yaa çok kısa ama sadece 4dk yaaa
bende biraz akşam yemeğinde çorba salata yedim bu arada bilginizeee, şimdi yapardım da fazla kıvırık, eşimiz evdeyken izlemek sakıncalı, ufacık etekle, kıvır kıvır , güzel kadında kaydirigubbakcemile3
55 dakikalık dvdsi çıkacakmış onu alırız, ama dört dakikalık hareketleri de tekrar tekrar yaparız olur biter
yaa zaten egzersiz hocasından çok dansöze benziyor pek bir havalı hareketleride çok cilveli bu kadının yuva yıkar valla bende kapadım hemen hihoyyythihoyyyt
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kesinlikle, mazallah bunu gören bizim cilvelerimize cilve dmez hee kaydirigubbakcemile3
evet alindacım çıkalı baya oluyor aslında ben arada yokluyorum ama düşmüyr nete :)
kızlllaaaar
bugun dıyetısyene gıdelı
yarın 2 ay olucak 10 kg verdım ve bunu serefıne bugun saldırdım tavuga pişman degılım buda odulu yarın toparlıcam bakalım dıyetısyen bana 72 saglıklı kg agrılımıs sıze yazıyım dıyetısyen gıtmeden 85 kg dum belım doksandı basenler 103
sımdı
74.9 kg um bel 78 kalca 98 goguste 98 benden ıncıler boyle
harikasın tatlım tebrikler darısı benim başıma inş
işallah canım ama ben 57 kg cıktım bu 85 e ve cok buyuk trvmaydı herkez ne gaber demden nolmusun dıyodu tum sisteyenler gonlünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?