Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

wauuu hicte kücümsenmeyecek kadar iyi alkisalkisalkis Bak bende heves ettim simdi kaydirigubbakcemile3 sabah kalkinca bende ölcüp not alayim, haftaya kadar ne gibi bir degisim olacak bakalim :1ninca:

teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktan ben bu ölçme işlemini bir aydır uyguluyorum acayip motive ediyor , tavsiye ederim canıımm, küçülmeleri adım adım takip etmek çok haz vericisositososito

yok canım sade elma sirkesi, kemal kükrerin 2.50 lira,çok pahalıymış ya sizin oralarda ballı sirkeli almam ben , çünkü babam hobi olarak arıcılıkla uğraşıyor, bal eksik olmuyor evden yani, normalde hiç sevmem ama sirkeli suyla birlikte içiyorum, sirkeli suyu sade de denedim ama bence metabolizmayı ballı olan daha çok çalıştırıyorhihoyyyt
küre gelince denemek istiyorum ya, lahanayı severim umarım beni rahatsız etmez, ama çorbası değil suyunu uygulamak istiyorum veremesemde en azından sağlık açısından iyiymiş

teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktan ben bu ölçme işlemini bir aydır uyguluyorum acayip motive ediyor , tavsiye ederim canıımm, küçülmeleri adım adım takip etmek çok haz vericisositososito

Kesin öyledir, bende simdi ölcüp yazdim yerimseniben gerci mezurem yoktu , metre ile ölctüm ne kadar olduysa artik :1closedeyes: pazartesi unutmazsam almak olacak a.s

ay lahana suyunuda denemstm ya walla denemedgm hiçbişi kalmamıs he :roflol: ondan göbişimde acaip bi inme sinme olmustu hatta okul zamanydı dar bi gömleğm vardı baktm göbişten oldukca bol ama bırakınca eski halini aldı tabimirmirmirmir

ya ben karalahanayı çok seviyorum beyazlahanayıda salatada seviyorum ama ne çorbasını ne suyunu kokusundan yiyemedim içemedim :)

arkadaşlar hafta snu tatilinde diyetlerde tatile girmesin :)))
ben bugn 5 6 km yrümüşümdür sabahta 2 km yürüdüm eder 7 8 km oh maşllah
ama dışarda ymek yedim ama üstüne yine yürüdüm bayılıyorum yorgunluktan
eve gidince küt uyucam hemen :)

kızlar günaydın kimsecikler yok ortada
önce eşim kısçeme baktı ben uyudum şimdi ben bakıyorum o uyuyor oyüzden henuz kahvaltı yapmadım
bu sabah canım hçbişey istemiyor :S

günaydinnnnnnn mirmirmirmir cok uykum var cok ...sofben icin tamirci gelecek diye erken kalktim.:1closedeyes: halen gelmedi uyuz kötükedihüso offf offffffff

hatunlar gunaydın
dun sabah 2 dilim etimek ve yeşilçayla hafif bir kahvaltı yaptım ama öglende kahvaltı yaptım 2 ögün aradan çktı
akşam üstüde kaynanamdaydık çok az etli bezelye yedim 2 tanede sarma okaaadar :)
evdede muz mandalina yedim bolbol su içtim az spor yaptım uyudum
bu sabahta 1 dilim beyaz ekmekle herşeyler yedim valla ama hepsinden az az
kısçemi doyurdum altını değiştim şimdi evde çok iş var sil süpür topla yerler falanad silinecek öglende görüşürüz artık kızlar

offf yaaa.. acayip vicdan azabı duyuyorum.. hafta içi çok güzel uyguluyordum ama hafta sonu tam bir faciaydı((( kesinlikle diyete uyamadım... nasılsa regliyim diye iyice boşladım.... çok üzgünüm((((((

g.ü.n.a.y.d.ı.n kızlar...gecen hafta tam bır dıyet yapamadım ama bugun ıtıbarıyle elma dıyetını tam olarak yapıyorum.herkese kolay gelsın

