Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

aleyküm selam canım haftaya iyi başlamışsın inşllah böyle gider
büşra az kalmış senin de 11 kilocuk neki yakınız benim 9 kilo var daha

oohhh umranım sen mankenlere taş çıkartmaya niyetlisin heralde 1.78 boya 58 kg olcam diyosun heeee çatlarız bak söyliyimmm kaydirigubbakcemile3

artık yürürken içim cıkkıl cıkkıl ediyo su gitmiyo artık bugün pazardan gelirken sağa sola bakmadan geldim bişey canım çekerse almıyım diye

yok yok sizde verceksiniz bende ama canım yemek istemedi çikolata yedim 3 parça pişman değilim çünki tonsiyonmu şekermi bilmem sürekli başım dönüyo miğdem bulanıyo ama yiyemiyorum

aleyküm selam canım haftaya iyi başlamışsın inşllah böyle gider

inşallahh böyle gideer, yaa ,elma aldım bugün yinee, haklarını veririm inş
ama nedendir bilmiyorum bir iştah açıklığı hissediyorum bugüün
benimde 9 kilo fazlalığım vaar, ve ocak sonuna kadar vermem lazıım, güzel bir kıyafet alabilmem için

Son düzenleme:
ohh çok şükür elektriklerim geldi
kızlar bugün bende 4 elma yedim 2lt su içtim 1 bardak yeşil çay içtim
ve bugün hiç kahvaltı yapmadımm
sadece elma yedim
bende hafta sonu diyeti yapamayanlardanım
o yüzden sıkı başladım haftaya
ama daha 1lt suyum ve 1 elmam kadı
ayy inş kilocuklarım gider

polly benim yolda alıp yeme huyum yoktur iştede dayanırım amaa evde hayır demem zor oluyor dayanamıyorum yaaa eve gidince yemeklere zor duruyorum kaçamakta yapıyorum bazen eski zayıf halime bakıp ne güzel kızmışım diyorum yine öyle olucam ortaokulda safinaz gibiymişim ne güzel

kızlar muzik açıp oynayın
ben bu sabahtan itiibaren yürüyüşü bırakmıycam akşamda yürüycem inş
şimdide biraz hareket yapıyım

katılıyoruum büşracım , spor şart birgün yapmasak hantallık çöküyor uyuşuk oluyoruumm, güne zinde başlamak , zinde geçirmeek için haydin kızlaar sporaaazemuszemus

polly ne olcak bu böyle yaaa bende evdeyken gider ekler pasta alırdım evden çıkmadanda çay koyardımki ben gelene kadar hazır olsun diye:)patates kızartır yanına makarna yapar yerdik kardeşimle annemden gizli annem gelince yemedik der bide akşam yerdik açmışız gibi:)ben erkek arkadaşımla çıkınca yerdim evdede yemedim der bidaha yerdim aaayyyy çok fena pis boğazım ben yaaaa

ben de çarşıda yemem ama eve gelip çayı demliyip of anam of

polly mucukka şekerimmm
ben bugün hep topikteydim ama sen yoktun 2.5 saattir elektriklerim yoktu
o yüzden giremedim şimdide yazılanları okuyordum tatlımm
hiç sessiz kalırmıyım yooksa
bak bugün ablan çok sıkı başladı haftaya yaaaaaaaaaaaaa

katılıyoruum büşracım , spor şart birgün yapmasak hantallık çöküyor uyuşuk oluyoruumm, güne zinde başlamak , zinde geçirmeek için haydin kızlaar sporaaazemuszemus

valla yaa hiç bırakmaya gelmiyor bu sporu
hele bana bir tembellik çöküyor aman aman offf
aslında düzenli yapsak alışıcazda yokyok illaki bi agarlık oluyo
bide havalar kapalı yaa ruhumda daralıyo insanın iş bile yapası gelmiyorrrrrrrrr :sm_confused:

fatmagull aç karadeniz kanallarından 2 ayak çift ayak kolbastı neyin yappp
bizim oranın insanı hamsi gibi olurda biz palamuta döndük :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…