Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin canım hadi bakalım kolay gelsin inşallah istedgn kiloya ulasırsın biz hep burdays merak etme yalnz kalmazsnnopuyorumnanaktan:1hug:

slm sempanze, aslinda elma tok tutan bir meyvedir. psikolojik belki yapiyorsundur, ilk gün diye. Kafana takma, inanki acligini hissetmiyeceksin bile a.s hem hergün tartilma derim...cumadan cumaya tartiliyoruz biz. Bu merak insani acaip gaza getirioyr, ben sahsen öyleyim, meraktan ölecem ama cikmiyorum tartiya kaydirigubbakcemile3

Arkadaslar bugün biraz elma -yesil elma arastirdim ...Yesil elmanin unutkanlik yaptigini söylemisti gecen gün bir arkadasim. Merak edip arastirdim...iki site buldum, cok güzel bilgiler yaziyordu ELMA hakkinda...sizinlede paylasamk istiyorum burada, umarim sakincasi yoktur fisfisfis

ELMANIN FAYDALARI

Elma Hafızayı Güçlendiriyor, Elmanın Yararları, Elma Bağırsak Kanserine Karşı Koruyucu

günaydın.....

canım bende spor salonuna üyeydim ama düzenli gitmiyordum tabi.. pazartesiden beri yeniden başladım... dünde elma diyetine başladım.. bakalım ne olcak....

günaydın.....

canım bende spor salonuna üyeydim ama düzenli gitmiyordum tabi.. pazartesiden beri yeniden başladım... dünde elma diyetine başladım.. bakalım ne olcak....

gunaydın canım.benımde evde bandım var fakat var bende 4 cocuk bır yıgın iş.spora hem vakıt yok hemde kendımı cok yorgun hıssedıyorum.aslında sureklı yurudugum zaman kılo verdıgımıde bılıyorum.-tatlicadiarzu-

canım valla ben maalesef masa başında çalıştığım için kesinlikle spor yapmak zorundayım... gerçi sen 4 çocuğun peşinde koşturmakla da aynı hareketliliği sağlıyorsundur:))))
ama yinede gece yatmadan 30 dak yürüsen bile senin de dediğin gibi kesinlikle faydası olur canım... hem kilo verirken sarkma da olmaz..

kızlar bende ayram detoksu sandoloz dan sonra bu diyete başlıyorum benide yazın lütfen.. kilom 61 hedefim 55.. bu arada elma ve sandoloz ağacını kullanmaya devam edicem çünkü dehşet tok tutuyo tavsiye ederim :hulya:

kızlar herkese günaydınzemuszemusbugün ilk günüm sabah tartıldım 59.8 çıktımyani 7 kilo vermem gerekiyor inşallah sizlerin de deteğiyle vericem kızlar sabah güzelce kahvaltımı yaptım yazılan gibi şimdi sıra elmalarda su zaten günde 3 litre içerim normalde de birde yeşil çay eklicem ama sadece 2 fincan içebilirim sanırım bıkkınlık geldi de yeşil çaydan:)) kızlar ben bir kilo çizelgesi yapmaya çalışayım şimdiikaydirigubbakcemile5

kızlar akşamları kriz gelio resmen zor bastırıorum tatlı krizlerini ve aksam yemeği yeme krizini nasıl önlüyorsunuz

bi türlü zayıflayamıcam ya :'(

Bu arada benide listeye ekler misiniz

Kilom 77
Hedef Kilom 55

imkansız gibi ama

Son düzenleyen: Moderatör:

hoşgeldiniz kızlar:))) hadi bakalım.. hep beraber zayıflamayaa...:teytey:

kızlar çizelgeyi yapıyorum ama imzaya eklediğimdi bu format uygun değil diyor neden acaba????biraz daha uğraşyım benzemuszemus

bu arada akşam yapıcam yürüyüşü kızlar koşu bandının tozunu bir alayım bugün:))şimdi cumadan cumaya tartılıcaz dimi bu aradakaydirigubbakcemile5

gunaydınnn arkadasLarrr

anqeL hosqeLdın cnm ben ınanıyorum en kısa zamanda formuna kavucaksın

senpanze arkadasım senı anLıyorum ama karnın goruldasa bıle akLına getırme dıLıne bıLım acım keLımesını aLma ozaman gerısı daha cbk geLır bıraz dusunmemek Lazım rahat davranaLım lutfen

yoyocum vallaha ıs kafada bıtıyor bak demıssınkı eLmaLar nasıL tok tutuyor anLamıyorum .Ama ınan ben tokum hatta eLmayı bıLe zorLanrak yıyorum karnım sıs .aksam bı ara tv de adını soyLemıyım yemek qordum ya ben acım dedım otmatıkmen baktım karnım guruLdadı basım agırmaya basLadı sanırsın 2 aydır acım bır anLık ama .sonra hemen kendıme geldım ay ben demın elma yedım sıstım mıdemde yer yokkı felan baktım eskı haLıme dondum.yanı hersey beyınde bıtıyor ben hatta bı dr dan duymustumkı ne dusunursen beyın onu uretıp onu yasatır ınsana ac olmasan bıle acım dıye dusundugun anda beyın vucuduna bunu ınandırıyor o yuzden lutfen once acım demeyelım buna ınanalım .bugun 3.cu gunum hıc kacamagım yok hersey super gıdıyor cok mutluyum cok ıyıyım :)

