birtane yedim bende daha 1 kupa da yeşil çay içtim, şimdi bir tane daha yiyeceğim canım .
yoyocuum hoşgeldin canıımm, reglsin diye sakın boşlama kendini canım , bende ilk defa bir regl dönemimi çikolatasız ve tatlısız geçirdim (eşimin süpriz yapıp aldığı kocaaa magnum çikolatasını bile yemediim) verememm sanıyodum veriliyormuş , az da olsa bir kilo vermişim.opuyorumnanaktan
gülcüümm, büşraya katılıyoruum en etkili çözümdür iştahım yok taktiği , çoğu misafirlikte onun altına sığınmışımdır bendeekaydirigubbakcemile5
yok cnm haftada gün tartılıcaz cuma günleri sehnazda listeyi yazacak ki birbirimizi motive edelim pes etmeyelim diye kaydirigubbakcemile3ya kizlar siz hergün mü tartiliyorsunuz :uhm: Ben hafta bir tartilmayi düsünüyorum, verememe korkusu galiba mafoldumben hergün hergün tartilmak daha bir gerer beni diye düsünüyorum.
benide abla sanıyolar ablamda gittikçe küçülüyo kaydirigubbakcemile3dün bismillah dedik ama bazen şeytan yokluyo kendime güvenemiyorum ama kilo vermeye mecburum ablamla yanyana gelince ablasımısınız diyolar tabiki ben de kuduruyorum
aslında öyle canım haftada bir ama sıkıntı ende dayanamıyorum tartıyı gördükçe tartılaım geliyo oyüzden kaldırıcam bu akşam tartıyı mafoldumbenya kizlar siz hergün mü tartiliyorsunuz :uhm: Ben hafta bir tartilmayi düsünüyorum, verememe korkusu galiba mafoldumben hergün hergün tartilmak daha bir gerer beni diye düsünüyorum.
hayrına banada bi fincan canımdurun bekleyin yeşil çayımı doldurup geliyim
hoşbulduk hayatm yok boşlarmıyım hiç aynen devam edicem tabi biraz yedm ağrı kesici içmek için artık o kadarcıkta olsun bende bi verebldgmı görsem hevesm artıcak ama =(
polly hosgeldin, ne kaa kalabalik olursak birbirimizi o kadar fazla motife etmis oluyoruz opuyorumnanaktan meme kücültmeyi bende istiyorum, su an sigortami avukata verdim, cikacak kararlari beklemekteyim, olur ve ya olmaz artik hayirlisi diyorum ben :Saruboceq:
Sana da canim Allah kolaylik versin ...
birtane yedim bende daha 1 kupa da yeşil çay içtim, şimdi bir tane daha yiyeceğim canım .
yoyocuum hoşgeldin canıımm, reglsin diye sakın boşlama kendini canım , bende ilk defa bir regl dönemimi çikolatasız ve tatlısız geçirdim (eşimin süpriz yapıp aldığı kocaaa magnum çikolatasını bile yemediim) verememm sanıyodum veriliyormuş , az da olsa bir kilo vermişim.opuyorumnanaktan
gülcüümm, büşraya katılıyoruum en etkili çözümdür iştahım yok taktiği , çoğu misafirlikte onun altına sığınmışımdır bendeekaydirigubbakcemile5
mesela ben şimdiden haftanın 1.si kim olacak diye düşünüyorum
kızlar haftanın 1.si olmak için kendi kendinizle yarışın hadi bakalım
çünkü bide haftanın sonuncusu olmak var
hehehehehe sonuncu olan çürük elma olacak ona göree:)
mesela ben şimdiden haftanın 1.si kim olacak diye düşünüyorum
kızlar haftanın 1.si olmak için kendi kendinizle yarışın hadi bakalım
çünkü bide haftanın sonuncusu olmak var
hehehehehe sonuncu olan çürük elma olacak ona göree:)
gul seni başka yerlerde yakalıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
atkı bittimi canım
Tamam canim ben varim, sonuncu cürük elma olssun :roflol:
Tamam canim ben varim, sonuncu cürük elma olssun :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?