Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bu konuda en şanslı benim sanırım ben 2ayda 1 sacımı kestiririm kuaförüm bile inanamaz acyip uzuyor geçen yıl kısacıktı sacım orielden yanınca kesilmek zorunda kaldı erkek sacından çok az uzundu düşünün artık şimdi 1.5 karş daha uzasa belime gelcek sarı yapmaya düşündüğüm için boyamıyorumda belime birazdaha uzasın yaza sarışın gircem inşallh . bişey tavsiye edebilirim tabi denemek size kalmış ben sacım çok dökülüyor diye 2_3 ay çamtrebeltin kullandımozamn daha hızlı uzadı bir ayda boya zamanım geçmiş gibi görünüyordü 3 parmak uzuyordu

gulsunn canım gece hıc yuruyememkı bandan alt kata ses gıdıyor.sence gun ıcınde hangı saat yurumek daha etkılı fıkrın varmı canımkaydirigubbakcemile2

hmm haklsıın canım yaa.... bu açıdan düşünmemiştim..
valla ben mecburen iş çıkıçı gidiyorum ama sanırım sabah yapılan daha iyidir... bu konuyu hiç araştırmadım... ama netten okuduğum kadarıyla 30 dakikadan fazla yürümeyin diyorlar... bence canım.. sen yapmaya çalışta saati hiç önemli değil bence:))))

alindacım eger denemek istersen nasıl kullandığımı tarif ederim

hiim cam terebentin bir ara bende kullanmistim, kuruluk veriyor diye birakmistim...sen nasil kullanmistin ki :uhm: ama canim buradan yazmalim istersen, görevlilerden azar isitmeyelimkaydirigubbakcemile3 Bana özelden yaz bir zahmet...

valla kızlar ben hiç spor yapamıyorum masa başida çalısıyorum bünyem yürüyüşede alışık oldugu için daha fazla spor yapmam lazım çünkü ben heryere yürüyerek giderim günde en az 45 dk yürüyorm zaten bölgesel hareketler yapmm lazım spor salonunun saatleride benim işyerine uymuyor bakalım ne olcak inşallh sarkma olmaz

canım sende yürüyüşlerini aksatmamaya ve mekik çekmeye çalış...
bunlarında faydası olur sanırım...

alında tsk ederım bakalım kısmet artık nekadar uzarsa afıyet olsun sana ben kahvaltımı 10 da yabtım 2 elma yedım 2 lıtre su ıkı bardak cayımı ıctım oturuyorum :)

kızlarrrr ben geldim özledim sizi yaaaa
teknik bir aksilik yüzünden kaç gndür giremiyorum anlatırım ne oldugunu öff çok sinir oldum bu telekoma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…