bu arada bırazdan ahmet marankının kıtabından elmanın faydalarını yazacaqım bakalım hala acız dıyebılecekmısınız opuyorum herkesı

boncukcum hoşbuldum canım zemuszemusyazdıkların moral oldu valla bende böyle düşüneyim acıkırsam dediğin gibi herşey beyinde bitiyor gerçekten inşallah hepimiz başarırız canımmopuyorumnanaktan

elma cok sayıda hastalıqa sıfadır.a ve c vıtamınlerı oldukca fazladır.
kabuguyla bırlıkte cıg yenırse vucuda daha cok fayda saglar.bır elmanın tasıdıgı c vıtamını bır ınsanın gunluk c vıtamını ıhtıyacını karsılamaktadır.sınır ve adalelerı kuvetlendıren elma bedenı ve zıhnı yorgunluktan arandırır.elma ve sırkesı kanı temızler.toksınlerın atılmasında bedene yardımcı olur.sındırırm sıtemını uyarır.romatızma karacıger ve bobrek hastalarına damar sertlıgı cekenlere asırı sısmanlara hemoroıte egzamanlara ve cılt hastalıklarına ıyı gelır.
vucut dırencını kuvetlendırerek hastalıkların cabuk gecmesını saglar.agızdakı mıkropları ve bagırsaktakı zararlı baktarılerı oldurur.kaner olusumunu onleyıcı etkısı vardır.

bunları okuduktan sonra bence artık acız dememelıyız ne kadar saglıklı bır meyva ıle beslenıyoruz.bunun yanı sıra ben baska bıyerden okudugumda ıse duzenlı yenılen elmanın yaslanmaya etkı etkı ettıgı cıltte guzellık ve genc gorunum sagladıgını okumustum

oncelıkle ac olduqunu kabul etme cnm sevdıgıns eylerle ılgılen bılmıyorum ya ucunda zayıflama var dusunsenıze ıstedıgınızı gıymek bunu dusunmek bıle tatlı krızını bastırabılır.ayrıca umıtsızlıkle baslama ınankı basarabılesın ben senına dına ınanıyorum neden olmasın sende araamıza hosgeldın yemek yemek ıstedıgın zamanlarda gır buraya takıl ozaman motıve olursun kolay gelsın sımdıden

Günaydin elma güzelleri zemuszemus boncukcum güzel yazmissin, hersey beyinde bitioyr yerimseniben sanirim epey bir geride kaldi sırnaşık şey 3-4 sayfa geride 2 link vermistim, o sayfalara bir göz atin derim kaydirigubbakcemile5

gunaydın cnm :)
ben sana sey sorucam ya su sac uzatmak ıcın sınemakı tarıfı vardı onu okudum dun aksam evde vardı mzlmeler ayptım sende yabtın sanırıım etkısını gordunmu gercekten

gulsunn canım gece hıc yuruyememkı bandan alt kata ses gıdıyor.sence gun ıcınde hangı saat yurumek daha etkılı fıkrın varmı canımkaydirigubbakcemile2

gunaydın cnm :)
ben sana sey sorucam ya su sac uzatmak ıcın sınemakı tarıfı vardı onu okudum dun aksam evde vardı mzlmeler ayptım sende yabtın sanırıım etkısını gordunmu gercekten

Pazartesi 5. uygulayisimdi, yazdiklarim hic denk gelip okudun mu bilmiyorum. Ben cok seyler kullandim saclarim uzasin diye :sinifsinif: artik herkese kendim der olmustum, ben kafayi sac ile bozdum diye :sinifsinif: Sinamekili karisim iyi geldi gelmiyor diyemem ki !!! o bemiks denilen seyi ben 1 yili askindir kullaniyordum zaten.....e simdi fazladan sinameki eklendi. Sunu söyleyim saclarim eskiye oranla, daha hacimli daha saglikli oldular...uadilar ama öyle hizli bir uzama olmadi bende. 1 senede bir karisi biraz fazla uzadi diyeyim... su an saclarim omuzlarimin biraz altinda...belime kadar gelsin istiyorum :Saruboceq: :sinifsinif: Gelecek de insallah...

mrb kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz bakayım ben daha elma yiyemiyorum ama 2saatde taze sıkılmış meyve suyu içiyorum ve yeişil çay içiyorum yavaş yavaş diyet moduna gireyim artık dimi kaydirigubbakcemile3 bugün işede başladım artık evde yatmaya okadar çok alıştım ki kızlar anlatamm çok zor geliyo şimdi birazdahamı rapor alsaydım acaba iyice tembelleştim valla akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…