Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

burası türkiye canım benım koçişte tipik türk erkegi saat 21. 45 nereye gidebilirsin.mecbursun evde oturmaya.neyse bende cayımı iceyim bari..iyiki sen varsin sagol...mutlu yıllar..opuyorumnanaktan

Biraz feministlik vardir bende, heleki böyle seylere karsi daha bir kabariyorum klava: O yüzden zaten kimse beni almiyor, kaldim evde :roflol: Bosver emos üzme tatli canini, otur film izle egsersizini yap, kitap oku, oyalanacak mesgale cok aslinda opuyorumnanaktan sen sagol asil...ayrica nick bursa, bursalisin galiba, bursayi cok severim kaydirigubbakcemile5 Bir arkadasa gitmistim oraya, 21 gün kalmistim, altini üstünü ettim Bursanin hemde tek basima gezdim dolastim kaydirigubbakcemile3 güzel sehir

kızlar süpriz pasta değilmiş çok sevndm kızıma 4 tane kocaman bebek banada birsürü çikolataymş
ama azcık yhedim çok yemedim pasta olsa hiç dayanamazdım :)

emoşş sende çocuklar büyüyünce gezeresin daha çok küçükler annem bizi büyütne kadar hep gündüz dışardaydı sosyalliğini hiç bozmadı biz büyüdük artık akşamda toplantılara açılışlara konferanslara falan katılıyo bazen babamla gdiyolar bazen arkdşlaryla zaman geçtikçe özgürlğünü alırsın canım
bende kısçemin az büyümesini bekliyorum yaza yaşında olacak çıkıcam sahile çarşıya oraaya buraya inşallahhh :)

aynı evde yasıdıgımız dusunenıze kapıcı coplerı alıyo ve ıcınde hep elma copu ve elma sırkesı sısesı cıkıyo:içelim:

alindacım evlendikten sonra feministlik pek işlemiyor canım
ben evlendigimden beri akşamları tek çıkamadım ama eşim çok sık çıkartıyor akşamları yemege sinemaya tiyatroya alışverşe nereye istersem götürüyr saatlerce gezebiliyorum

Onu o zaman görecegiz Büsracim artik. Herkesin esi senin ki gibi olmuyor ne yazik ki. Allah bir ömür, sizlerin mutlulugunu huzurunu bozmasin canim opuyorumnanaktan

slm kızlar ay 4 gundur dışardayım 3 gun bozmadım 4. gunda 5 saat yurüyunce hal kalmayınca mevlutte yedım bugunde dışardaydım bırz kacamak yaptım kola balık salata kucuk bır tatlı 31 aralkta nasıl kapatıcaz bakalım zaten ben dahıl cogunluk regl evde olunca ve tek olunca uyuyosun ama dısarda ve gunlerde olmuyo

kızlar dayanamdım ölçtüm kendimi ; beş gün öncesine göre; belden 1 cm kalçadan 2cm basen çevresinden 2cm baldır çevresinden 1 cm incelmişim çok değil ama sevindirik olduum kaydirigubbakcemile3

kızlar dayanamdım ölçtüm kendimi ; beş gün öncesine göre; belden 1 cm kalçadan 2cm basen çevresinden 2cm baldır çevresinden 1 cm incelmişim çok değil ama sevindirik olduum kaydirigubbakcemile3

wauuu hicte kücümsenmeyecek kadar iyi alkisalkisalkis Bak bende heves ettim simdi kaydirigubbakcemile3 sabah kalkinca bende ölcüp not alayim, haftaya kadar ne gibi bir degisim olacak bakalim :1ninca:

günaydın elma şekerlerim.zemuszemusevet alında bursalıyım.bursaya tekrar gelde beraber gezelım.senide alanlar bulunur nickteki kendi resminmi?eger öyleyse bursaya gelin alırız seni.:teselli:turkbayragi.vereliniortak

kızlar ben geldim
sabah sabah 2 km yürüdüm henuz hiçbirşey yemedim
birazdan eşim kalkınca kahvaltı yapıcaz ekmek yemiycem hiç sözzzz
tatlı hiçbişeyde yemiycem onada sözzzzz
ama omlet yapıcam hafif olsun diye ondan biraz yerim birazda peynir zeytin
kızlar aklınızda bulunsun diyetteyken kaşar peynir tüketmeyin kalorisine bakmıştım yaglı bir beyaz peynire göre 2 kat farkediyordu siyah zeytin 3 4 tane yenebilir ama yeşil zyetin biraz daha fazla yenebiliyor:)
birrde çok tatlı ihtiyacınız varsa kahvaltıda bir tatlı kaşıgı bal ya da pekmez yiyebilirsiniz

Onu o zaman görecegiz Büsracim artik. Herkesin esi senin ki gibi olmuyor ne yazik ki. Allah bir ömür, sizlerin mutlulugunu huzurunu bozmasin canim opuyorumnanaktan

aminnn tatlımmm darısı başına inşallah
zaten eşin anlayışlı olduktan sonra feministiğe ihtiyaç duymassın
ve birlikte eglendikten sonra tek başına çıkma ihtiyacı bile duymassın
inşallah hayırlı bir eşin olur :)opuyorumnanaktan

emoş günaydın canım
ben şimdi kahvaltı hazırlamaya gidiyorum ayyy bugün dışarda olucam gezicem tozucam kahvaltıyı ykıcam
ama akşam yemeginde dışarda olursak söz veremiyorum kızlar 2 aydır kocişle başbaşa yemege çıkamadık
hava hazır guzelken bişeyler yapmak lazım bu fırsat kaçmaz

günaydın kızlaarr, bende ara verdiğim elmalı sirkeli suyuma bugün geri döndüm günü onunla açtım ilerleyen dakikalarda da da 2 kuru kayısı bir tane ceviz içi yedim sporumu bugün erken yapmak iyi olacak benim için.
bu arada kemalkükrerin elma sirkesini ben 2.50 den alıyorum sanki önceki sayfalarda
10 a alan var gibi okumuştum

bu arada kızlar bu hafta bu şekilde devam edeceğimde haftaya lahana suyu kürüne başlamak istiyorum
saraçoğlunun önerdiğine, yapan varmı aranızda kızlar ,iyi netice alanopuyorumnanaktan

fatmagulcum içebilirsen yap canım ama ben bbir bardak bile içemedim dayanamadım
yaa bu elma srkesi ballı olandanmı seninki canım
yoksa sade elma sirkesimi
burda elma sirkeside çok pahalı 6 7 lira sadeleri
ballı zayıflamak için olanlarda 18mi 28mi ne demişti arkadaşım bana onada annesi almış

günaydın elma şekerlerim.zemuszemusevet alında bursalıyım.bursaya tekrar gelde beraber gezelım.senide alanlar bulunur nickteki kendi resminmi?eger öyleyse bursaya gelin alırız seni.:teselli:turkbayragi.vereliniortak

Günaydin emoscum elbette gelecegim bir zaman sengözlerimebaksanab yok yok avatardaki ben degilim fakat az bucuk benzerim ona -tatlicadiarzu-

Güzel temennilerin icin tesekkür ederim canim, insallah diyelim :1rolleyes:

Evet canlarim günaydinlar Şeniz bahsettiginiz elma sirkesi + su karisimini bende iciyorum 10 gündür filan, igrenc bir lezzet :bbo: Sizin ictiginiz hazirmi anlayamadim ama ben bir bardak ilik suya 1-2 yemek kasigi elma sirkesi koyup iciyorum, balsiz tabii ...sandaloz sakizim gelince ona basliyacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…