bence hiç sıkma canını... zaten çok hızlı vermekte iyi değil... 4 kiloyu 2 haftaya yaymış oldun böylece...en azından şöyle düşün canım.. artık 60 lı kilolardasın:)))))
darısı benim başıma ama hayal bile edemiyorum
selam elma güzelleri, bende bu hafta tartılmak istemiyorum, vermediğimi hissediyorum haftaya tartılırım inş verimli bir hafta geçiririz kızlaarr kaydirigubbakcemile2
selam elma güzelleri, bende bu hafta tartılmak istemiyorum, vermediğimi hissediyorum haftaya tartılırım inş verimli bir hafta geçiririz kızlaarr kaydirigubbakcemile2
çok kaçamak yapmadım ama yinede hafta içi arada tartıldım vermemiştim, tartılırız haftaya ,ne olcak yaaahş geldin canım geçen hafta hepimiz iyi başladık ama bu hafta sukoyverdik
kimse tartılmak istemiyor ben zaten diyete dün döndüm oyuzden bugün tartılmak istemedim
geçen hafta hep tartıya çıkmak istedim kendimle savaştım çıkmadım ama çok zorlandım çıkmamak için
bu haftada hiç tartıya çıkasım gelmedi
vermediğimizi hissedince tartılmamak en mantıklısı , moral bozup pes etmemek adına kaydirigubbakcemile3bencede tartılma sabah benimde içimde öyle bi his vardı bende hüsrana uğradım
çok kaçamak yapmadım ama yinede hafta içi arada tartıldım vermemiştim, tartılırız haftaya ,ne olcak yaaamaşallaah canım suyunuda içmişsin şifa olsunn
olsun canım yaglarım yansın
[ı]hayırdır kuzum ne oldu[/ı]
sıcak su içmekten içimde bi sıcaklık hissediyorum tatlım
evet dilem ben sabah kötü oldum dedim son 4.5 kilo kaldı veremeyecem herhalde sonra bir güzel kahvaltı yaptımm kaydirigubbakcemile3
Allah iyiliğini versin kızkaydirigubbakcemile3 iyi yapmışsın yaramaz inş , spor yapalım kızlar ya , en önemlisi düzenli spor
ben de biraz birşeyler yedim midem bayram etmiştir herhal mayıştım kızlar
canım çok çokolat istiyo :SS
Allah iyiliğini versin kızkaydirigubbakcemile3 iyi yapmışsın yaramaz inş , spor yapalım kızlar ya , en önemlisi düzenli spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?