Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Erken kalkmak saglikli biliyorum canim ama iste gec yatiyorum, haliylede gec kalkiyorum ...birde burda havalar malum kapali yagisli oluncada adamin ruhu daraliyor :sinifsinif:yataktan cikasim gelmedi misal bugün hic ...saat 12-13 kahvalti yapiyorum, e gerisini siz düsünün canim kahve cekti kaydirigubbakcemile3 icecem bugün azcik seker ile ya

sanada günaydıınn alindacımm, bende bazen on ikiyi zorluyorum yanlız değilsiinn sıkma canını opuyorumnanaktan , bende çok şaşırdım büşracım ama aç gezdim resmen, vermezsem çok üzülecektim umrancım tebrik ediyorum senii, onlar mı sana yeme diyen , kilo aldırr onlaraaa kaydirigubbakcemile3

bizim kaçamaklar işemi yarıyor ne :dance::sm_cool:

canıma değsin ben yne kaçamak yaptım :kedi::kedi:
kızlar kendimi ispiyon ediyorum 2 mercimek köftesi bir dilim kek
kahvaltı öglen yemeği akşam yemegi hepsini bir arada yedim bidaha yemek yok bana :1rolleyes:
arada bunyeyi şaşırtmak lazım alıştı açlıga farketmiyo diyet yaptıgımı kaydirigubbakcemile3

ahh ahh bende aç geziyorum ama tık yok gram gram gidiyo ama bu ara spor yapamıyorum fazla 20 mekik 5 10 bel çvirme falan yetmiyo mafoldumben

kızlar ben de sizlere özendim dün elmalarımı aldım şu an yazılarınızı okurken bir yandan da elmalarımı yiyorum inşallah işe yarar çünkü acil kilo vermem lazım 15 tatilde meme küçültme ameliyatım var

bizim kaçamaklar işemi yarıyor ne :dance::sm_cool:

düşün kaçamak yapmasak kim ne kadar verecez , züpperiiz züppperkaydirigubbakcemile5

öğlen daha bişey olmaz ,hem okadar temizlik yapmışsın, çocuğunlada ilgileniyorsun çoktaaan eritmişsindirr kaydirigubbakcemile3

bencede canım arada iyi oluyor ama sen yinede fazla şaşırtma :mymeka: o sairtma sana tartıda süpriz olmasın şimdide üzerine yeşil cayını iç hazmetsin yediklerini :içelim:

kızlar ben 1kilo vermişim ya 67yim yani 4 gündür elma diyeti yapıyorum 1 günü saymayalım kaçamaklarla dolu bigündü. 2,5 günde 1 kilo :::((( haftaya cumaya kadar balkalım verebilcekmiyim

gülümm tebrik ederim vala cok sevndm hadi allah daim etsin insallah :dance:

ayyy inşllh erimiştir yaaaa bukadar ugraş ugraş sonunda dayanama yeee mafoldumben

hoş geldin pollyy ohh iyi yapmışsın bizim gibi kaçamak yappmassann kesin işe yararrrr kaydirigubbakcemile3
bencede canım arada iyi oluyor ama sen yinede fazla şaşırtma :mymeka: o sairtma sana tartıda süpriz olmasın şimdide üzerine yeşil cayını iç hazmetsin yediklerini :içelim:

yaa bencede fazla şaşırtmamak lazım ama bugün hiç iştahım yoktu aslında canım ne elma ne çay ne yeşilçay hiçbiişey istemiyor işte önünde yenince istiyor insnaın canı yoksa yemezdim valla :sinifsinif:
sende sevgiline deki biraz midemi üşütmüşüm hiç iştahım yok deee yemeee diyetteym deme amaaa kaydirigubbakcemile3zemuszemus

yoyo sen ne alemdesin tatlım
kızlar bu arada sizler elma yiyomusunuz saat 2 olmuş kaçtane elma yediniz
off ben hala bitane bile yiyemedim

canım daha tartılmadm ben verdgmıde sanmıroum haftaya cumaya kısmetse tartılcam regl im zaten doru düzgün cıkmıcak tartılsamda vala bende daha 1 tane yedm

canım daha tartılmadm ben verdgmıde sanmıroum haftaya cumaya kısmetse tartılcam regl im zaten doru düzgün cıkmıcak tartılsamda vala bende daha 1 tane yedm

bencede tartılma canım çünkü biliyosun regl döneminde 1 2 kg fazla gelebilirsin
boşna moralin bozulur haftaya bakarız inşallah
amaaan canının saglıgı olsun yeterrr D

bencede tartılma canım çünkü biliyosun regl döneminde 1 2 kg fazla gelebilirsin
boşna moralin bozulur haftaya bakarız inşallah
amaaan canının saglıgı olsun yeterrr D

wala doru diosun keyfimde yok zaten malum asabiyim azcık kötükedihüso cok gec kalktm havada yağmurlu zaten offf offfffff

polly hosgeldin, ne kaa kalabalik olursak birbirimizi o kadar fazla motife etmis oluyoruz opuyorumnanaktan meme kücültmeyi bende istiyorum, su an sigortami avukata verdim, cikacak kararlari beklemekteyim, olur ve ya olmaz artik hayirlisi diyorum ben :Saruboceq:
Sana da canim Allah kolaylik versin ...

valla cnm bende şimdi 2. yiyorum 12 de yemm gerekiyordu ama toplantı vardı yiyemedim ama yeşil çayımı içitim 2 bardak oldu ve 2litre su içtim. buarda cnm sevgilim elma diyetini yaptıgımı biliyor artı oda yapıyo:jeyyar: ama veremiyor kaçamaklar prensi oda :roflol: acaba bulusunca nere gidelim deyince manava mı desemki :sm_cool:

birtane yedim bende daha 1 kupa da yeşil çay içtim, şimdi bir tane daha yiyeceğim canım .
yoyocuum hoşgeldin canıımm, reglsin diye sakın boşlama kendini canım , bende ilk defa bir regl dönemimi çikolatasız ve tatlısız geçirdim (eşimin süpriz yapıp aldığı kocaaa magnum çikolatasını bile yemediim ) verememm sanıyodum veriliyormuş , az da olsa bir kilo vermişim.opuyorumnanaktan

gülcüümm, büşraya katılıyoruum en etkili çözümdür iştahım yok taktiği , çoğu misafirlikte onun altına sığınmışımdır bendeekaydirigubbakcemile5

wala doru diosun keyfimde yok zaten malum asabiyim azcık kötükedihüso cok gec kalktm havada yağmurlu zaten offf offfffff

offf sorma yaaa hava kapalı resmen eve kapandım kaldım
kısçemde hasta evden çıkamıyorum
bi güneş vursa bi çıkıp sahilde yürüsem nerdeeee
böyle havalarda bende bunalım oluyorummafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…