kızlar herkese selamm opuyorumnanaktanbende katılabilirmiyim aranızaa bu aralar yine kilo aldım sanırım tartıdan kaçtığımdan bilmiyorum ne kadar olduğunu yarın sabah tartılıp elma diyetine başlamak istiyorum lütfen beni de kabul edin zayıflama konusunda desteğe çok ihtiyacım var bir ara dkz yaptım 4 kilo verdim ama bendeki duygusal açlık denilen şey sanırım stresten sıkıntıdan aç olmasamda yiyorum son zamanlarda böyle kalabalık bir grupla başlarsam eminim başarırım 53 kilo olmak istiyorum yarın sabah tartılıp şimdiki kilomu da yazarsam beni de eklermisiniz listenizezemuszemus
slm...bugün ilk günümdü...acayip ac oldugumu düsünüyorum..daha dogrusu karnimdan gelen gurultular böle hissettiriyorsırnaşık şey sanki hic bisey yememis gibiyim...ztn bir anda o kdr yogun yemek aliskanligindan sonra bu sekilde herseyi kesersen bu olur ancak:sinifsinif: yrn sabahi merakla bekliyorum...insallah kg vermisimdir...bunun beni acayip motive edecegi kesin:kedi:
mrb fıstıklar aramızda ciddi spor yapan varmı bende bu gün kaçamak yapmadım cunki 1.40 dak. spor yaptım sadece 2 kasık zeytın yaglı fasulyenın tadına baktım :)benim alyans parmağımın ortasına gelmeye başladı :) bıde bu şok diyet ya daha önce deneyipte dikkat etikten sonra kg almayan yada alan varmı yeni gelen arkadaşlara başarılar bu arada ben 2 havuç yedim 100 gr 30 cal yani elmanın cal. yarısı çok faydalı bağırsakları çalıştıryo şekerinizi dengeliyo tavsiye ederim.
günaydın.....
canım bende spor salonuna üyeydim ama düzenli gitmiyordum tabi.. pazartesiden beri yeniden başladım... dünde elma diyetine başladım.. bakalım ne olcak....
gunaydın canım.benımde evde bandım var fakat var bende 4 cocuk bır yıgın iş.spora hem vakıt yok hemde kendımı cok yorgun hıssedıyorum.aslında sureklı yurudugum zaman kılo verdıgımıde bılıyorum.-tatlicadiarzu-
kızlar bende ayram detoksu sandoloz dan sonra bu diyete başlıyorum benide yazın lütfen.. kilom 61 hedefim 55.. bu arada elma ve sandoloz ağacını kullanmaya devam edicem çünkü dehşet tok tutuyo tavsiye ederim :hulya:
kızlar herkese günaydınzemuszemusbugün ilk günüm sabah tartıldım 59.8 çıktımyani 7 kilo vermem gerekiyor inşallah sizlerin de deteğiyle vericem kızlar sabah güzelce kahvaltımı yaptım yazılan gibi şimdi sıra elmalarda su zaten günde 3 litre içerim normalde de birde yeşil çay eklicem ama sadece 2 fincan içebilirim sanırım bıkkınlık geldi de yeşil çaydan:)) kızlar ben bir kilo çizelgesi yapmaya çalışayım şimdiikaydirigubbakcemile5
kızlarakşamları kriz gelio resmen zor bastırıorum tatlı krizlerini ve aksam yemeği yeme krizini nasıl önlüyorsunuz
bi türlü zayıflayamıcam ya:'(
Bu arada benide listeye ekler misiniz
Kilom 77
Hedef Kilom 55
imkansız gibi ama
canım valla ben maalesef masa başında çalıştığım için kesinlikle spor yapmak zorundayım... gerçi sen 4 çocuğun peşinde koşturmakla da aynı hareketliliği sağlıyorsundur:))))
ama yinede gece yatmadan 30 dak yürüsen bile senin de dediğin gibi kesinlikle faydası olur canım... hem kilo verirken sarkma da olmaz..
günaydın.....
canım bende spor salonuna üyeydim ama düzenli gitmiyordum tabi.. pazartesiden beri yeniden başladım... dünde elma diyetine başladım.. bakalım ne olcak....
gunaydın cnm :)
ben sana sey sorucam ya su sac uzatmak ıcın sınemakı tarıfı vardı onu okudum dun aksam evde vardı mzlmeler ayptım sende yabtın sanırıım etkısını gordunmu gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?