iidr sehnazcm nolsun elmadan uzaklasıorum 2 gün detoks yapıorum persembe yine kaldgm yerden devam tabi biraz metabolzmam hızlansn pek bi yavas kendisisen nasılsn ?
kızlar yupı lıstedekı en kılolu benım hepınızı gectımkaydirigubbakcemile3ben anlamam en cok destegı ben hakettım.tum destekler emoşaopuyorumnanaktan
kızlar yupı lıstedekı en kılolu benım hepınızı gectımkaydirigubbakcemile3ben anlamam en cok destegı ben hakettım.tum destekler emoşaopuyorumnanaktan
evet kızlar okadar kararlıyımkı hadı yetısın hızım:lepi:
ayy suan cok acim elma falan yemedim
sabahdan beri bi pogaca yedim o kadar
geberiyom aclikdan offfffffffffffff
kızlar herkese selamm opuyorumnanaktanbende katılabilirmiyim aranızaa bu aralar yine kilo aldım sanırım tartıdan kaçtığımdan bilmiyorum ne kadar olduğunu yarın sabah tartılıp elma diyetine başlamak istiyorum lütfen beni de kabul edin zayıflama konusunda desteğe çok ihtiyacım var bir ara dkz yaptım 4 kilo verdim ama bendeki duygusal açlık denilen şey sanırım stresten sıkıntıdan aç olmasamda yiyorum son zamanlarda böyle kalabalık bir grupla başlarsam eminim başarırım 53 kilo olmak istiyorum yarın sabah tartılıp şimdiki kilomu da yazarsam beni de eklermisiniz listenizezemuszemus
hoşgeldin tatlım şehnaz seni ekler listeye
kolay gelsin çabucak kurtul kilolarından canım
kızlar herkese selamm opuyorumnanaktanbende katılabilirmiyim aranızaa bu aralar yine kilo aldım sanırım tartıdan kaçtığımdan bilmiyorum ne kadar olduğunu yarın sabah tartılıp elma diyetine başlamak istiyorum lütfen beni de kabul edin zayıflama konusunda desteğe çok ihtiyacım var bir ara dkz yaptım 4 kilo verdim ama bendeki duygusal açlık denilen şey sanırım stresten sıkıntıdan aç olmasamda yiyorum son zamanlarda böyle kalabalık bir grupla başlarsam eminim başarırım 53 kilo olmak istiyorum yarın sabah tartılıp şimdiki kilomu da yazarsam beni de eklermisiniz listenizezemuszemus
aramıza hoşgeldin cnm inşallh en kısa zamnda veririsin kilolarıkaydirigubbakcemile3
kızlarrr beni de yalnız bırakmayın olur mu çok heveslendim yaa yarını sabırsızlıkla bekliyorum erkenden yürüyüş yapıcam sonra burda yazılan gibi kahvaltımı ve canım elmalarımı yicemm inşallah bende 53e ulaşırım :))
insallah ii gecer ilk günün cnm :)...benimki resmen ac gecti...bu elma beni hic doyurmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?