yarım saattir okuyorum bu diyeti verenler geri almışmı acaba merak ettim fisfisfis ortada bi diyet varsa hemen başlarım kaydirigubbakcemile5 biri cevap yazarsa sevinirim
elmacılar neredesiniz yahuuuuuu
slm fıstıklar bende sabah kahvaltıda ne yedım
bır tbak kuru fasülye salatılık turşusu 2 dılım kepeklı ekmek dun esıme yaptım aksam yemdım sabah yedım artık oyle yapıcam bı arakdasda onermıstı sevdıgım seylerı kahvaltda yıcem artık ayıptır solemesı fırında tavuk yapıcam en sevdıgım sey onuda kahvaltıda yıcem :) kahvaltım boyleydı alısverıs gıttım 2.5 saat yurdum arkadasım gelırse 1 saat daha yurucem gelmesse vede calsırım artık bu arda bu sabah tartıl bu dıyete 77 kusurle basladım suan 74.9 75 dıyelım 2 kg gıtmıs ve ben epey kacamak yaptım işallah yenı yıla 70 olarak gırerım gercı vucudum epey sıstı regl donemı
ooooo sen baya baya iyi gidiyorsun canım cumaya daha var ve sen şimdiden 2 kiloyu kaybettin çok iyislm fıstıklar bende sabah kahvaltıda ne yedım
bır tbak kuru fasülye salatılık turşusu 2 dılım kepeklı ekmek dun esıme yaptım aksam yemdım sabah yedım artık oyle yapıcam bı arakdasda onermıstı sevdıgım seylerı kahvaltda yıcem artık ayıptır solemesı fırında tavuk yapıcam en sevdıgım sey onuda kahvaltıda yıcem :) kahvaltım boyleydı alısverıs gıttım 2.5 saat yurdum arkadasım gelırse 1 saat daha yurucem gelmesse vede calsırım artık bu arda bu sabah tartıl bu dıyete 77 kusurle basladım suan 74.9 75 dıyelım 2 kg gıtmıs ve ben epey kacamak yaptım işallah yenı yıla 70 olarak gırerım gercı vucudum epey sıstı regl donemı
tebrikler canıımm, çok iyi gidiyorsun, umarım hedefine ulaşırsıın opuyorumnanaktan
büşracım cevap yazamadım çümkü malum 50 mesaj kotasını doldurmadım henüz, çok teşekkür ederiimopuyorumnanaktan
arkadaşım her diyette sporsuz kilo verirsen metabozlman hızlanmaz
ve diyetten sonra eskisi gibi yemeye başlarsan saglıklı beslenmessen mecburen alırsın
bu diyet gerçekten kilo verdiriyor
eğer dikkat edersen almıyorsunda
benim gibi pis bogazına yenilirsen alıyosun
ooooo sen baya baya iyi gidiyorsun canım cumaya daha var ve sen şimdiden 2 kiloyu kaybettin çok iyi
rica ederim canım inşallah işine yarar
tabiki alıyoruz canım, sağlıksız bir diyet değil bence, kahvaltını bir dilim ekmek işliğinde , abartmadığın müddetçe sağlam yapıyorsunyasamrenk =bnde başlıyorum yarın o zaman ben bu gün elma sirkesine başladım bide kahvaltıda proteyin alabiliyomuyuz
burdayız yahuuuuuuuuuuuusengözlerimebaksanab:dance::teytey::sm_confused:
slm fıstıklar bende sabah kahvaltıda ne yedım
bnde başlıyorum yarın o zaman :sm_cool: ben bu gün elma sirkesine başladım bide kahvaltıda proteyin alabiliyomuyuz :enbuyukkk:
canm callenectic egzersizlerini denedinmi vucudu çok zorluyor ama tam yapabilirsen 10gunde vucudunde belirli incelmeler oluyormuş
bende burdaki egzersizler konusundan okuyupta buldum göbek v e bel için yapılan hareketini yapıyorum ben sadece
diğerlerini pek yapmıyorum zaten çok yavaş gidiyor hareketler ben birkere izledim kendim hızlı hızlı yapıyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?