Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar işyerindeki herkes nasıl verdin diye başıma üşüşüyo ne yapcağımı şaşırdım erkekler bile nasıl verdin yardım et diyo:)

kızlarrrr ben geldim özledim sizi yaaaa
teknik bir aksilik yüzünden kaç gndür giremiyorum anlatırım ne oldugunu öff çok sinir oldum bu telekoma
hoşgeldin kuzum yaa
ne düşüncesiz insanlar laf çarpsaydın çocuk hasta falan diye bide bulaşığı bırakıp gittiler haa

şişlik olabilir canım moralini bozma bence devam et

arkadaşlar o kadar çok sayfa var ki okuyamadım.bilgi sahibi olan arkadaşlara bir sorum olacaktı.bu diyetle en çok kaç kg verilmiş(diyeti burada okuyupta uygulayanları sorıuyorum) ve ciddi rahatsızlık geçiren olmuşmu ve 20 kg fazlam var burdaki deneyimlerden bilirsiniz diye soruyorum bu 20 kg ne kadar zamanda gider sizce?çok teşekkür ederim şimdiden

hoşgeldin kuzum yaa

ne düşüncesiz insanlar laf çarpsaydın çocuk hasta falan diye bide bulaşığı bırakıp gittiler haa

şişlik olabilir canım moralini bozma bence devam et

hşşş buldum canımmmm sende msj bırakmışsın saol tatlım
ayyyy sorma canım ya çok gıcık br görümcem var çok düşüncesiz bulaşık makinamda doluydu düşün tatlı tabakları yemek tabkları servs tabkları içecek ve su barrdakları salata ara sıcaklar tencereler canım çıktı yaaa bide arada kızım durmadı 4 5 saat bi kızıma koş bi mutfaga

canımbenim yaa anlayabiliyoru seni zaten normal zamanda çocukla ev işi ve yemekle uğraşmak zor oluyo birde hastayken düşünemiyorum bile

canım aksilik olmuş verirsin sen yine üzülme ama benim başımda az önce 5 kişi vardı nasıl verdin tarif ver diye erkekler yapamazki elma diyeti nediyim ben onlara

slm kizlar suan cok yogun burasi yarin normalde tatil fakat biz gene gelicez dükkan ama
tenha olur burasi yarin bütün gecmis okuyup lisdeyi eklicem ynei gelen arkidsleri
simdilik ben kacar öpüldünüz

rahatsızlık geçiren olduğnu zannetmiyorum canım ama eğer açlıktan bi sorun yaşarsan çok az yemek yersin ve diyetine aynı şekilde devam edersin
kilo vermene gelince diyeti uygularsan verirsin zamanını bilemem aramızda 30 kilo vermek isteyen arkadaşlarda var

tamam büşra yapamazlar zaten onlar dayanamazlar irade işi bu herkes yapamaz adama kepekli ekmek diyorum yarım ekmekmi diyo:)))))))))))

ayyy gerçektenn yaaaa erkekler neden boru bogaz oluyolar hiç doymuyolar
ama bizim kadarda kilo almıyolar gıcık şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…