Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yoyo cok sekersin ya gel bi öpem seniŞeniz
valla öyle dedigin gibi ama isde diyolarya metobolizma cok calisirmis faln ama ben bu oglandn dolayi gec kaliyorm hep off biri beni kaldirsinn sabahlarii delikafadulden

hahaha napıyım şekerim şehnazda veriyo gazı kaçıyo
aaa amaa ben 9 kilo verdim bak yavaşladı artık yoksa çürük elma olurmuyum hiç
geçerim alimallah hepinizi hahaha kaydirigubbakcemile3

ben elmam yok diye salatalık yiyorum:)
kızlar ya şehnaz kimse cevap vermiyo bana bizim bugün tartılıp kilomuzu öğrenmemiz lazımki haftaya tartıldığımızda kaç kilo verdik görelim öyle değilmi

ya kızlar ben erken kalktımda noldu daha ilk elmamı ancak yiyorum onuda zorla valla
offff nereye gitti benm iştahım
bugün kaçamak yaptm ama kızlar kendimede şaşıyorum normalde bn en az 3 dilim kek en az 5 10 tanede mercimek köftesi yerdim onlarıda öylesine canım çektide yedim

okuyunca yazdıgımı kendime güldüm yaaa off nereye gitti iştahım diy bişey varmı
diyet yapıyoruz gitsin tabi : D kaydirigubbakcemile3zemuszemus:lepi:

hahaha napıyım şekerim şehnazda veriyo gazı kaçıyo
aaa amaa ben 9 kilo verdim bak yavaşladı artık yoksa çürük elma olurmuyum hiç
geçerim alimallah hepinizi hahaha kaydirigubbakcemile3

askolsun canim
valla cocuk cok yarazlasdi durmuyo bi burayi aciyorum tamam yazayim diye cocuk durmayinca burasi acik kaliyo bende onla ilgileniyorum
belki saniyosundr sehnaz burda ama yazmiyo diye
mafoldumben

ben elmam yok diye salatalık yiyorum:)
kızlar ya şehnaz kimse cevap vermiyo bana bizim bugün tartılıp kilomuzu öğrenmemiz lazımki haftaya tartıldığımızda kaç kilo verdik görelim öyle değilmi

evet öyle cnm
ama ben daha 1 gün oldugu icin tartilmadim zaten anca gram gitmisdr diye am sizler isderseniz tartilin lisdeye ekliyelim yeni kilonuzu tatlislerimmopuyorumnanaktan

şehnazcım tahmin edebiliyorum valla takılıyorum öyle sana
bendede aynı durum var kızım nefes aldırmıyo böyle salonda onunla oturucam hep onunla ilgllenicem
çogu zaman evimin işini bile düzgün yapamıyorum kocişim gelince kızıma bakıyorda ancak öyle

valla öyle canim bak simdi yanimd amizmizlaniyo bi ona bakiyorum bi buraya kosduruyorum büdükce daha yaramz oldu :bbo:

Evli bayanlar sizin isiniz daha bir zor valla, Allah kolaylik versin sizlere Hem ev isi hem cocuk filan :Saruboceq:
valla öyle canımALLAHtan eşimde diyetime destek veriyo yoksa agır yemekler yap dur şimdi çogunlukla sebze yemegi salata çorba :)))
valla öyle canim bak simdi yanimd amizmizlaniyo bi ona bakiyorum bi buraya kosduruyorum büdükce daha yaramz oldu :bbo:

benimkide uyandı crlıyo

Evli bayanlar sizin isiniz daha bir zor valla, Allah kolaylik versin sizlere Hem ev isi hem cocuk filan :Saruboceq:

alindacım tatlım walla doğru söylüyorsun
yani benim çocuğum yok ama eğer çok iştahlı bi kocan varsa işin çok zor
yaa ben diye giriyorum adam bana hayatım bugün bana tatlı yapsana diyoo sinir oluyorum walla bide yemek yerken eşlik etmek zorundasın yoksa tek başına yemekten zevk almıyormuş beyefendi
ama bekarken yemekleri anacım yapardı ben hiç girmezdim mutfağa
zaten babamda tatlı börek sevmezdi annemde diyetteyim diye yapmazdı
bekarken insan daha güzel kilo veriyo
insan mutfağa ne kadar az girerse diyetide bi okadar kaçamaksız yapıyoo annecim seni özledim ben yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…