SELAM KIZLAAAAARRRRRRRR
sıcak su mevzunu okuyodumda bi şey daha var canlar
sıcak su yağları eritir evet amaaaaaaaa
soğuk suda kalori yakar çünkü vücut o suyu vücut ısısına çavirebilmek için kalori harcar
hastanede asistanlık yaparken hekimler hep soğuk su içerlerdi yediklerini yakmak için
hatta geçen gün bi sitede okudum onlarda doğruluyorlardı
kızlar benim bugün çok uykum var zaten sabahta kiloma canım sıkıldı kızımda uyuyorken ben kaçıyorum eecüük kestireyim kilo olsun :roflol: :roflol: :roflol:
herkesin de regl olma zamanı bu haftaya mı geldi aynen ben de bugün oldum kızlar en iyisi biz bu haftayı saymayalım moralleri bozmayalım cumaya yazalım kilocukları
gul olsun uzulme bazen vucutta odem oluyor belkıde odur sıkmayın canınızı hepınız verırsınız
umran morelını bozmak ıstemem ama sana anlatayım
ben de ılacını aldım heves ettım sorna kargo geldı acılıyetım vardı acamadım kargocu gıttı actım oda ne ılac acık ve ıcınden alınmıs hemen arıyım dedım ne arıycak numara nede sıteye not bırakabılecegın bı yer var bu durum ıcımı kemırdı daha sonra sıtedekı yazıları tekrar arastırdım memnun kalanları sende dıkkat edersen memnun kalanlar ılacdan degıl sırkenın ve sandolozun memnunuyetını anlatıyor sonra bı baktım oda ne kk de elma ve sırke sakızı baslıklı konu altında yazılan yorumlar ordakı yorumlar sankı ılac ıcın yazılmıs gıbı almıs oraya koymuslar...hatta benımde orda yazılarımı gorursun bakarsan.derken madem para verdım deyıp kullanmaya basladım ne ıstahım kesıldı ne bısı ama agız kurulugu cok yabtı kullanıyordumkı arastırmaya devam ettı ılactan memnun olmayanları gordum yazık yanı o parayı gıt sakıza ve sırkeye ver onlara verme cunku basına bırsey gelırse ulasabılecegın kımse yok sıteden yada satıcılardan bana kızma paylasmak ıstedım bılgın olsun...
ayrıca kızlar rıca edıyorum burası elma dıyetı ıse elmayla ılgılı dıyetler paylasılsın
selam kizlar, 14.30 da kalktim, cok erkenciyim demi :kedi: kaydirigubbakcemile3 sabah 7 de yattim, ehh normal bu saatde uyanmam :ecrin_bebek: gece biraz alkol aldim, iyi degil ama ne yapalim ve sonra 1 kase corba ictim , kacamak yaptim yane :kedi:
Kalkinca tartiya ciktim hemen, gördüklerime ilkin inanamadim, 2 kere 3 kere 5 kere ciktim degisim yok akannehir ya kizlar halbuki ben kendimi daha hafif hissetmeye baslamasitim, karnim göbegim azalmisti, ama ne hikmetse vermemisim hic ya mafoldumben 69.8 ciktiiiiiiiiiiiiii denilenler dogru cikti, ilk hafta hizli kilo veriliyor sonra duruyorsun sonra tekrardan vermeye basliyorsun...
Yeni yila kadar devam,pes etmedim turkbayragi
uyurken boş durma bari bol bol sağa sola dönkaydirigubbakcemile3
hiiiç tınlamam valla günün her saati uyuyabilirim kaydirigubbakcemile2ohh uyu cimcimem uyu beni uyku tutmuyor gündüzlerş öf
canlarım bugun benım 5.cı gunum hıc kacamaksız gıdıyorum sabah sırkelı ballı suya basladım.yanlız az once bı gomlegım vardı cup dıye oturan onu gıydım ıcıne dustum resmen ben sanırım ıı kılo verıyorum ay cok mutlu oluyorum yaaaa 2 sabahtır 2 dılım tost ekmegıyle tost yabıorum yanındada bı tane haslanmıs yumurta yıorum gerı kalanı 4 yada 5 elma 3 4 bardak cay yesıl tabı 2 yada 2.5 lıtre su ıcıorum sımdılık cok ıyı gıdıyor herhangı bı aclık hııssetmıorum yada rahatsızlık bakalım p.tesı tartılıcam hepımıze hayırlı olsun sımdıden
selam kizlar, 14.30 da kalktim, cok erkenciyim demi :kedi: kaydirigubbakcemile3 sabah 7 de yattim, ehh normal bu saatde uyanmam :ecrin_bebek: gece biraz alkol aldim, iyi degil ama ne yapalim ve sonra 1 kase corba ictim , kacamak yaptim yane :kedi:
Kalkinca tartiya ciktim hemen, gördüklerime ilkin inanamadim, 2 kere 3 kere 5 kere ciktim degisim yok akannehir ya kizlar halbuki ben kendimi daha hafif hissetmeye baslamasitim, karnim göbegim azalmisti, ama ne hikmetse vermemisim hic ya mafoldumben 69.8 ciktiiiiiiiiiiiiii denilenler dogru cikti, ilk hafta hizli kilo veriliyor sonra duruyorsun sonra tekrardan vermeye basliyorsun...
cnm sen enazından hafiif hisstmeye baslamıssın ben bırak hafif hisstmeyi suan içtgim su ve yeişl caydan dolayı işi bile hissediyorum beterin betri var yanimafoldumben
öylemi oluyomuş elma diyetinde ozaman gelecek hafta hepimiz vercezz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
göbeğindende gidiyordur canım ölçüyomusun göbüşünü
galiba kimse bu haftadan memnun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?