Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar nasılsıbnızbende nezamandırihmalediyorum dünde diş işçin hastanedeydim 20lik dişimi aldırdım operasyon geçirdim 10 gündür evin tadını çıkarıyorumkaydirigubbakcemile2 allah izin verirse cumadan itibaren yine başlıyorum çünkü 3_4gün sert bişey yiyemicem yasak cuma günü yine aranızdayım sapasaglam bişekilde kaydirigubbakcemile3 özledim valla sizi

buarada yeni arkadaşlar katılmış aranıza hepiniz hoşgeldiniz inşallh en kısa zamnda isediğiniz kiloya ulasırsınız kaydirigubbakcemile3

canım kaçamaklara sendemi alıştın yoyo ile beni bu konu örnek alma tatlım kaçamak yok klava:

selamlar sultan gibi hosgeldin a.s. eh okuman biraz imkansiz gibi :roflol: sen iste canim listeye Sehnaz arkadasim ekler seni dea.s insallah faydasini sende görürsün, verirsin kilocuklarini :Saruboceq:

... yeni arkadaslarimiz cogaliyor, sende hosgeldin oba cigdem a.s. sinir bir giris yaptiniz topimize caniniza tak etmis orasi belli, yerine geldiniz kaydirigubbakcemile5 bu sok diyet sırnaşık şey Bol elmali günler canim sana, insallah ulasirsin stedigin kiloya :hooray:

ne güzel kilo vermişsin azmine tebrik ederim valla ben 1haftada 2 kilo veriyorum tabi kaçamaklar krakiçesiolursak sonuçta bu olur tabikaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar :) aşure günü yok vs diye bir sürü baskı ve ben daha bugün basladım diyete.. insallah bi sonuc alırım

merhaba black hosgeldin sefalar getirdin a.s. insallah insallah sende alanlardan olursun :hooray:

günaydin gülcüm gecmis olsun canim, opuyorumnanaktan ay dis deme korkuyorum :sinifsinif: Allah sabir versin canim sana, büyük olay atlatmissin :Saruboceq: sen iyi ol, baslarsin dietine kaydirigubbakcemile5

canım kaçamaklara sendemi alıştın yoyo ile beni bu konu örnek alma tatlım kaçamak yok klava:

yok kiz ben irademi cok iyi tutuyorum bu konuda :kedi: dün abimin dogum günüyüd, biraz kacamak yaptim, sizlerede haber verdim bak -tatlicadiarzu-

maşşlh sen çok ii gidiyosun zaten sanırım biz bu sitede en son yine yoyo ile başbaşa kalcaz hepiniz en kısa zamnda kilolarınızı verip gideceksiniz kaydirigubbakcemile3

105miş dimi 4 günde 2 kilo güzel vermişsin canım inşallh böyle devm eder hiç pes etme bizim gibi de kötükedihüso uyma talım eminim en kısa zamnda verirsin kiloyu opuyorumnanaktan

Yeni qeLen arkadasLar hoşqeLdınız:dance:
KıLo veren arkadasLarımıda ayrıca tebrik ediyorum
Benim buqun biraz basım agırıyor sanırsam :1shoknun dısında ıyıyım dunu sıfır kacamakla atlattım bugunde ıns oyLe oLur

ALinda Cnm asLında ıste merak ettıqımde tam bu.ınsan normalde 2 kılo verse anLasılıyor 4 kılo verıp bellı olmaması tuhaf acaba vucuttakı odemler ve sularmı gıdyormu yaglar yada kasLarmı erıyor

maşşlh sen çok ii gidiyosun zaten sanırım biz bu sitede en son yine yoyo ile başbaşa kalcaz hepiniz en kısa zamnda kilolarınızı verip gideceksiniz kaydirigubbakcemile3

Bencillik olacak belki ama valla kilo vereyimde nereye gidersem gideyim:kedi: sırnaşık şey zayif insanlari özenmekten biktim artik :gitme:

kızlar ben ayın 18de baslamıstım bu sabah 103 olmusumopuyorumnanaktan

tebrik ederim canim kaydirigubbakcemile5

kızlar merak ettım boylarınız kac :)
benım boyum kısa oldugu ıcın 59 kılo bende kotu duruyor
ben 1.63 boyundayım ve 59 kıloyum sızler :uhm:

...belkide bana öyle geliyordur canim fisfisfis dün abimgile gittigimde hemen fark ettiler kilo verdigimi :1rolleyes: galiba ben kendimi cok kaptirmak istemiyorum, ilerisini düsünerekten kafamçokkarıştı ayrica su cok ictigim icin, oda siskinlik yapiyor bende, karnim davul gibi sisiyor resmen kafamçokkarıştı

günaydın kızlar günaydn gülümm=) canmcm ben bugun 2 günlüğne %100 detoks u denycem işe yararsa burda sölerim sende denersin sen smdi deneme hastalıktan yenı cıktın zaten bende işe yararsa herbikeste işe yarar malzameleri fln hazrladm 2 gün ayran corbası tarzı bişi içicem sadece bakalm sonuclar nası olcak belkim mdelikafaduldenetabolizmam da hızlanırrr

canm 50 kilo olan birinde 2 killo anlasılabilir tabi ama kilo fazlalastkca 5 kiloda versen belli olmuo malesef senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…