Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

peki adetliyken kilo vermek mumkunmudur acep:uhm:
canım ben araştırdım biraz onu eger adetliyken çok dikkat edersek almazmışız ve adet süresi sonunda bagırsakların normal çalışmasına dönmesiyle tuttugumuz suda yagda gidermiş
ama eger dikkat etmessek oda deppo olurmş

çürük elma kesin yoyo , ben ya bsrnmzm olur:roflol:
ben kendimi feda ettim canım

hakikatten ya balık baştan kokar kesin cürük elma ben olcam benim kadar sızlanan varmı surdakaydirigubbakcemile3

sehnaz kız sen liste başısın balık baştan kokar ha sen gelmiyosun bizde kaçamak yapıyoruz

BsRNzM kız çok fenasın haaaa:)
şekerim benim çok tatlısın
ama bakıyorumda hemen kabullendin çürük elma olmasıkötükedihüso
hele bi ol hele bi zayıflamakaydirigubbakcemile
saçını başını yolacamm
klava:
oklavayı yersin herkezden

cnm kilo bazen durur her hafta hizli bi sekilde gidcek diye bi kural yok
ama sen o güzel canini sikma gider yavas yavas tatlim

ooooo maşallah sen büyütmüşsün canım bizim mayısta olucak yaşımız
ilk yaş günü için çok heycanlıyım çoook planlarım var çoook kaydirigubbakcemile3

büyütdüm valla canim
ay bende cok heyecanliyim
önce tr de kutluyalim dedik
sonrada vaz gecdik burada bi yer ayarladik byöle cocuklarin oyoun oynadigi ve dogum günü yapildigi yer ins cok güzel olacak o gün

Hosbulduk caniklerim
valla gec kaldim haydi hepiniz beni sopalayin haketdim valla
kahvaltimi yaptim 2 saat sonra da elmami yiyecegim
off gec kalkmakda hic iyi degil ya
bu sefer az elma yemek zorunda kaliyorummmafoldumben

gül biz bugün tartılmıycakmıydık bugün herkes kilosunu öğrencekti haftaya kadar tartılmadan kaç kilo verdiğimizi öğrencektik öyle değilmiydi

aynen öyle canimm

afiyet olsun cnaimmmm
yok hayatim ben emzirmiyorum

benide aranıza alırmısınız

almazmiyiz askolsun
hosgeldin sende
kilonu ve hedef kilonu yaz senide ekleyelim lisdeye canim

oo sende hosgeldin cnm sende yaz kilonu ve hedef kilonu senide ekleyelim lisdeye
kizlar lisde kabariyo ne güzel

ya kizlar siz hergün mü tartiliyorsunuz :uhm: Ben hafta bir tartilmayi düsünüyorum, verememe korkusu galiba mafoldumben hergün hergün tartilmak daha bir gerer beni diye düsünüyorum.

cnm ben onceden hergün tartilmiyodum cünku hergün tartilmak iyi degil sonucda hergün cok kilo vermiyosun bazen tarti insnai yaniltiyo ve otomaikman moralin düsüyo ondna haftada 1 en iyisi

peki adetliyken kilo vermek mumkunmudur acep:uhm:

cnm regl dönemlerinde daha cok kilo verildigini duymusdum
ama tabi dikat etmen gerekiyo regl im diye birakma kendini
ama tartiyada cikma zaten 2 3 kilo fazla cikarsin

şehnazım bebeğim h.g kuşum
neden bu kadar geç geliyorsun bakim kızıyorum sana haaaaaaaaa

aynen canikim yine gec kaldim off

şehnazcım hoşgeldin cnm yine geç kaltın dimi :::)))

hosbulduk canimmmm aynen dayagi haketdim galiba

Son düzenleme:
hakikatten ya balık baştan kokar kesin cürük elma ben olcam benim kadar sızlanan varmı surdakaydirigubbakcemile3

yoycum tatlım sen bence güzel kilo vardin pantalonların bile bollaştı canım sen iyisin su reglin geçtin cuma günü tartıl eminim çok ii vermiş olacaksın liste başi olusan sasırma opuyorumnanaktan

burcucum aslında haklısın herhaftadaki çürük elmayıklava: yağpalım ki kaçamak falan yapamasın akıllansın dimidelikafadulden

Hosbulduk caniklerim
bu sefer az elma yemek zorunda kaliyorumm

yoycum tatlım sen bence güzel kilo vardin pantalonların bile bollaştı canım sen iyisin su reglin geçtin cuma günü tartıl eminim çok ii vermiş olacaksın liste başi olusan sasırma opuyorumnanaktan

ya bak nası gaz veriyo insanaaaaa opuyorumnanaktan mucuk mucukk basında olursak beraber ollam tatlım ama sonunculuğa ben tek basıma razı olurum kıyamam sanaaaa:1hug:

Hosbulduk caniklerim
bu sefer az elma yemek zorunda kaliyorummmafoldumben

hosgeldin sehnaz, tasalanma bende gec kalkanlardanim, kahvaltimi gec yaptim daha elma yemedim bile :sinifsinif:

Hosbulduk caniklerim
bu sefer az elma yemek zorunda kaliyorumm

canım aynen bende gec kalktm ammaaan uykusuz kaldgnda kilo verlcek olsaydı sabahn köründe kalkanlarn hepsinin tığ gibi olması lazm 8 sene sabahn köründe okula gittim ölede dobiştim böle dobişim bari uykumu aliiiim kaydirigubbakcemile3

canolar bu arad kilo bildirimi yapan olmusmuydu hemn lisdeye ekleyelim
ben tartilmadim bu sabah zaten 1 günde kac kilo gidecekki ondan ben bu lisdedeki kilomla baslicam ayy haftaya cumaya sabirsizlikla bekliyorumm
ama benim gögüslerim agrimaya basladi regl dönemim yaklasiyo olsun azda olsa gider bisiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…