canım aynen bende gec kalktm ammaaan uykusuz kaldgnda kilo verlcek olsaydı sabahn köründe kalkanlarn hepsinin tığ gibi olması lazm 8 sene sabahn köründe okula gittim ölede dobiştim böle dobişim bari uykumu aliiiim kaydirigubbakcemile3
BsRNzM kız çok fenasın haaaa:)
şekerim benim çok tatlısın
ama bakıyorumda hemen kabullendin çürük elma olmasıkötükedihüso
hele bi ol hele bi zayıflamakaydirigubbakcemile
saçını başını yolacamm
klava:
oklavayı yersin herkezden
burcucum aslında haklısın herhaftadaki çürük elmayıklava: yağpalım ki kaçamak falan yapamasın akıllansın dimidelikafadulden
Yurtdisi yazinca iste otomatikmen insan almanya diye düsünüyor kaydirigubbakcemile2 Sehnaz ilede uzak sayilirim aramiz 340 km :1closedeyes:
ya kızlar ben erken kalktımda noldu daha ilk elmamı ancak yiyorum onuda zorla valla
offff nereye gitti benm iştahım
bugün kaçamak yaptm ama kızlar kendimede şaşıyorum normalde bn en az 3 dilim kek en az 5 10 tanede mercimek köftesi yerdim onlarıda öylesine canım çektide yedim
hahaha napıyım şekerim şehnazda veriyo gazı kaçıyo
aaa amaa ben 9 kilo verdim bak yavaşladı artık yoksa çürük elma olurmuyum hiç
geçerim alimallah hepinizi hahaha kaydirigubbakcemile3
ben elmam yok diye salatalık yiyorum:)
kızlar ya şehnaz kimse cevap vermiyo bana bizim bugün tartılıp kilomuzu öğrenmemiz lazımki haftaya tartıldığımızda kaç kilo verdik görelim öyle değilmi
neyse alindacım birbirimize en fazla bi net kadar uzağız:)
ya bak nası gaz veriyo insanaaaaa opuyorumnanaktan mucuk mucukk basında olursak beraber ollam tatlım ama sonunculuğa ben tek basıma razı olurum kıyamam sanaaaa:1hug:
şehnazcım tahmin edebiliyorum valla takılıyorum öyle sana
bendede aynı durum var kızım nefes aldırmıyo böyle salonda onunla oturucam hep onunla ilgllenicem
çogu zaman evimin işini bile düzgün yapamıyorum kocişim gelince kızıma bakıyorda ancak öyle
Evli bayanlar sizin isiniz daha bir zor valla, Allah kolaylik versin sizlere Hem ev isi hem cocuk filan :Saruboceq:
Evli bayanlar sizin isiniz daha bir zor valla, Allah kolaylik versin sizlere Hem ev isi hem cocuk filan :Saruboceq:
valla öyle canımALLAHtan eşimde diyetime destek veriyo yoksa agır yemekler yap dur şimdi çogunlukla sebze yemegi salata çorba :)))Evli bayanlar sizin isiniz daha bir zor valla, Allah kolaylik versin sizlere Hem ev isi hem cocuk filan :Saruboceq:
valla öyle canim bak simdi yanimd amizmizlaniyo bi ona bakiyorum bi buraya kosduruyorum büdükce daha yaramz oldu :bbo:
kesinlikle zor belki söylenmek için erken ama gerçekten ev işi bitmeyen birşey yaaa, ütü çamaşır yemek bulaşık puuffmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?