Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

alinda dgru şeyi indirmişsin canım altyazı bendeede olmadı gördüğüm hareketleri yapıyorum
ama onu birkere izledim onlar çok yavaş gidiyor ben kendim yapıyorum hareketleri

canım kışın en makulu evde spor yapmak orda terle duş alsan yine dışarı çıkıcaksın hasta olursun mazallah
yazında en güzel spor sabah yürüyüşü kaydirigubbakcemile3

Evet ya cok eski bir video cikti :bbo: Türkce olsaydi iyidi, neye bulunur ilerde belki, kalkip bende deneyim sunu simdi kaydirigubbakcemile5

Haaa haaa sabah bi tartılcam aynıyım hatta almışım allahım faciaaayemek yemeye korkuyorum aç acına oruç tutuyorum sahurda yiycem dedim ama yok aklıma geldi cuma günü 2 lokma yedim yattım

Haaa haaa sabah bi tartılcam aynıyım hatta almışım allahım faciaaayemek yemeye korkuyorum aç acına oruç tutuyorum sahurda yiycem dedim ama yok aklıma geldi cuma günü 2 lokma yedim yattım

canım yapma yaa ALLAH korusun saglıgına zarar gelir
sahurda bişeyler ye bari iftarda dikkat edersi gün boyu açsın

Sahurda 1 domates 5 diyet bisküvi azcık peynir onuda zor yedim canım iftarda salata yedim peynirli:) arkadaş çikolata almış yemem dedim vericem bende bi oruç yüzünden kilo alamam canım

Sahurda 1 domates 5 diyet bisküvi azcık peynir onuda zor yedim canım iftarda salata yedim peynirli:) arkadaş çikolata almış yemem dedim vericem bende bi oruç yüzünden kilo alamam canım

canım sahurda biraz ye bari çorba falanda iç saglıgına bişey olmasın
iftarda dikkat et bak çokolat falan yeme akşam neticede
ney canım üflemeli olan çok zormuş yaaa 2 gundur ugraşıyorum ancak bi ses çıktı

alinda dgru şeyi indirmişsin canım altyazı bendeede olmadı gördüğüm hareketleri yapıyorum
ama onu birkere izledim onlar çok yavaş gidiyor ben kendim yapıyorum hareketleri

kesinlikle canımm, yazın yürüyüş süper oluyor kulakta mp3 playerle, evde de spor keyifli müzik eşliğinde, nasılsa aynı kalori kaybi dimi ama zemuszemus

Ney çalıyosun öylemi ne güzel kendini geliştiriyosun tebrik ederim bitanem:)
tamam yemiyorum canım yermiyim hiç zor verdim zaten yapıştı yağlar zor attım onlara bidaha gelmesinler sahurda yiyorum işte ama azzz bişey umarım bişey olmaz annem haftasonu yiyceksin anlamam diyo erimişim kilo alsam kızar versem üzülür ne yapıyo belli değil:))))))))

sağlıgından degerli değil canm olsun verirsin yavaş yavaş bünyen alışmıştır zaten belli bi kaloriyi yakmaya
anaa yuregi işteee kıyamıyooo kısçesineee :)
neye merak sardım canım ama şuan kursa gidemem kısçem çok küçük yaza inşallah
kocişle babam gitmişler kursa bize hiç demeden çalabilselermiş diceklermiş
bende ben çalarım diyince hemen geldi neyim :)
ama sandıgım kadar kolay olmadı yaa canım çıktı birkere ses çıkcakk diye
derviş olurum ben bu sabırla arrtık
kııızzz kiloda verrmiyim acaba ses çıkartmaya kendimi çok zrluyorm
üfle üfle yok içimdeki boş hava çıksın bari :dance::teytey:

anneler babalar alem zaten, annem destek oluyor anlıyor benide, babam kilo alınca kızıımm kızıım olduğun bir yerden belli olacak afferim sana diyorr, zayıflayıflayınca da ki zayıflık denemez yüzün küçüldü, bileklerin kırılıyor der, zorla yedirirdi ama artık zaten ongünde bir görüyoruum canım babamm

Son düzenleme:
canlarım ya benim babam ver diyo şişman sevmiyo annem hem ver diyo hem ye diyo:))))) babam kıskançtır giyinip süslenince maymun suratlı der bana:)geçen baba bak dedim zayıfladım elbiseler yakışıyo artık baktı baktı kıskanç kıskanç çirkin dedi:))))

oyyy benim babacım hiç karışmıyorda annem çok alem bu konularda
kilo alınca ekmek yeme der
diyete başlayınca öyle diyet olmaz ye spor yap der
birazcık verincede tamam artık yavaş yavaş ver gerisini zorlama der
bende bugün ona dedimkiiiii güne gitmiş sakın fazla yeme dedim
tabbi kendisine gelince aaa ben yerim yaşımı başımı almışım hem sizden aktifim burdan toplantıya gidicem yicemki dinç kalayım dedi
ah bu anneler kızım olunca annemi çok daha iyi anladım
insan herşeyin en iyisini evladı için istiyor gerçekten annelerimiz ne derse bizim için kızlar iyiki varlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…