ya kizlar b callanetics egsersizi cok zormus ya mafoldumben hele o pelvis kaldir cevir hic yapamadim, bar denilen seyde yok evde halyile, bacak kaldirma olmuyor :bbo: yok ben bunu pek tutmadim, evde tek basina yapmak cok zor geldi bana :sinifsinif: Yarin bir Pilatesi deniyecegim...
ooooo sen baya baya iyi gidiyorsun canım cumaya daha var ve sen şimdiden 2 kiloyu kaybettin çok iyi
rica ederim canım inşallah işine yarar
ya kizlar b callanetics egsersizi cok zormus ya mafoldumben hele o pelvis kaldir cevir hic yapamadim, bar denilen seyde yok evde halyile, bacak kaldirma olmuyor :bbo: yok ben bunu pek tutmadim, evde tek basina yapmak cok zor geldi bana :sinifsinif: Yarin bir Pilatesi deniyecegim...
canm ben özellikle karın kasları için yere yatarak yaptıgı hareketi yapıyorum o kolay ve karın kaslarının gerildiğini acıdıgı hissediyorsun
birde bel için olanı yapıyorum dogumdan sonra can simidi gibi oldu belim
pilates daha güzel bende yapamadım onu
Ilkinde basarmak istiyoruz haliyle o yüzden bu hayal kirikligi zaten. 3-4 defa denemek istiyorum. internetten daha yeni videolari satilyiormus simdi baktimda...bizimkisi eski video cok...pilatesden daha etkili oldugunu okudum bir yerde...Hic olmuyacak gibi olursa artik pilateside deneriz
kızlar neslihan yavuzcanla sportif diye bir video var
oryantal motiflerle spor yaptırıyor 4 dklik bişiy ama keyifli
ece erkende görmüştüm bende şimdi aklıma geldi bldm yapıcam
o sanırım canım dans eder gibi kıvır dur
burcum canım link yok googleye neslihan yavuzcanla sportif yazarsan çıkar
indirmek istedim ama indirme bulamadım canım sadece video olarak var
kızlar neslihan yavuzcanla sportif diye bir video var
oryantal motiflerle spor yaptırıyor 4 dklik bişiy ama keyifli
ece erkende görmüştüm bende şimdi aklıma geldi bldm yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?