Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

dün bismillah dedik ama bazen şeytan yokluyo kendime güvenemiyorum ama kilo vermeye mecburum ablamla yanyana gelince ablasımısınız diyolar tabiki ben de kuduruyorum

ya kizlar siz hergün mü tartiliyorsunuz :uhm: Ben hafta bir tartilmayi düsünüyorum, verememe korkusu galiba mafoldumben hergün hergün tartilmak daha bir gerer beni diye düsünüyorum.

kızlar bende daha elma yemedim
ama ara öğün olarak bi kaç tane kuru kayısı ve biraz ceviz yedim
yarım saat sonra elma yemeği düşünüyorum
kızlar bence haftaya kadar tartılmayın
evdeki birine söyleyin tartıyı sizin bulamıyacağınız bir yere saklasın
sürekli tartılmak iyi bişey değil
sonra beyniniz size oyun oynayabilir eğer ogün vermemişseniz moraliniz boluzur
biliyoruzki diyette en önemli şey pozitif düşünce ve motivasyon
düşünsenize biz kadınlar 100grm bile alsak aaa biz bütün gün aç geziyoruz ama yinede 100grm almışım deyip ogünü kara kara neden aldım acaba diye geçiririz lütfen kendimize bunu yapmayalım
haftaya cumaya kesin herkes çok güzel kilolar vermiş olacak
şimdilik tartıyı düşünmeyin sizi seviyorum mucukkaaaaaaaaa

hoşbulduk hayatm yok boşlarmıyım hiç aynen devam edicem tabi biraz yedm ağrı kesici içmek için artık o kadarcıkta olsun bende bi verebldgmı görsem hevesm artıcak ama =(

ya kizlar siz hergün mü tartiliyorsunuz :uhm: Ben hafta bir tartilmayi düsünüyorum, verememe korkusu galiba mafoldumben hergün hergün tartilmak daha bir gerer beni diye düsünüyorum.
yok cnm haftada gün tartılıcaz cuma günleri sehnazda listeyi yazacak ki birbirimizi motive edelim pes etmeyelim diye kaydirigubbakcemile3

dün bismillah dedik ama bazen şeytan yokluyo kendime güvenemiyorum ama kilo vermeye mecburum ablamla yanyana gelince ablasımısınız diyolar tabiki ben de kuduruyorum
benide abla sanıyolar ablamda gittikçe küçülüyo kaydirigubbakcemile3
aslında öyle canım haftada bir ama sıkıntı ende dayanamıyorum tartıyı gördükçe tartılaım geliyo oyüzden kaldırıcam bu akşam tartıyı mafoldumben
durun bekleyin yeşil çayımı doldurup geliyim
hayrına banada bi fincan canım

hoşbulduk hayatm yok boşlarmıyım hiç aynen devam edicem tabi biraz yedm ağrı kesici içmek için artık o kadarcıkta olsun bende bi verebldgmı görsem hevesm artıcak ama =(

tartılma şu dönemlerde, o kadar değişken çıkıyor ki insan, inan arada 64.5 bile gösterdi , akşam 64 yani diyeceğim o ki regl de tartılmak moral bozukluğundan başka birşey değil. Yanlızca şundan emin ol reglden sonra en az bir kilo çöpteeeopuyorumnanaktan

mesela ben şimdiden haftanın 1.si kim olacak diye düşünüyorum
kızlar haftanın 1.si olmak için kendi kendinizle yarışın hadi bakalım
çünkü bide haftanın sonuncusu olmak var
hehehehehe sonuncu olan çürük elma olacak ona göree:)

cokacimcoookcokacimcoook

teşekkürler ben özelde olucam sizleri zaten doktor :1closedeyes:ismi ararken keşfettimcokacimcoook

Haftada bir gün en iyisi kaydirigubbakcemile5 Tarti bana bakiyor ben tartiya , inat ettim cikmyiorum tepesine kaydirigubbakcemile3

oooo sen baya aştın canım magnum çikolatayı bile yemediysen maşallahın var vericeksin demekki kilocukları
ben artık iştahım yok taktiği yapmıyorum canım millet deli ediyo beni
zorla yedircekler bende yemem bir lokma dahi yemem başlarsam hepsini yerim bu kilolar gitmez diyorum biraz aksilik yapıyorum diretemiyolar :lepi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::dance:

ben çürük elmaaaaaaaa sositososito

Tamam canim ben varim, sonuncu cürük elma olssun :roflol:

gul seni başka yerlerde yakalıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
atkı bittimi canım

evet canım ya ama okızlarada yazık değilmi fayda gördüğümüz seyi paylaşmamız lazım dimi yoksa neden giriyoruz ki motive olsun belki onlarda katılırlar bizekaydirigubbakcemile3 benimkine başlamadım bile onunkine yarıya getirdim sabaha kadar :hulya: çünkü otobüse 8de binicem söz verdim bitcek diye mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…