peki adetliyken kilo vermek mumkunmudur acep:uhm:
canım ben araştırdım biraz onu eger adetliyken çok dikkat edersek almazmışız ve adet süresi sonunda bagırsakların normal çalışmasına dönmesiyle tuttugumuz suda yagda gidermişpeki adetliyken kilo vermek mumkunmudur acep:uhm:
ben kendimi feda ettim canımçürük elma kesin yoyo , ben ya bsrnmzm olur:roflol:
sehnaz kız sen liste başısın balık baştan kokar ha sen gelmiyosun bizde kaçamak yapıyoruz
sehnaz kız sen liste başısın balık baştan kokar ha sen gelmiyosun bizde kaçamak yapıyoruz
hatunlar günaydın
ben kahvaltı yapmadım henuz ff hiç iştahımda yok
akşamki kaçamagı çok abartmadım kızlar
ama 4gundur gun boyu açım sporda yapıyorum elmada yiyorum kilomda tık yok sinir oldum
hep böyle kilo vermem duruyor
özellikle 81de ve 80de çok zorlamıştı beni
offf nezaman harekete geçicek nezaman rahatlıycam
benn şimdi kalkıyorum kızlar ev işleri falan malum
görüşürüz
ooooo maşallah sen büyütmüşsün canım bizim mayısta olucak yaşımız
ilk yaş günü için çok heycanlıyım çoook planlarım var çoook kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarr bengeldim ve dün kaçamak yapmadım işten cıkınca duraga gidene kadar baya bi ıslandım sonrada evde sacımla üstüm başimla ugrasırken içimdeki şeytan uçtu gitdi inanın çay bile içemedim. bide migrenim için gece acile gitmek zorunda kaldık saaat 5 de uyudum çok uykusuzum yaa :::(((( ama diyetin en zor kısmını atlatdım migren krizimde 2 güne kadar ancak geçer ama diyeti asla bırakmıcam :::))))))
gül biz bugün tartılmıycakmıydık bugün herkes kilosunu öğrencekti haftaya kadar tartılmadan kaç kilo verdiğimizi öğrencektik öyle değilmiydi
günaydınlar kahvaltımı yaptım biraz çay içmek istedi canım çay içicem daha sonra devam ederim
yaa bende dün arkadaşlardaydım çok güzelşeyler hazırlamış birazcık yedimm :kedi:
şehnaz canım sen emziriyomusun
benide aranıza alırmısınız
kızlar ben de sizlere özendim dün elmalarımı aldım şu an yazılarınızı okurken bir yandan da elmalarımı yiyorum inşallah işe yarar çünkü acil kilo vermem lazım 15 tatilde meme küçültme ameliyatım var
ya kizlar siz hergün mü tartiliyorsunuz :uhm: Ben hafta bir tartilmayi düsünüyorum, verememe korkusu galiba mafoldumben hergün hergün tartilmak daha bir gerer beni diye düsünüyorum.
peki adetliyken kilo vermek mumkunmudur acep:uhm:
şehnazım bebeğim h.g kuşum
neden bu kadar geç geliyorsun bakim kızıyorum sana haaaaaaaaa
şehnazcım hoşgeldin cnm yine geç kaltın dimi :::)))
hakikatten ya balık baştan kokar kesin cürük elma ben olcam benim kadar sızlanan varmı surdakaydirigubbakcemile3
Burcum profilinde yutrdisi yaziyor, sendemi almanyadansin ??? Ben Bielefeld den, ayrica memleket Manisa ve Usak :1rolleyes:
BsRNzM kız çok fenasın haaaa:)
şekerim benim çok tatlısın
ama bakıyorumda hemen kabullendin çürük elma olmasıkötükedihüso
hele bi ol hele bi zayıflamakaydirigubbakcemile
saçını başını yolacamm
klava:
oklavayı yersin herkezden
yoycum tatlım sen bence güzel kilo vardin pantalonların bile bollaştı canım sen iyisin su reglin geçtin cuma günü tartıl eminim çok ii vermiş olacaksın liste başi olusan sasırma opuyorumnanaktan
Hosbulduk caniklerim
valla gec kaldim haydi hepiniz beni sopalayin haketdim valla
kahvaltimi yaptim 2 saat sonra da elmami yiyecegim
off gec kalkmakda hic iyi degil ya
bu sefer az elma yemek zorunda kaliyorummmafoldumben
burcucum aslında haklısın herhaftadaki çürük elmayıklava: yağpalım ki kaçamak falan yapamasın akıllansın dimidelikafadulden
Hosbulduk caniklerim
valla gec kaldim haydi hepiniz beni sopalayin haketdim valla
kahvaltimi yaptim 2 saat sonra da elmami yiyecegim
off gec kalkmakda hic iyi degil ya
bu sefer az elma yemek zorunda kaliyorumm
yok tatlım ben gürcistandayım
siz şeynazla komşusunuz ben çok uzağım size:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?