alinda komzik bedeb temizliğini biliyorum o 7 gün sürüyorda
bu benim yaptığım %100 detoks diyetindeki ayran çorbası
sadece 2 gün sürüyo ama bakalım dayanabilirsem 3 4 gün yapmayı çalışıyorum
umran yoyo aşağıda sizleri görüyorum kızlar nasılsınız
bu çorbanın içeriğinde neler var bizimle paylaşırmısın?
ya bana yardım edin 23 ne kadar 10 kılo vermem lazım
yoyocum bende trabzon araklı
kıslar bu arda bu topigi acan arkdsın yazılarını faln okudmda foto ekledgini sölüyo ama bn hiç bi sayfada rastlaymadım fotolarına acaba bn mi göremiyorum yoksa kaldrmıs mı makst daha cok gaza gelmek:lepi:
wayy hemşom :teytey: bu sene oralara gittim gördüm vala yaşanası yerler hem biz karadenz kadınıyz karadenz kadınları inatcı olur inat edicez bütün kiloları vercezzsositososito kendimi bile gaza getiremıorum ben ya gül bi gelsede el atsa su olayaasırnaşık şey
kızlar merhaba bugün 4.günüm
3. gün çok kötüydü ama bugün çok rahatım hafif baş ağrısı çekiyorum
68 kiloyla başladım en son pazar tartıldım ve 66.5 kilo olmuşum :lepi:
inşallah geri iadeli değildir kaydirigubbakcemile3
wayy hemşom :teytey: bu sene oralara gittim gördüm vala yaşanası yerler hem biz karadenz kadınıyz karadenz kadınları inatcı olur inat edicez bütün kiloları vercezzsositososito kendimi bile gaza getiremıorum ben ya gül bi gelsede el atsa su olayaasırnaşık şey
öncelikle canım seni tebrik ederim. harika 3 günde 2,5 kilo vermiş olman valla. benim sorunum o ilk günler sen nasıl başa çıktın o ilk günlerle varmı uyguladığın yöntemler.
çok fena kilo almışım çokkkkk..... acil diyete başıyorum kızlar beni de alın yanınıza. yarın elma diyetine başlıyorum. cuma tartılmam ama. haftaya cumaya kadar. bu arada şuan 79 kiloyum.
bende iyiyim canı çayımı ve elmalarımı aldım oturuyorumiidr canm benmsositososito sen nasılsın nası gidio
bravo sana canımbas agrım gectı cok sukur
1 elma yedım 1 lıtre su ıctım ama anormal tokum baska bısı yemek ıstemıyorum ama zorlada olsa bırazdan bır elma daha yıycem .kızımı uyuttum evımın ıslerını yaptım .utum var ara verdım yesıl cayımı ıcıyorum boyle gıder ben kacamaksız tamamlıycam Allahın ıznıyle...
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkiskızlar merhaba bugün 4.günüm
3. gün çok kötüydü ama bugün çok rahatım hafif baş ağrısı çekiyorum
68 kiloyla başladım en son pazar tartıldım ve 66.5 kilo olmuşum :lepi:
inşallah geri iadeli değildir kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?