hoşgeldin kuzum yaakızlarrrr ben geldim özledim sizi yaaaa
teknik bir aksilik yüzünden kaç gndür giremiyorum anlatırım ne oldugunu öff çok sinir oldum bu telekoma
ne düşüncesiz insanlar laf çarpsaydın çocuk hasta falan diye bide bulaşığı bırakıp gittiler haaoyy umranım hoş buldum yazdım derdimi canım telekomun azizliğine ugradık :)
kızlar 2 kilo verdim 3 gunde yani tamı tamına yaptıgım 3 gundu 4. gunude yaptım ama akşamı bozuldu eşimin yemk yapma akşamıydı oyuzden
cuma akşamıda misafirlikteydik çok yemedim ama ekmeksiz yemek yedim
cumartesi akşamıda bende misafir vrdı yemek temizlik bebiş derken gn boyu bişey yiyemedim ama akşamı yedim
cumartesi kısçem biraz rahatsızdı işten güçten ilgilenemedimde
pazar gunude görümcem kalktı 3 yaramaz çcuguyla yemege geldi
kısçemde daha kötü olmuştu sürekli ateşi çıkıyordu çok sinir oldum
çocugun hasta oldugunu bile bile birde 3 saat içinde gitmeleri gerekiyordu düşünün iki ayagım bir pabuca girdi
çocugumla ilgilenemedim onlara yemek hazırla çocuklar çok yaramaz sinirimden valla yedim kızlar
7 kişil sofrayı bulaşıgı öylecede bırakıp gittiler ben bebeğimlemi ilgilenicem onların keyfiylemi
normalde misafir agırlamak bir zevk ama 2 adımlık yerden hasta bebegim varken yemege gelmeleri beni çok yordu hatfa sonundan beride toparlanamadım ama bugünde dogru düzgün bişey yiyemedim
moralsizlikten nedense hatfa sonuki kırgınlıgım halsizliğim geçmedi gitti
şişlik olabilir canım moralini bozma bence devam etmrb kızlar...
yaa bir sorum olcak benim sizlere....
dünden beri elma diyetindeyim ama 1-2 gün içinde regl olcam... kendimi acayip şişmiş hissediyorum... regl döneminde kilo vermek dahamı zordur acaba.. sizce reglim bitince yeniden mi başlasam yoksa şimdi devammı etsem... eğer kilo veremediğimi görürsem motivasyonum gider diye korkuyorum((
kızlar işyerindeki herkes nasıl verdin diye başıma üşüşüyo ne yapcağımı şaşırdım erkekler bile nasıl verdin yardım et diyo:)
hoşgeldin kuzum yaa
ne düşüncesiz insanlar laf çarpsaydın çocuk hasta falan diye bide bulaşığı bırakıp gittiler haa
şişlik olabilir canım moralini bozma bence devam et
hşşş buldum canımmmm sende msj bırakmışsın saol tatlım
ayyyy sorma canım ya çok gıcık br görümcem var çok düşüncesiz bulaşık makinamda doluydu düşün tatlı tabakları yemek tabkları servs tabkları içecek ve su barrdakları salata ara sıcaklar tencereler canım çıktı yaaa bide arada kızım durmadı 4 5 saat bi kızıma koş bi mutfaga
arkadaşlar o kadar çok sayfa var ki okuyamadım.bilgi sahibi olan arkadaşlara bir sorum olacaktı.bu diyetle en çok kaç kg verilmiş(diyeti burada okuyupta uygulayanları sorıuyorum) ve ciddi rahatsızlık geçiren olmuşmu ve 20 kg fazlam var burdaki deneyimlerden bilirsiniz diye soruyorum bu 20 kg ne kadar zamanda gider sizce?çok teşekkür ederim şimdiden
canım aksilik olmuş verirsin sen yine üzülme ama benim başımda az önce 5 kişi vardı nasıl verdin tarif ver diye erkekler yapamazki elma diyeti nediyim ben onlara
aynen cimcimem yaa .çok zorluyor valla
umran kız erkeklere gıcıklıgına saçma sapan şeyler anlat yapsınlar
bitli papatya değişik bi nickin var:)
2.5 ayda verdim 76 kiloyla başladım şuan 65 kiloyum
tamam büşra yapamazlar zaten onlar dayanamazlar irade işi bu herkes yapamaz adama kepekli ekmek diyorum yarım ekmekmi diyo:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?