tatlım resmler yalan dedm olay yalan demedmayrıca olay yalan olsa burda ne işim var herkes gayet ii kilo verıo burda
n eblim tatlım ya birden öle duyunca üzlmüstüm cnkü bu diyete cok kendimi verdim artık tombiş bi kız olmak istemiyorum magazaya gttigmde büyük beden aramkta hos cogu yerde bulamıyorum o da ayrı::sinifsinif:
verirsin canım kilolarını bu diyete tam uyarsan çabucak gider bence ben tam yapmıyorum yemekte yiyorum ama az yiyorum yinede 1.800gr vermişim
yazmadysan kilonu hedefinide yazarsan sehnaz ekler seni listeye. bende spordan nefret edıorum ama nivea body ile dinamik sabahları indrdm netten onlarla beraber yapıorum aerobic zevkli oluo tavsiye edermm sositososito
canım bu cdyi dsrdan nasıl temin edebilrizim acaba bnm kota skıntım varda netten indiremeyebilrim cok uzunsa
ocak 23 demi valla ben de aynı zamana kadar 10 kiloyu çok ama çok acil vermeliyim. bana da yardım edin yaaa.
kızlar merhaba bugün 4.günüm
3. gün çok kötüydü ama bugün çok rahatım hafif baş ağrısı çekiyorum
68 kiloyla başladım en son pazar tartıldım ve 66.5 kilo olmuşum :lepi:
inşallah geri iadeli değildir kaydirigubbakcemile3
kılom105-tatlicadiarzu-hedefim 75:Saruboceq:
selam arklar....nerdeyse tüm yazilanlari okudum diyebilirim :)...sonunda üye olup bu diyete baslamaya karar verdim)...
hbdum :) evt neredeyse hepsini okudum valla...bir kac ayda neler neler oluyormus....kg 73....65 olsam yeter bana :)..
slm kıslar nerdeyse günlerdir bu topigi okuyorum gerci itiraf etmeliiym ki hepsini okuyamdım bu sabah itibaryle bnde basladım diyete insl faydasını görürüm beni listeye eklmeyi unutmayın. hepinize saglıklı ve kalıcı kilo vermeler opuyorumnanaktan
bu sefer kesin başlıyorummmm.. hep kaçamak,hep kaçamak..nereye kadar yaa..çırpı gibiydim,balık etli olmuşum..ama hala benden güzeli,benden seksisi yok..kilomdan kaçınca kurtulcam ya.. evettt başlıyorum...75 kilodan 55 kiloya düşüyorum..şuan ki tek hedefim bu..3-5 kilo vereyim bana yeter diyenlerden değilim ben..en acilinden tam tamına 20 kilo vermem gerek..ve sanırım bir tek bu diyetle başarabilirim bunu... ya allah bismillah..
çok fena kilo almışım çokkkkk..... acil diyete başıyorum kızlar beni de alın yanınıza. yarın elma diyetine başlıyorum. cuma tartılmam ama. haftaya cumaya kadar. bu arada şuan 79 kiloyum.
ay massallahh seni tebrik ediyorum canım insallah bende senin gibi verebilirimCADIARZUopuyorumnanaktan
ıı aksamlar arkadaslarım valla superım super sabah peynırımı ekmegımı domatesımı yedım bu saate kadarda 3 elma 3 lıtre su 3 barday yesıl cay yedım ve superımmm karnım sıs patlıyorrr valla kafamda bıttı bu olay ac degılımmm neden ac oluyumkı paso elma yıyorum
sehnazcım tsk ederım cnm .ya ben suna ınanıyorum dıger dııyetımde de bu yuzden 20 kıloyu verebıldım rejım yabarken acım dememelı yedıgınle mutlu olabılmılı bılmıyorum ya superım ısteee :)))
neyse arkadasım benıde lısteye eklermısın ben 59 kıloyum hedefım 50 kılo
canım bu cdyi dsrdan nasıl temin edebilrizim acaba bnm kota skıntım varda netten indiremeyebilrim cok uzunsa
canm bu niveanın musteri hizmetlerini arıomussun onlar 1 hafta içinde getırıomus tamamen ucretsz bi dene bakalmopuyorumnanaktan
nickiniz (baslangic kilo-simdiki kilo ve ideal kilo)
sehnaz (73 - 71 - 45)
Burcum24 (80 - 77.5 - 57)
dtcucu (98-70)
BsRNzM (76.5-65)
Shem (65-55)
yoyo (65 - 64.4 - 52)
Alinda (74.3 - 70.4 - 60)
DiLeMmM (63.5 - 61.4 - 52)
gul1984 (68 - 65 - 52)
umran80 (76 - 66 - 58)
fatos4233 (70-60)
tugbaozlu (76 - 74 - 60)
Polly (76 - 74 - 60)
cimcime50 (54.4 - 52.6 - 50)
aaayyy (80-75-65)
asi_peri (64-55)
Tofyy (56-52)
pinarnaz (78-?)
Mestitosh (80-70)
dyggz (52 - 51 - 45)
bursa16 (105 - 75 )
sexysempanze (73 - 65)
gulsum (79.2 - 57 )
sultan-gibi (67-50)
BoNCuK_ (59 - 50 )
kızlar yupı lıstedekı en kılolu benım hepınızı gectımkaydirigubbakcemile3ben anlamam en cok destegı ben hakettım.tum destekler emoşaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?