yaaaa amaaannn
neyse kızlar ben kaçtım bitireyimde şu işleri bir oturayım öptm sizi opuyorumnanaktan
handi markanınkini aldın tadı farkediyordur sanırım ben bunu pek begenmedim kafamçokkarıştı
kızlar ben 1kilo vermişim ya 67yim yani 4 gündür elma diyeti yapıyorum 1 günü saymayalım kaçamaklarla dolu bigündü. 2,5 günde 1 kilo :::((( haftaya cumaya kadar balkalım verebilcekmiyim
günaydın tembel elma güzeli
herkez ayakta enson sen giliyosun olmuyor ama böyle
yemekhaneden tatlı börek hakkımı alayımda evdeki şişkolar yesin onlr şişko ben zayıf olayım:teytey::dance::roflol:
Günaydin elma güzelleri opuyorumnanaktan hayirli cumalar hepinize ...ehh en gec sanirim ben kalkiyorum :kedi: elimi yüzümü yikayip kahvaltimi yapacam cokacimcoook ve kurtlar vadisini izlicem şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?