Pazartesi 5. uygulayisimdi, yazdiklarim hic denk gelip okudun mu bilmiyorum. Ben cok seyler kullandim saclarim uzasin diye :sinifsinif: artik herkese kendim der olmustum, ben kafayi sac ile bozdum diye :sinifsinif: Sinamekili karisim iyi geldi gelmiyor diyemem ki !!! o bemiks denilen seyi ben 1 yili askindir kullaniyordum zaten.....e simdi fazladan sinameki eklendi. Sunu söyleyim saclarim eskiye oranla, daha hacimli daha saglikli oldular...uadilar ama öyle hizli bir uzama olmadi bende. 1 senede bir karisi biraz fazla uzadi diyeyim... su an saclarim omuzlarimin biraz altinda...belime kadar gelsin istiyorum :Saruboceq: :sinifsinif: Gelecek de insallah...
gulsunn canım gece hıc yuruyememkı bandan alt kata ses gıdıyor.sence gun ıcınde hangı saat yurumek daha etkılı fıkrın varmı canımkaydirigubbakcemile2
alindacım eger denemek istersen nasıl kullandığımı tarif ederim
hmm haklsıın canım yaa.... bu açıdan düşünmemiştim..
valla ben mecburen iş çıkıçı gidiyorum ama sanırım sabah yapılan daha iyidir... bu konuyu hiç araştırmadım... ama netten okuduğum kadarıyla 30 dakikadan fazla yürümeyin diyorlar... bence canım.. sen yapmaya çalışta saati hiç önemli değil bence:))))
valla kızlar ben hiç spor yapamıyorum masa başida çalısıyorum bünyem yürüyüşede alışık oldugu için daha fazla spor yapmam lazım çünkü ben heryere yürüyerek giderim günde en az 45 dk yürüyorm zaten bölgesel hareketler yapmm lazım spor salonunun saatleride benim işyerine uymuyor bakalım ne olcak inşallh sarkma olmaz
Kizlar ben kahvalti yapmaya gidiyorum, görüsürüz sonra kaydirigubbakcemile5
canım sende yürüyüşlerini aksatmamaya ve mekik çekmeye çalış...
bunlarında faydası olur sanırım...
alında tsk ederım bakalım kısmet artık nekadar uzarsa afıyet olsun sana ben kahvaltımı 10 da yabtım 2 elma yedım 2 lıtre su ıkı bardak cayımı ıctım oturuyorum :)
kızlarrrr ben geldim özledim sizi yaaaa
teknik bir aksilik yüzünden kaç gndür giremiyorum anlatırım ne oldugunu öff çok sinir oldum bu telekoma
hosqeldın cnm ısım neydı nıckını yazmak zor qeldı :)
kızlarrrr ben geldim özledim sizi yaaaa
teknik bir aksilik yüzünden kaç gndür giremiyorum anlatırım ne oldugunu öff çok sinir oldum bu telekoma
tşk ederım qulcum:)
yoyocum sanada gunaydın benım acımdan super valla senı sormalı :)
büsraaaaklava: nerdesn sen bakım cok yalnz bıraktn biziii:dilcikar:
sorma tatlım sorma aksilik aksilik üstüne geldi birazdan anlatıcam kısçeme çorbasını yedireyim çok uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?