Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

az şeker at ya bitane falan şekersiz kötü olmuyomu

ben alişiğim cnm nescafeyi sekerli sevmm sadec ve koyu olcak normaldede içemem çayı bile kocaman fincana 1kesme seker atarım. bu arada yeşil çaya ben 1 tane kesme seker atıyorum sorun olmaz dimi tadı iğrenç geliyor da

çok saol cnm biarada işyerinde kaçabilirsem marketden alayım zaten ben yağsız beyz peynir yiyorum annemde lor almış değişik oldu tavsiyen için saol tatlım bende 14 kilo versen hayır yapacak kadar oldum valla:sm_cool:

bende yeşil çayı şekersiz içemezdim ama sonra alışıyosun şekerli bi garip geliyo

günaydın tembel elma güzeli
herkez ayakta enson sen giliyosun olmuyor ama böyle

kolay gelsin canım bebişide öp benim içinopuyorumnanaktan

kızlar ben 1kilo vermişim ya 67yim yani 4 gündür elma diyeti yapıyorum 1 günü saymayalım kaçamaklarla dolu bigündü. 2,5 günde 1 kilo :::((( haftaya cumaya kadar balkalım verebilcekmiyim

handi markanınkini aldın tadı farkediyordur sanırım ben bunu pek begenmedim kafamçokkarıştı

doğadan canım yaseminli ama farketmiyo aktardan açık aldığımdada içebiliyorum

kızlar ben 1kilo vermişim ya 67yim yani 4 gündür elma diyeti yapıyorum 1 günü saymayalım kaçamaklarla dolu bigündü. 2,5 günde 1 kilo :::((( haftaya cumaya kadar balkalım verebilcekmiyim

verirsin canım merak etme bu iş biraz sabır işi

günaydın tembel elma güzeli
herkez ayakta enson sen giliyosun olmuyor ama böyle

kız bana güllü kız bana
evet ya bünyem okadar çok alıştıki uyumaya erken kalkamama gibi bi sorunum var
üff dünden beri sularım kesik bulaşıklar dağ gibi oldu
neyse kahvaltımı yaptım
3 tane zeytin bir dilim ekmekve küçük bi tabak heralde çay tabağı kadar menemen yedim
kahvaltım bu kadar gün içerisindede elmalarımı yemeğe devam edecem

günaydınlar elma güzelleri, biraz geç teşrif ettim ama anca gelebildiimm opuyorumnanaktan
gülcümm tebrikler bir kilo azımsanacak bir rakam değil maşaallah, hemde 2.5 günde tebrikler. Benimde regl bitti, tahminimce yarın gerçek kilomu gösterir tartı ama tartıldım 63 olmuşumum,reglden önce 64 e düşmüştüm iki günlük elma diyetiyle, regl de dikkat ettim elmada yedim ama elma diyetini birebir yapmadım bugün tekrar başladım, öpüyoruumm cocomaaan sizleriii başarılaarrkaydirigubbakcemile5

kızlarrr iş güç bittti kociş ve babam geldi onlar cumadalar ben hala kahvaltı edemedim
halen 2 kayısıyla duuruyorum onlarla accık bişiler yerim artıkk
sabahtan beri dört döndüm evi sil süpür topla kısçeyle ugraş yemek yap ayyy spor yerine geçermi bunlar yaaaa daha halim kalmadı çünkü
fatmagulcum hoş geldin canım regl döneminde bile kilo verdiysen maşallah diyorum valla süper

gülüm sende iyi vermişsin valla umranımda iyi gidiyor ben bu sabah tartıldım yine 300 grrm oynama vardı grm grm gidiyo ne hikmetse aç geziyorum açççççççç

büşra valla bende aç geziyorum elmam bitti öğlen bir salatalığı 4 e böldüm az tuz attım yedim:)az öncede arkadaş yemekhaneden tatlı getirmiş tutturdu yee diye az daha yiyodum sonra neyapıyorum ben dedim yemedim aldım çantama koydum yemiyceeemm işte yemiycem:)

yemekhaneden tatlı börek hakkımı alayımda evdeki şişkolar yesin onlr şişko ben zayıf olayım:teytey::dance::roflol:

Günaydin elma güzelleri opuyorumnanaktan hayirli cumalar hepinize ...ehh en gec sanirim ben kalkiyorum :kedi: elimi yüzümü yikayip kahvaltimi yapacam cokacimcoook ve kurtlar vadisini izlicem şakkıdı

yemekhaneden tatlı börek hakkımı alayımda evdeki şişkolar yesin onlr şişko ben zayıf olayım:teytey::dance::roflol:

hahaha alemsin kızzzz
sen al sabah yersin ablam hep öyle yapar akşam en sevdgi şeyde olsa sabah yerim der
tartılmadan duramıyorum ama kaldırıcam tartıyı olmuyo böyle çok tartılıyorum sabah akşam sinirim bzuluyo halbuki biliyormda akşam tartılmak dogru değil hergun tartılmak dogru değil ama nefsime hakim olamıyorum iradesizmiyim neyim kaydirigubbakcemile3

Günaydin elma güzelleri opuyorumnanaktan hayirli cumalar hepinize ...ehh en gec sanirim ben kalkiyorum :kedi: elimi yüzümü yikayip kahvaltimi yapacam cokacimcoook ve kurtlar vadisini izlicem şakkıdı

gunaydın tatlım sanada hayırlı cumalar
evet birazcık geç kalktın metabozlmanın hızlı çalşması için erken kalk canım
gerçi benide kızım uyutsa kaçta kalkarım bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…