düşer düşer bende bi denim dedim şok oldum babama baba bak dedim sen niye annenin pantolonlarını giyiyosun dedi eee benim eski pantolonlarım dedim şok oldu adam:) öyle bol geliyolarki sanki benim değillermiş gibi:)
düşer düşer bende bi denim dedim şok oldum babama baba bak dedim sen niye annenin pantolonlarını giyiyosun dedi eee benim eski pantolonlarım dedim şok oldu adam:) öyle bol geliyolarki sanki benim değillermiş gibi:)
cimcime dur kız bende daha kendime gözün aydın diyemiyorum daha çok kilo var verecek 67 yim 10 kilom dha var
enson 67 dim 9 kilo bu haftada 2 daha giderse 11 kilo olacak çok değil aslında burda çok daha fazla veren ablalar vardı verilir çok zor değil yeni başlayanlara sesleniyorum seki sayfaları okuyun görürsünüz sizde
arkadaşlar 4. elmamda bitti
bugün 0 kaçamak ama birkaç form bisküvisi yedim şu saman gibi olanlardan onlar kaçamağa girermi?
2 litre su içtim
büyük kupmal 2 kupa siyah çay 2 kupa yeşilçay içtim (1 kupa 1 su bardagıa denk)
bir kupada nescafe şekersiz
2 tanede zeytn yedim aralarda tansiyonumu düşük hissettiğim anlarda
sabah yürüyüşümden sonrada sadece ev temizliği sil süpür vs.. henuz başka bişey yapamadım
ama haftaya iyi başlamak istedim kaçamaklı hafta snundan sonra
ee cumaya yaklaşıyoruz çürük elma olmak istemiyorm
saol canım inşallahhhhh maşalahtemiz başlamışsın canım sırnaşık şey hadi bakalım devamıda gelir inş
büşracım senin kaç kilon kaldı şimdi verilecek?
bende öyle , marketteki çocuk acıyordur bana artık, abla bu kadar elmayı nasıl taşıyor diye:roflol:elma almaktan marketteki elmaları bitirdim artık alırken utanmaya başladım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?