Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende biraz akşam yemeğinde çorba salata yedim bu arada bilginizeee, şimdi yapardım da fazla kıvırık, eşimiz evdeyken izlemek sakıncalı, ufacık etekle, kıvır kıvır , güzel kadında kaydirigubbakcemile3

yaa zaten egzersiz hocasından çok dansöze benziyor pek bir havalı hareketleride çok cilveli bu kadının yuva yıkar valla bende kapadım hemen hihoyyythihoyyyt

ya ben başkada callanetics indirdim ama bnlarda hiç yeni gibi değil ayrıca çok esnek olmak lazım yaaa onlar kadar uzun süreli yapamam ben

yaa zaten egzersiz hocasından çok dansöze benziyor pek bir havalı hareketleride çok cilveli bu kadının yuva yıkar valla bende kapadım hemen hihoyyythihoyyyt

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kesinlikle, mazallah bunu gören bizim cilvelerimize cilve dmez hee kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kesinlikle, mazallah bunu gören bizim cilvelerimize cilve dmez hee kaydirigubbakcemile3

gözlrini açmamak lazım zayıflıcaz diye kocişlerden olmayalım aman zemuszemuszemuszemuszemuszemus:dance::teytey:
biz ondan daha iyi yaparız zaten neyimiz eksik birazcık fazlamız var sadece :lepi::lepi:

delikafadulden birazcız ezcüüük faslamız var okka dimi amaaa , hiiç eksiğimizz yook gerçeekteenn

kızlllaaaar
bugun dıyetısyene gıdelı
yarın 2 ay olucak 10 kg verdım ve bunu serefıne bugun saldırdım tavuga pişman degılım buda odulu yarın toparlıcam bakalım dıyetısyen bana 72 saglıklı kg agrılımıs sıze yazıyım dıyetısyen gıtmeden 85 kg dum belım doksandı basenler 103
sımdı
74.9 kg um bel 78 kalca 98 goguste 98 benden ıncıler boyle

harikasın tatlım tebrikler darısı benim başıma inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…