Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

iidr sehnazcm nolsun elmadan uzaklasıorum 2 gün detoks yapıorum persembe yine kaldgm yerden devam tabi biraz metabolzmam hızlansn pek bi yavas kendisi sen nasılsn ?

iim cnm bende saol
olsun bidenem kilo verde yeterki
bend ebi denesem su detox dietini

kızlar yupı lıstedekı en kılolu benım hepınızı gectımkaydirigubbakcemile3ben anlamam en cok destegı ben hakettım.tum destekler emoşaopuyorumnanaktan

tmm tatlim sen isde yeterkiii

kızlar herkese selamm opuyorumnanaktanbende katılabilirmiyim aranızaa bu aralar yine kilo aldım sanırım tartıdan kaçtığımdan bilmiyorum ne kadar olduğunu yarın sabah tartılıp elma diyetine başlamak istiyorum lütfen beni de kabul edin zayıflama konusunda desteğe çok ihtiyacım var bir ara dkz yaptım 4 kilo verdim ama bendeki duygusal açlık denilen şey sanırım stresten sıkıntıdan aç olmasamda yiyorum son zamanlarda böyle kalabalık bir grupla başlarsam eminim başarırım 53 kilo olmak istiyorum yarın sabah tartılıp şimdiki kilomu da yazarsam beni de eklermisiniz listenizezemuszemus

hoşgeldin tatlım şehnaz seni ekler listeye
kolay gelsin çabucak kurtul kilolarından canım

hoşgeldin tatlım şehnaz seni ekler listeye
kolay gelsin çabucak kurtul kilolarından canım

cimcimecim çok teşekkür ederim tatlım artık inşallah gece gündüz burdayım vallakaydirigubbakcemile3sabah tartılıp hemen yazarım kilomu daopuyorumnanaktanhep beraber kurtulalım inşallahopuyorumnanaktan

aramıza hoşgeldin cnm inşallh en kısa zamnda veririsin kilolarıkaydirigubbakcemile3

aramıza hoşgeldin cnm inşallh en kısa zamnda veririsin kilolarıkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk tatlım motivasyonum bu aralar sıfırın altında nşallah yarından itibaren sizlerin arasında motive olurum geçmiş sayfaları okuyordum çok güzel kilo vermişsiniz süperrrkaydirigubbakcemile5

kızlarrr beni de yalnız bırakmayın olur mu çok heveslendim yaa yarını sabırsızlıkla bekliyorum erkenden yürüyüş yapıcam sonra burda yazılan gibi kahvaltımı ve canım elmalarımı yicemm inşallah bende 53e ulaşırım :))

slm...bugün ilk günümdü...acayip ac oldugumu düsünüyorum..daha dogrusu karnimdan gelen gurultular böle hissettiriyorsırnaşık şey sanki hic bisey yememis gibiyim...ztn bir anda o kdr yogun yemek aliskanligindan sonra bu sekilde herseyi kesersen bu olur ancak:sinifsinif: yrn sabahi merakla bekliyorum...insallah kg vermisimdir...bunun beni acayip motive edecegi kesin:kedi:

insallah ii gecer ilk günün cnm :)...benimki resmen ac gecti...bu elma beni hic doyurmuyor :)

selam angel hosgeldin opuyorumnanaktan kolay gelsin

mrb fıstıklar aramızda ciddi spor yapan varmı bende bu gün kaçamak yapmadım cunki 1.40 dak. spor yaptım sadece 2 kasık zeytın yaglı fasulyenın tadına baktım :)benim alyans parmağımın ortasına gelmeye başladı :) bıde bu şok diyet ya daha önce deneyipte dikkat etikten sonra kg almayan yada alan varmı yeni gelen arkadaşlara başarılar bu arada ben 2 havuç yedim 100 gr 30 cal yani elmanın cal. yarısı çok faydalı bağırsakları çalıştıryo şekerinizi dengeliyo tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…