ooo bugün bayagi bir sessiz burasi, gittim geldim kimsecikler yok :sm_confused: Abimin dogum günüydü bugün, aksam ordaydim, malesef kacamak yaptim bugün ilk defa :sinifsinif:
Fakat simdi kalkip leslie ile yürüyüs yapacam :kedi:
slm kıslar nerdeyse günlerdir bu topigi okuyorum gerci itiraf etmeliiym ki hepsini okuyamdım bu sabah itibaryle bnde basladım diyete insl faydasını görürüm beni listeye eklmeyi unutmayın. hepinize saglıklı ve kalıcı kilo vermeler opuyorumnanaktan
bu sefer kesin başlıyorummmm.. hep kaçamak,hep kaçamak..nereye kadar yaa..çırpı gibiydim,balık etli olmuşum..ama hala benden güzeli,benden seksisi yok..kilomdan kaçınca kurtulcam ya.. evettt başlıyorum...75 kilodan 55 kiloya düşüyorum..şuan ki tek hedefim bu..3-5 kilo vereyim bana yeter diyenlerden değilim ben..en acilinden tam tamına 20 kilo vermem gerek..ve sanırım bir tek bu diyetle başarabilirim bunu... ya allah bismillah..
Canim ben cizelge falan yapamadim ama bugün dördüncü gününüm suana kadar toplamda 2 kilo 800 gram gitti harika bisey ben troit hastasiyim zor kilo veririm aslinda bakalim cumaya kagar ne kadar gidecek sonrada baska bir diyete gececegim.Hepinize cok tesekkur ediyorum.
merhaba kızlar :) aşure günü yok vs diye bir sürü baskı ve ben daha bugün basladım diyete.. insallah bi sonuc alırım
günaydın kızlar nasılsıbnızbende nezamandırihmalediyorum dünde diş işçin hastanedeydim 20lik dişimi aldırdım operasyon geçirdim 10 gündür evin tadını çıkarıyorumkaydirigubbakcemile2 allah izin verirse cumadan itibaren yine başlıyorum çünkü 3_4gün sert bişey yiyemicem yasak cuma günü yine aranızdayım sapasaglam bişekilde kaydirigubbakcemile3 özledim valla sizi
canım kaçamaklara sendemi alıştın yoyo ile beni bu konu örnek alma tatlım kaçamak yokklava:
maşşlh sen çok ii gidiyosun zaten sanırım biz bu sitede en son yine yoyo ile başbaşa kalcaz hepiniz en kısa zamnda kilolarınızı verip gideceksiniz kaydirigubbakcemile3merhaba black hosgeldin sefalar getirdin a.s. insallah insallah sende alanlardan olursun :hooray:
günaydin gülcüm gecmis olsun canim, opuyorumnanaktan ay dis deme korkuyorum :sinifsinif: Allah sabir versin canim sana, büyük olay atlatmissin :Saruboceq: sen iyi ol, baslarsin dietine kaydirigubbakcemile5
canım benim çok amin gerçekten dişçok zor benimde çok kötü zamana denk geldi biliyosun gribi yeni atlatdım bide diş eklennce berbat vbi dudrum inşallh saglıklı bişekilde cuma günübaşlıcam artık çok astım diyeti neredeyse 10 gündür dikkat etmiyorum alllhtan abartmadım yiyeceklerimi zorlanmıcam tekrar başlıcam karalıyım iştahım açılmadan kendime gelmeden başlamm lazım dimi ama :dance:
yok kiz ben irademi cok iyi tutuyorum bu konuda :kedi: dün abimin dogum günüyüd, biraz kacamak yaptim, sizlerede haber verdim bak -tatlicadiarzu-
kızlar ben ayın 18de baslamıstım bu sabah 103 olmusumopuyorumnanaktan
maşşlh sen çok ii gidiyosun zaten sanırım biz bu sitede en son yine yoyo ile başbaşa kalcaz hepiniz en kısa zamnda kilolarınızı verip gideceksiniz kaydirigubbakcemile3
kızlar ben ayın 18de baslamıstım bu sabah 103 olmusumopuyorumnanaktan
Yeni qeLen arkadasLar hoşqeLdınız:dance:
KıLo veren arkadasLarımıda ayrıca tebrik ediyorum
Benim buqun biraz basım agırıyor sanırsam :1shoknun dısında ıyıyım dunu sıfır kacamakla atlattım bugunde ıns oyLe oLur
ALinda Cnm asLında ıste merak ettıqımde tam bu.ınsan normalde 2 kılo verse anLasılıyor 4 kılo verıp bellı olmaması tuhaf acaba vucuttakı odemler ve sularmı gıdyormu yaglar yada kasLarmı erıyor
kızlar merak ettım boylarınız kac :)
benım boyum kısa oldugu ıcın 59 kılo bende kotu duruyor
ben 1.63 boyundayım ve 59 kıloyum sızler :uhm:
maşşlh sen çok ii gidiyosun zaten sanırım biz bu sitede en son yine yoyo ile başbaşa kalcaz hepiniz en kısa zamnda kilolarınızı verip gideceksiniz kaydirigubbakcemile3
Benim buqun biraz basım agırıyor sanırsam :1shoknun dısında ıyıyım dunu sıfır kacamakla atlattım bugunde ıns oyLe oLur
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ama başlarda agrı oluyor. devam edrse baş agrısı bence elma diyetini biraz değiştirerek yap kaydirigubbakcemile3 belki haftada 4 kilo vemzsin 2kilo veririsin ama saglıklı veririsin
ALinda Cnm asLında ıste merak ettıqımde tam bu.ınsan normalde 2 kılo verse anLasılıyor 4 kılo verıp bellı olmaması tuhaf acaba vucuttakı odemler ve sularmı gıdyormu yaglar yada kasLarmı erıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?