Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın uykucu güzeli dene bakalım bende hafta sonu yaparım malum yasaklarım daha bitmedi.:dance: inşallh faydasını görürüsün canım nasıl yapcaksın yada ne yapcaksın ben kaçırdım galiba o konuyuakannehir

tatlım burdada var %100 detoks yazıo bak bi akla mantığa uygun gibi geldi bana
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html
aha tıkla bak bi bakalm ben bi denym işe yararsa hepiciğnize söliicim :içelim:

kızlar merak ettım boylarınız kac :)
benım boyum kısa oldugu ıcın 59 kılo bende kotu duruyor
ben 1.63 boyundayım ve 59 kıloyum sızler :uhm:

tatlım ben de aynı boydayım ve suan 65 kiloyum eminim sennkinden kötü duruyordur senağlama ben 75 kilodan düştüm canım ama 2 aydır yapıyorum elmadiyetinitam yapmaya karar verdim gribe yakalandım sonra 20lik diş belası derken 10gündür evde raporluyum inşallh 53 kiloya düşene kadar devm edicem cuma günü tekrar başlıyorum kaydirigubbakcemile3 sende en kısa zamnda veririsin canımmerak etme yeterki azimliol

kız içine konulanları okudumda daha çok şişkinlik yapmasın bu:roflol: sen dene bakalım sonuç ne olacak ben önümüzdeki hafta deniyeyim onu bu hafta regli olucam şişkinlik var detoksun günahına girerim :dance:

quL evet devam ederse oyLe yapıcam sımdıLık ıyıyım cnm saqol :)
yoyo hakLısın fazLa kıLo oLunca beLLı oLmaz herhaLde
aLında verırsın uzuLme bak ben 86 ıLe doguma gırdım cıktım yanLızca 7 kıLo qıtmıstı.79 kıLoydum suanda 59 um 20 kıloyu 2.5 ayda verdım sıkı dıyet sıkı sporla .sonra ara ara aynı seylerı denedım ama takıldı kaldı uzerımde gıtmıyor .

o laz kizi günaydin opuyorumnanaktan senin su detoksu bende merak ediyorum CADIARZU söyle az bir baktim, sebze meyve diyordu sen ise ayran corbasi icecem diyorsun ! Bunun farkli farkli yöntemleri var galiba...

..neyse kizlar ben kahvaltimi yapayim artik, elma sirkeli suyumu ictim ve aciktim cokacimcoook 10.30 da kalktim saat 12.30 a geliyor ayol kafamçokkarıştı ilerleyen saatlerde görüsmek dilegi opuyorumnanaktan

o laz kizi günaydin opuyorumnanaktan senin su detoksu bende merak ediyorum CADIARZU söyle az bir baktim, sebze meyve diyordu sen ise ayran corbasi icecem diyorsun ! Bunun farkli farkli yöntemleri var galiba...
cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html
benm yaptgm burda yazıo ilk kasemi içiorum suan tadıda gayet iyi denemedgm bi bu kalmıstı bunuda bi denıyım kusmesn sırnaşık şey
yoyo nereLesin cnm aLinda Laz kızı yazınca merak ettım :1closedeyes:

trabzonluyum cnm sürmene turkbayragi

kıslar bu arda bu topigi acan arkdsın yazılarını faln okudmda foto ekledgini sölüyo ama bn hiç bi sayfada rastlaymadım fotolarına acaba bn mi göremiyorum yoksa kaldrmıs mı makst daha cok gaza gelmek:lepi:

kıslar bu arda bu topigi acan arkdsın yazılarını faln okudmda foto ekledgini sölüyo ama bn hiç bi sayfada rastlaymadım fotolarına acaba bn mi göremiyorum yoksa kaldrmıs mı makst daha cok gaza gelmek:lepi:

o iş biraz karısık tatlım kendi resmlerini koymamıs megersem arkadas keklemeye calşmş milleti ama sora nolmus bilmiorum ben resmleri görmüştüm vay beee de demştm ben bi zayflıyım bol bol resmlerimi koyicim merak etme sen :lepi:

aa ciddi msin sen cok sasrdım resmen ya insanlar neden böle seylere absvuruyo anlamadım ne yani bu elma diyeti işi yalan mı şimdi:S moralim bzoldu ama sizn nasıl dgyor:kafamçokkarıştı

slm kızlar nasılsınız
nasıl gidiyor elma diyeti
yeni arkadaşlar gelmiş sizlerde hoşgeldiniz kızlar

çok fena kilo almışım çokkkkk..... acil diyete başıyorum kızlar beni de alın yanınıza. yarın elma diyetine başlıyorum. cuma tartılmam ama.

Son düzenleme:
aa ciddi msin sen cok sasrdım resmen ya insanlar neden böle seylere absvuruyo anlamadım ne yani bu elma diyeti işi yalan mı şimdi:S moralim bzoldu ama sizn nasıl dgyor:kafamçokkarıştı

tatlım resmler yalan dedm olay yalan demedm ayrıca olay yalan olsa burda ne işim var herkes gayet ii kilo verıo burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…