Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ben çok zorlanıyorum ya bu elmada bu arada şuana kadar 1 günü bile çok zor yaptım. 2. güne hiç geçemedim. elma diyetini daha kolaylaştıran yöntemleriniz var mı?

bas agrım gectı cok sukur
1 elma yedım 1 lıtre su ıctım ama anormal tokum baska bısı yemek ıstemıyorum ama zorlada olsa bırazdan bır elma daha yıycem .kızımı uyuttum evımın ıslerını yaptım .utum var ara verdım yesıl cayımı ıcıyorum boyle gıder ben kacamaksız tamamlıycam Allahın ıznıyle...

myesim herkesın derdı aynı sanırım ama sen cok kısa surede vermek ıstıyorsun umarım basarırsın arkadasım .arkadasların ıcınde kısa surede verenler var bıraz metobolızmayla alakalı sanırsam kacamaksız atlatabılırsen neden olmasın senınde verecegıne emınım

yoyocum bende trabzon araklı

wayy hemşom :teytey: bu sene oralara gittim gördüm vala yaşanası yerler hem biz karadenz kadınıyz karadenz kadınları inatcı olur inat edicez bütün kiloları vercezzsositososito kendimi bile gaza getiremıorum ben ya gül bi gelsede el atsa su olayaasırnaşık şey

kıslar bu arda bu topigi acan arkdsın yazılarını faln okudmda foto ekledgini sölüyo ama bn hiç bi sayfada rastlaymadım fotolarına acaba bn mi göremiyorum yoksa kaldrmıs mı makst daha cok gaza gelmek:lepi:

kaldırılmış olabilir. bende bi ara neredeyse 700 sayfaya kadar takip ettim. ama sonrası zor oluyor. sürekli güncelleşen bi konu olduğu için inan yetişemedim. son yazılanlara göre yorum yapıyorum artık. :d

kızlar merhaba bugün 4.günüm
3. gün çok kötüydü ama bugün çok rahatım hafif baş ağrısı çekiyorum
68 kiloyla başladım en son pazar tartıldım ve 66.5 kilo olmuşum :lepi:
inşallah geri iadeli değildir
kaydirigubbakcemile3

al benden de okadar bende rizeliyim. her şeyde bol miktarda inadım fazlasıyla varda şu kilolarla ilgili bu ne bağlılığım. ne güzel veriyorum. sonra onlarsız yapamıyorum herhalde gene alıyorum fazlasıyla.

öncelikle canım seni tebrik ederim. harika 3 günde 2,5 kilo vermiş olman valla. benim sorunum o ilk günler sen nasıl başa çıktın o ilk günlerle varmı uyguladığın yöntemler.

hayatım sunu unutma ınanmak basarmanın yarısıdır.bızlerın en buyuk hatası bı anlık nefsımıze hakım olamamak ama dusun sımdı bır tabak dolusu en sevdıgın yemeyı yedıgını yıyınce olay bıtıcek pekı ne degısıcek yemesen ne degısıcek cok sey ıstedıgın kıloya gelınce kendını nasıl hıssedecegını dusun.bugun benım ıkıncı gunum hıc kacamak yabmadım yapmayıda dusunmuyorum nedenı ıse kafamda olayı bıtırdım.ac kalmıyoruzkı ıstedıgın kadar elmayı yıyorsun elma nekadar saglıklı bır vıtamın .sende lutfen kendıne hakım ol once kafanda bıtır.unutma bır tabak yemek yersen bıtınce o anlık olay gecıcek ama yemessen cok sey degısıcek

neresus tebrık ederım cnm

myesin ılk gunler ne yap bılıyormusun buraya konsatre ol bak onlar yemıyor ben nıye yıyeyım dıye dusun rejım yabtıgını unut vercegın kıloları dusun mutlu olmaya calıs kendını bu sekılde motıve et gerısı gelıyor

öncelikle canım seni tebrik ederim. harika 3 günde 2,5 kilo vermiş olman valla. benim sorunum o ilk günler sen nasıl başa çıktın o ilk günlerle varmı uyguladığın yöntemler.

canım iş yerinde olunca biraz kolay oldu
ben en son elmamı saat 6 da yiyorum birde
belki ondan olsa gerek
yöntemi kendini tutmak başka şeyi yok
her zaman güzel bacaklarım olcağını düşünüp yemedim kaydirigubbakcemile3
kalın bacaklarım ve kilomla ilgili epey laf söylendi kötükedihüso
artık tak etti canıma ve kendime 2 aylık spor programıda hazırladım
böyle 3 günü atlattım ama akşamları çok zor oluyor
onun çareside uyumak veya müzik dinlemek çabucak saat 10 oluyor ve uyuyorum
kaçamaklar oldu tabi balık yedim 3 veya 5 adet hamsi
5 adet çıbık kraker
2 kaşık salata yarım kaşık pilav kaydirigubbakcemile3
böyle kaçamaklar yaptım mesela evde tatlı yapmışlardı akşam yemedim
sabah tadına baktımm

herzaman fıstık olacağınızı düşününn gerisi geliyor buyrunnnnnnnnn

çok fena kilo almışım çokkkkk..... acil diyete başıyorum kızlar beni de alın yanınıza. yarın elma diyetine başlıyorum. cuma tartılmam ama. haftaya cumaya kadar. bu arada şuan 79 kiloyum.

kolay gelsin canım

iidr canm benmsositososito sen nasılsın nası gidio
bende iyiyim canı çayımı ve elmalarımı aldım oturuyorum

bravo sana canım

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…