burası türkiye canım benım koçişte tipik türk erkegi saat 21. 45 nereye gidebilirsin.mecbursun evde oturmaya.neyse bende cayımı iceyim bari..iyiki sen varsin sagol...mutlu yıllar..opuyorumnanaktan
wallahi ya insan diyet yapabılıo olsa yapar zaten ilaçlara medet ummaz millet diyet yaptıgı için zayflıyo sora bak ilaç kaç kilo verdirdi diyolar kanmayn şöyle seylere kuzenm biraz obezdr benm =) neyse dr a gitti tabi seker kolestrol falan hersey fırlams o zamn 17 yasndaydı dr fx15 mi ne öle bi ilaç verms bide diyet listesi vermıs biz anlamadk tabi hem diyet hem ilaç ne alaka neyse 1 hafta kullandı ilacı tabi diyette yaptı 3 kilo verdi öteki hafta ilacı kullanmıycam bakalm nolcak dedi 1.5 haftada 5 kilo verdi dahada ilacı kullanmadı 40 kilo fln vermstı ama aldı tekrar malesef boğazını tutamadı haspam.seninde dedgn gibi boğazını tutmadan hiçbişey olmuo az birazda hareket lazm
aslında varya bizim hepimizin bi eve yerleşmesi lazmsırnaşık şey haftada 100 kilo elma alıp kaçamk ta yapmayz gülll gibi gecnp giderizsırnaşık şey:teytey:
alindacım evlendikten sonra feministlik pek işlemiyor canım
ben evlendigimden beri akşamları tek çıkamadım ama eşim çok sık çıkartıyor akşamları yemege sinemaya tiyatroya alışverşe nereye istersem götürüyr saatlerce gezebiliyorum
kızlar dayanamdım ölçtüm kendimi ; beş gün öncesine göre; belden 1 cm kalçadan 2cm basen çevresinden 2cm baldır çevresinden 1 cm incelmişim çok değil ama sevindirik olduum kaydirigubbakcemile3
Biraz feministlik vardir bende, heleki böyle seylere karsi daha bir kabariyorumklava: O yüzden zaten kimse beni almiyor, kaldim evde :roflol: Bosver emos üzme tatli canini, otur film izle egsersizini yap, kitap oku, oyalanacak mesgale cok aslinda opuyorumnanaktan sen sagol asil...ayrica nick bursa, bursalisin galiba, bursayi cok severim kaydirigubbakcemile5 Bir arkadasa gitmistim oraya, 21 gün kalmistim, altini üstünü ettim Bursanin hemde tek basima gezdim dolastim kaydirigubbakcemile3 güzel sehir
selam kizlar, sohbet koyu bakiyorumda :kahve:
Onu o zaman görecegiz Büsracim artik. Herkesin esi senin ki gibi olmuyor ne yazik ki. Allah bir ömür, sizlerin mutlulugunu huzurunu bozmasin canim opuyorumnanaktan
günaydın elma şekerlerim.zemuszemusevet alında bursalıyım.bursaya tekrar gelde beraber gezelım.senide alanlar bulunur nickteki kendi resminmi?eger öyleyse bursaya gelin alırız seni.:teselli:turkbayragi.vereliniortak
aminnn tatlımmm darısı başına inşallah
zaten eşin anlayışlı olduktan sonra feministiğe ihtiyaç duymassın
ve birlikte eglendikten sonra tek başına çıkma ihtiyacı bile duymassın
inşallah hayırlı bir eşin olur :)opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?