Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

benimdeeeeee hemde magnum fıstıklı (

bende arada bir nivea body yapıyorum ama çoğunlukla üşeniyorum yapmaya düzenli yapmam lazım

sorma geçen gece rüyamda okadar çok çikolata yedimki uyandıgımda çikolata sayıklıyodum hala ne hallere düştük
ya ben bu niveayı bulamadım birdaha arıyım bari :)

sadece elmamı yıyorsunz tum gun????

sabah kahvaltıda light peynir var tost yapabilirsiniz
aralarda galete falanda yiyebilirsiniz
onun haricinde acıktıkça yeşil elma günlük en az bir kilo
yeşlçay mutlaka ve 2 3 litrede su
ben birkeresinde kaçamaklı olarak bir haftada 2 bçk kilo verdim
geçen haftada 3 gunde 2 kilo verdim
tabiki işe yarayan bir diyet ama sonrasında bogazını tutarsan :)

sorma geçen gece rüyamda okadar çok çikolata yedimki uyandıgımda çikolata sayıklıyodum hala ne hallere düştük
ya ben bu niveayı bulamadım birdaha arıyım bari :)

ahh ahhh, geçen hafta bir dido yedim hala tadı damağım da D
ne güzel şeyler bu çikolatalar yaa,
nivea body güzel , biraz yorucu ama
en azından kalori yaktığını içten içe hissediyorsun

tamam canım vallaha ben hıc bısey yemıyom gunduz
aklıma bıle gelmıyo abuk subuk atstrıyom
denıyım bari klan kılolarım var dogumdan sonra:gitme:
1 kılo elma cok ama yıyemem o kadar su zaten cok içerim çokkkkkkkkkkkk hemde yesıl çayda icemıyom hıc sevmem ööööööööööğğğğğğğğğğğğğ

ahh ahhh, geçen hafta bir dido yedim hala tadı damağım da D
ne güzel şeyler bu çikolatalar yaa,
nivea body güzel , biraz yorucu ama
en azından kalori yaktığını içten içe hissediyorsun
ayy bulayım en iyisi ben onu :)

cnım en azından 4 elma mutlaka yemeye çalış mideyi bagırsagı çok iyi çalıştırıyor :)

bende şimdi yaptım ısınma kısmını ve karın egzersizlerini bayadır yapmıyordum bunu kızımdan zar zor bukadarını becerebildim bunada şükür

cimcimem benimki inecekte bende yapıcam inşallah kocişte ancak geliyor
bana süprizi varmış inşallah pasta masta değildir yoksa dayanamam yaaa

evet öyle gibi bursacim :1closedeyes: sende yalniz kaldim diye dert yanacagina, sende cik gezmege

Bende dizimi izleyim şakkıdı sonra biraz egsersiz filan yaparim, zaten hava erken karardi, kalkmamla havanin kararmasi 2 saat sürdü kötükedihüso Burda noel bayrami basladi ayrica, heryer kapali pazartesiye kadar

nivea body gercekten hosuma gitti, bir iki hareketi biraz sert ama oda alisilir tahminimce sürekli yapilirsa kaydirigubbakcemile2 Benim indirdigim 5 partti, toplam 47 dakikalik bir video , sirf egsersizi sayarsak 42 dakika filan yapiyor

Son düzenleme:
burası türkiye canım benım koçişte tipik türk erkegi saat 21. 45 nereye gidebilirsin.mecbursun evde oturmaya.neyse bende cayımı iceyim bari..iyiki sen varsin sagol...mutlu yıllar..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…