Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

düşer düşer bende bi denim dedim şok oldum babama baba bak dedim sen niye annenin pantolonlarını giyiyosun dedi eee benim eski pantolonlarım dedim şok oldu adam:) öyle bol geliyolarki sanki benim değillermiş gibi:)

düşer düşer bende bi denim dedim şok oldum babama baba bak dedim sen niye annenin pantolonlarını giyiyosun dedi eee benim eski pantolonlarım dedim şok oldu adam:) öyle bol geliyolarki sanki benim değillermiş gibi:)

vuuuuudelikafadulden canmcm tebrk ederim vala cok sevndm darısı basımıza insallahhh:Saruboceq: allahımmm az irade yarabbim cokmu sey istiroummmmafoldumben

ayy canım bal damlıyo ağzından
kaç kilo verdin bugüne kadar

enson 67 dim 9 kilo bu haftada 2 daha giderse 11 kilo olacak çok değil aslında burda çok daha fazla veren ablalar vardı verilir çok zor değil yeni başlayanlara sesleniyorum seki sayfaları okuyun görürsünüz sizde

arkadaslar bugun cok isim var disarida faln ondan fazla aktif olamiyacagimm
birisi lisdeye klenmek isderse faln eklermsiin saolun sevorum sizii

enson 67 dim 9 kilo bu haftada 2 daha giderse 11 kilo olacak çok değil aslında burda çok daha fazla veren ablalar vardı verilir çok zor değil yeni başlayanlara sesleniyorum seki sayfaları okuyun görürsünüz sizde

umrancım merhaba
bin küsür sayfayı birden okuyamadığım için sana birşey sormak istedim.ben bugünden itibaren yeşil çayımla elmalarımla rejimime başladım allahın izniyle.sen ne kadar sürede kaç kilo verdin?biraz motivasyona ihtiyacım varda o yüzden soruyorum canım.teşekkür ederim şimdiden cevabın için :)

3 ay da 10 kilo verdim canım ama spor yapmadım ona rağmen sarkmada olmadı tamamını okuyamazsın tabi:)ama arada bak görürsün kilo verenleri canım

arkadaşlar 4. elmamda bitti
bugün 0 kaçamak ama birkaç form bisküvisi yedim şu saman gibi olanlardan onlar kaçamağa girermi?
2 litre su içtim
büyük kupmal 2 kupa siyah çay 2 kupa yeşilçay içtim (1 kupa 1 su bardagıa denk)
bir kupada nescafe şekersiz
2 tanede zeytn yedim aralarda tansiyonumu düşük hissettiğim anlarda
sabah yürüyüşümden sonrada sadece ev temizliği sil süpür vs.. henuz başka bişey yapamadım
ama haftaya iyi başlamak istedim kaçamaklı hafta snundan sonra
ee cumaya yaklaşıyoruz çürük elma olmak istemiyorm

temiz başlamışsın canım sırnaşık şey hadi bakalım devamıda gelir inş

selam kızlaarrr, bende bugün güzel bir kahvaltı yaptımm, bir iki saat sonra elmamı yedim 1 kupa yeşil çay içtim, sonra bir elma daha yedimm, sonra ufak bir kepekli ekmek parçasını ufak bir peynirle yedim
o kadar, dünden beri öyle suçluluk hissi var ki aç kalsam yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…