slm kızlar bende söyle bi diyete başladım.
haftada 3kilo veriyosun

1.gun: 1kilo elma
2.gün: 1kilo patates haslama
3.gün: 1kilo süt
4.gün: 1kilo haşlama et
5.gün: yarım kilo peynir domates ve salatalıkla
6. gün ve 7.gün abatrmamak şartıyla serberst

ben bu diyete başladım bugun.
öncedende yapmıştım ama dikkat etmedim aldım geri
1.gün biraz zor geçiyo sonrası kolay oluyor bünye alışınca

herkese kolay gelsin

ya ben nedense 2 kg verdim sadece elma diyetiyle ve bukadar yüklenmeyi düşünmüyorum normal diyet listeme dönücem aralarda elma yicem kastığım zamanlardada aynı bir fark olmadı uzun zaman oldu biyosunuz başlayalı mormal listemde devam etseydim neyse

offf yaaa.. acayip vicdan azabı duyuyorum.. hafta içi çok güzel uyguluyordum ama hafta sonu tam bir faciaydı((( kesinlikle diyete uyamadım... nasılsa regliyim diye iyice boşladım.... çok üzgünüm((((((
hafta sonu verdiğin kilolarını aldınmı yoksa klava: bende öyle oluyordum cnm ya hafta içi daha sıkı yap ama hafta içindedecanının çaktiği yiyeceklerden tadımlık olarak yeki aklında kalmasın yoksa içine sanki kötükedihüso giriyor çok yiyorsun bi bakmışın davul gibisin

günaydın canm bakıyorum hafta sonu diyetin ii gitmiş sevindim kaçamak myapmamana. sana temizlikte kolay gelsin tatlım kısçeni benim için öpkaydirigubbakcemile3

buarada elma güzelleri bugün yine diyete başladım hadi hayırlısı çok şükür iyiym artık iştahım tam açılmadan başlıyayımda sonra zorlanmıyayaım kaydirigubbakcemile2 bugün sabah sadece az yaglı süt içtim birde 1lt su içtim :sm_cool:

günaydın canm bakıyorum hafta sonu diyetin ii gitmiş sevindim kaçamak myapmamana. sana temizlikte kolay gelsin tatlım kısçeni benim için öpkaydirigubbakcemile3
çok şükür ypmadım canım inşllh yapmam cumyaa kadar hiç tartılmıycam iyi bir sonuç görmek istiyorum artık

ohh bende bir litre su içtim bugün dahada çok içicem gecede 2 bardak su içtim
doğumdan sonra bi ara kilo vermeyebaşlamıştım ozaman gece en az 1 bçk litre su gündz 3 4 litre su içiyordum mecburen çok öksürük tutuyodu ama kilo vermemi hızlandırmıştı o geldi aklma normalde gece içmem ama içicem artk

canım başlayalı daha 6 gün oldu ve tartılmamıştım henüz... verip vermediğimi bilmiyorum ama hafta sonu diyet namına asla hiçbirşey uygulayamadım.. birde malum regl döneminde tatlıya asla hayır diyemiyorum(((( inş. almamışımdır.. cumaya kadar tartılmak yok...
aslında dediğin çok doğru ama ben birşeye başlayınca o tadımlık olmuyor canım... o yüzden hiç dokunmamaya çalışıyorum... ama işte regl döneminde maalesef tutamıyorum kendimi(((

qunaydın arkadaslarım 2 gundur gıremedım malum hafta sonu vs :)
evet ben buqun tartıldım buqun 8.cı qunum 59 kılo ıdım basladıqımda suanda 56.5 ım toplamda 2.5 kılo vermısım.ama bu haftadan sonra dıkkatlı olmalıyım ıkıncı haftalarda pek kılo verılmıyor sanırsam.aslına bakarsanız sasırmadım cunku cevremdekılerde farkında benı kım gorse soke oluyor bende kendıme sasırıyorum bence 1 2 kılo bıle ınsanın uzerınde fark edebılıyor.sanırım agır gıdıorum ama olsun bunada sukur darısı basınıza dıyorum.hafta sonu kacamaklarım oldu umarım etkı etmez bugun yıne full devam
sızler nasılsınız nasıl gıdıyor morellerınızı bozmayın hersey cok quzel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…