Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydınlarrr canım çok halsiz hissettiğin zaannlarda bir salata bir galete falan yiyebilirsin hatta tansiyonun düşüyorsa bir iki zeytin yiyebilirsin ben öyle yapıyorum neticede zayıflarken saglımızdan olmadan yapmalıyız
günaydın kızlar
elma sirkeli suyumu içtim kahvatımı yaptım şimdi evi temizleyip birazdan sporumu yapıcam vaktim kalırsa
ohhh cimcimem ev temizliği artı spor gitti kaloriler desenee :lepi:

bariii hazır oturmuşken ben bi tarlamı topluyim kızlar sizde uyanırsınız heralde
yaa tarlayı bile oturdgumuz yerden tıktıkla topluyoruz biz nasıl kilo vercez DDD

Günaydin arkadaslar opuyorumnanaktanyeni kalktim kahvaltimi edecegim simdi. En gec kalkan benim herhalde burada :kedi: Kisian daha bir cok uyuyuorum ben, kapali hava olunca birde

Büsra ne tarlasi anlamadim CADIARZU facebook daki fram villa miyi mi diyorsun yoksa fisfisfis

günaaydınlaar elma güzelleriiii zemuszemus özlediim hepiniziiii öpüyoruuumm çook kokuluu kokuluu.
bende 6 da kalktım bucukta kahvaltımı yaptımm, sonra biraz evi toparlayıp yattım, tekrar onbirde kalktım bir elma yedim birde ufak bir parça galeta şimdilik okka

hoş geldin canım gunaydın
kimse yok henuz sabahtan beri piyasada yoklar bizim hatunlar
hepsi kaçamakmı yapıyor neee
hele hele gül 2 gun oldu yok bişeymi oldu acaba merak etmeye başladım
sende güne çok iyi başlamışsın maşallahhh
bende 2. elmamı yiyorum
ama 12 bçkta bir yemek tabagı kadar salata yedim yagsız
salata bile bana kaçamak gibi geldi ya sanki yememem gerekirdi off

evet canm farmvil tarlam zemuszemus
ayyy benimde kızım uyutsada bende azcık geç kalksam sanki erken kalkıyorumda bişey değişmiyo kiloda kaydirigubbakcemile3

selam kızlarrrrkaydirigubbakcemile5 bugun 10bckta kalktm haftalar sora ilk defa erken kalkabldm zemuszemus sirkeli suyumu içtim kahvaltımı yaptım bir elmamı yedim yarm saatte sporumu yaptımmm bugun cok faal gecıo sormayn Allah daim etsin insallahhh:Saruboceq:
ya hakkatten nerde bu gül sırra kadem bastı resmen bende merak ettm bak smdi:sm_confused:

ohh maşallahhh amin amin daim olur inşallah hihoyyyt
sorma canım önce öznuru kaybettik şimdide gül yok meydanda

spor yapmadım ama canım bende henüz, maşaallah sen sporla başlamışsın güne süpersin. bana kalırsa bu hafta en az iki kilo verirsin büşracım.
gül gerçekten meraklandırdı, inş birşeyi yoktur. Güülcüüm sana sesleniyoruuuzz bak sööz kaçamaklar haddini aştıysa kızmayacağıız ses veer yeterkiim opuyorumnanaktan
günaydın yoyocuum, tebrikler güne erken başlamışsıın, diyetinde böyle kaçamaksız geçer inşşş öpüyoruum hepinizi, ben temizlik yapıyorum arada geliriim canlarııımm

amin canım cok saol benmde tek temennim o valla bu hafta en azndan bi kilo gtsn su 65in altına bi iniyim sanki tartı takıldı 2 haftadr ne inio ne cıkkıo standart 65 te kaldı seytan kaldr at sunu camdan dio vallaklava:

2 gundur spor yapıyorum canım düğüne az kaldıkça eteklerim tutuşuyo valla kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
ayyy inşallah yaa 2 kilobile versem mutlu olucam durdumu duruyo bu kilo gıcık oluyorum

selamlar kızlar
ay bizim 11 de elektrikler gitti daha yeni geldi bende elmamı yedim öğlen eşimle biraz atıştırdım o kadar zemuszemus

Son düzenleme:
2 gundur spor yapıyorum canım düğüne az kaldıkça eteklerim tutuşuyo valla kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
ayyy inşallah yaa 2 kilobile versem mutlu olucam durdumu duruyo bu kilo gıcık oluyorum
inş inş veririz canım benimkide duruyor gibi sanki , arada dayanamayıp tartılıyorum da, durum iç açıcı değil gibi, metabolizmam alışmasın diye gelecek hafta başka bir şekilde uygulayacağım diyeti, sonra tekrar bu şekilde uygulayacağım sonra duruyor benim kilo vermem hem kendim içinde değişim iyi oluyor , bazen gına geliyor elma yemekten sevmeme rağmeendelikafadulden[/I]
amin canım cok saol benmde tek temennim o valla bu hafta en azndan bi kilo gtsn su 65in altına bi iniyim sanki tartı takıldı 2 haftadr ne inio ne cıkkıo standart 65 te kaldı seytan kaldr at sunu camdan dio valla

bu hafta bu şekilde devam edersen inersin sıkma canını, kaya değil ki bunlar, bu diyete dağ olsa dayanmaaz zemuszemus

kızlar nivea body le dinamik sabahları indrdm gayet güzel hareketler var hem cok zorlamaz hemde baya terletrkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…