eşime gönderdim o indiriyor şimdi , ondaki inter daha hızlı , akşam inceleyeceğim inş , evde spor da güzel yahuum, spor salonu 100 metre kadar yakınımda da olsa gidesim gelmiyor, evcimenim ben sanırımm kaydirigubbakcemile3
yyaa ne zaman tartılıcazz
Haaa haaa sabah bi tartılcam aynıyım hatta almışım allahım faciaaayemek yemeye korkuyorum aç acına oruç tutuyorum sahurda yiycem dedim ama yok aklıma geldi cuma günü 2 lokma yedim yattım
Sahurda 1 domates 5 diyet bisküvi azcık peynir onuda zor yedim canım iftarda salata yedim peynirli:) arkadaş çikolata almış yemem dedim vericem bende bi oruç yüzünden kilo alamam canım
alinda dgru şeyi indirmişsin canım altyazı bendeede olmadı gördüğüm hareketleri yapıyorum
ama onu birkere izledim onlar çok yavaş gidiyor ben kendim yapıyorum hareketleri
Ney çalıyosun öylemi ne güzel kendini geliştiriyosun tebrik ederim bitanem:)
tamam yemiyorum canım yermiyim hiç zor verdim zaten yapıştı yağlar zor attım onlara bidaha gelmesinlersahurda yiyorum işte ama azzz bişey umarım bişey olmaz annem haftasonu yiyceksin anlamam diyo erimişim kilo alsam kızar versem üzülür ne yapıyo belli değil:))))))))
anneler babalar alem zaten, annem destek oluyor anlıyor benide, babam kilo alınca kızıımm kızıım olduğun bir yerden belli olacak afferim sana diyorr, zayıflayıflayınca da ki zayıflık denemez yüzün küçüldü, bileklerin kırılıyor der, zorla yedirirdiNey çalıyosun öylemi ne güzel kendini geliştiriyosun tebrik ederim bitanem:)
tamam yemiyorum canım yermiyim hiç zor verdim zaten yapıştı yağlar zor attım onlara bidaha gelmesinlersahurda yiyorum işte ama azzz bişey umarım bişey olmaz annem haftasonu yiyceksin anlamam diyo erimişim kilo alsam kızar versem üzülür ne yapıyo belli değil:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?