Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bence hiç sıkma canını... zaten çok hızlı vermekte iyi değil... 4 kiloyu 2 haftaya yaymış oldun böylece...en azından şöyle düşün canım.. artık 60 lı kilolardasın:)))))

Aynen canim ben gayet rahatim bu konuda şakkıdı simdi kahvaltimi yapacagim cokacimcoook görüsürük sonra bayanlar opuyorumnanaktan

selam elma güzelleri, bende bu hafta tartılmak istemiyorum, vermediğimi hissediyorum haftaya tartılırım inş verimli bir hafta geçiririz kızlaarr kaydirigubbakcemile2

selam elma güzelleri, bende bu hafta tartılmak istemiyorum, vermediğimi hissediyorum haftaya tartılırım inş verimli bir hafta geçiririz kızlaarr kaydirigubbakcemile2

hş geldin canım geçen hafta hepimiz iyi başladık ama bu hafta sukoyverdik
kimse tartılmak istemiyor ben zaten diyete dün döndüm oyuzden bugün tartılmak istemedim
geçen hafta hep tartıya çıkmak istedim kendimle savaştım çıkmadım ama çok zorlandım çıkmamak için
bu haftada hiç tartıya çıkasım gelmedi

buarada kızlar 3 bardak daha sıcak su içtim 2 buçuk litreyi buldum sanırım
akşamda 6 bçkta biraz güveç mantar yiyecegim akşam yemegi olarak kapanışı yapıcam
bu hafta bu şekilde verirsem haftaya elma diyetine daha rahat dönerim :)

çok kaçamak yapmadım ama yinede hafta içi arada tartıldım vermemiştim, tartılırız haftaya ,ne olcak yaaa maşallaah canım suyunuda içmişsin şifa olsunn
bencede tartılma sabah benimde içimde öyle bi his vardı bende hüsrana uğradım
vermediğimizi hissedince tartılmamak en mantıklısı , moral bozup pes etmemek adına kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
evet dilem ben sabah kötü oldum dedim son 4.5 kilo kaldı veremeyecem herhalde sonra bir güzel kahvaltı yaptımm kaydirigubbakcemile3

evet dilem ben sabah kötü oldum dedim son 4.5 kilo kaldı veremeyecem herhalde sonra bir güzel kahvaltı yaptımm kaydirigubbakcemile3

Allah iyiliğini versin kızkaydirigubbakcemile3 iyi yapmışsın yaramaz inş , spor yapalım kızlar ya , en önemlisi düzenli spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…