gunaydın tatlım sanada hayırlı cumalar
evet birazcık geç kalktın metabozlmanın hızlı çalşması için erken kalk canım
gerçi benide kızım uyutsa kaçta kalkarım bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
gülüm sende iyi vermişsin valla umranımda iyi gidiyor ben bu sabah tartıldım yine 300 grrm oynama vardı grm grm gidiyo ne hikmetse aç geziyorum açççççççç
bizim kaçamaklar işemi yarıyor ne :dance::sm_cool:
sanada günaydıınn alindacımm, bende bazen on ikiyi zorluyorum yanlız değilsiinn sıkma canını opuyorumnanaktan , bende çok şaşırdım büşracım ama aç gezdim resmen, vermezsem çok üzülecektim umrancım tebrik ediyorum senii, onlar mı sana yeme diyen , kilo aldırr onlaraaa kaydirigubbakcemile3
bizim kaçamaklar işemi yarıyor ne :dance::sm_cool:
canıma değsin ben yne kaçamak yaptım
kızlar kendimi ispiyon ediyorum 2 mercimek köftesi bir dilim kek
kahvaltı öglen yemeği akşam yemegi hepsini bir arada yedim bidaha yemek yok bana
arada bunyeyi şaşırtmak lazım alıştı açlıga farketmiyo diyet yaptıgımı
canıma değsin ben yne kaçamak yaptım :kedi::kedi:
kızlar kendimi ispiyon ediyorum 2 mercimek köftesi bir dilim kek
kahvaltı öglen yemeği akşam yemegi hepsini bir arada yedim bidaha yemek yok bana :1rolleyes:
arada bunyeyi şaşırtmak lazım alıştı açlıga farketmiyo diyet yaptıgımı kaydirigubbakcemile3
kızlar ben 1kilo vermişim ya 67yim yani 4 gündür elma diyeti yapıyorum 1 günü saymayalım kaçamaklarla dolu bigündü. 2,5 günde 1 kilo :::((( haftaya cumaya kadar balkalım verebilcekmiyim
düşün kaçamak yapmasak kim ne kadar verecez , züpperiiz züppperkaydirigubbakcemile5
öğlen daha bişey olmaz ,hem okadar temizlik yapmışsın, çocuğunlada ilgileniyorsun çoktaaan eritmişsindirr kaydirigubbakcemile3
hoş geldin pollyy ohh iyi yapmışsın bizim gibi kaçamak yappmassann kesin işe yararrrr kaydirigubbakcemile3kızlar ben de sizlere özendim dün elmalarımı aldım şu an yazılarınızı okurken bir yandan da elmalarımı yiyorum inşallah işe yarar çünkü acil kilo vermem lazım 15 tatilde meme küçültme ameliyatım var
bencede canım arada iyi oluyor ama sen yinede fazla şaşırtma :mymeka: o sairtma sana tartıda süpriz olmasın şimdide üzerine yeşil cayını iç hazmetsin yediklerini :içelim:
yoyo sen ne alemdesin tatlım
kızlar bu arada sizler elma yiyomusunuz saat 2 olmuş kaçtane elma yediniz
off ben hala bitane bile yiyemedim
canım daha tartılmadm ben verdgmıde sanmıroum haftaya cumaya kısmetse tartılcam regl im zaten doru düzgün cıkmıcak tartılsamda vala bende daha 1 tane yedm
bencede tartılma canım çünkü biliyosun regl döneminde 1 2 kg fazla gelebilirsin
boşna moralin bozulur haftaya bakarız inşallah
amaaan canının saglıgı olsun yeterrr D
kızlar ben de sizlere özendim dün elmalarımı aldım şu an yazılarınızı okurken bir yandan da elmalarımı yiyorum inşallah işe yarar çünkü acil kilo vermem lazım 15 tatilde meme küçültme ameliyatım var
yoyo sen ne alemdesin tatlım
birtane yedim bende daha 1 kupa da yeşil çay içtim, şimdi bir tane daha yiyeceğim canım .yoyo sen ne alemdesin tatlım
wala doru diosun keyfimde yok zaten malum asabiyim azcık kötükedihüso cok gec kalktm havada yağmurlu zaten offf offfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?