wauuu hicte kücümsenmeyecek kadar iyi alkisalkisalkis Bak bende heves ettim simdi kaydirigubbakcemile3 sabah kalkinca bende ölcüp not alayim, haftaya kadar ne gibi bir degisim olacak bakalim :1ninca:
yok canım sade elma sirkesi, kemal kükrerin 2.50 lira,çok pahalıymış ya sizin oralarda ballı sirkeli almam ben , çünkü babam hobi olarak arıcılıkla uğraşıyor, bal eksik olmuyor evden yani, normalde hiç sevmem ama sirkeli suyla birlikte içiyorum, sirkeli suyu sade de denedim ama bence metabolizmayı ballı olan daha çok çalıştırıyorhihoyyytfatmagulcum içebilirsen yap canım ama ben bbir bardak bile içemedim dayanamadım
yaa bu elma srkesi ballı olandanmı seninki canım
yoksa sade elma sirkesimi
burda elma sirkeside çok pahalı 6 7 lira sadeleri
ballı zayıflamak için olanlarda 18mi 28mi ne demişti arkadaşım bana onada annesi almış
teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktan ben bu ölçme işlemini bir aydır uyguluyorum acayip motive ediyor , tavsiye ederim canıımm, küçülmeleri adım adım takip etmek çok haz vericisositososito
yok canım sade elma sirkesi, kemal kükrerin 2.50 lira,çok pahalıymış ya sizin oralarda ballı sirkeli almam ben , çünkü babam hobi olarak arıcılıkla uğraşıyor, bal eksik olmuyor evden yani, normalde hiç sevmem ama sirkeli suyla birlikte içiyorum, sirkeli suyu sade de denedim ama bence metabolizmayı ballı olan daha çok çalıştırıyorhihoyyyt
küre gelince denemek istiyorum ya, lahanayı severim umarım beni rahatsız etmez, ama çorbası değil suyunu uygulamak istiyorum veremesemde en azından sağlık açısından iyiymiş
yok canım sade elma sirkesi, kemal kükrerin 2.50 lira,çok pahalıymış ya sizin oralarda ballı sirkeli almam ben , çünkü babam hobi olarak arıcılıkla uğraşıyor, bal eksik olmuyor evden yani, normalde hiç sevmem ama sirkeli suyla birlikte içiyorum, sirkeli suyu sade de denedim ama bence metabolizmayı ballı olan daha çok çalıştırıyorhihoyyyt
küre gelince denemek istiyorum ya, lahanayı severim umarım beni rahatsız etmez, ama çorbası değil suyunu uygulamak istiyorum veremesemde en azından sağlık açısından iyiymiş
hafta sonu verdiğin kilolarını aldınmı yoksaofff yaaa.. acayip vicdan azabı duyuyorum.. hafta içi çok güzel uyguluyordum ama hafta sonu tam bir faciaydı((( kesinlikle diyete uyamadım... nasılsa regliyim diye iyice boşladım.... çok üzgünüm ((((((
hatunlar gunaydın
dun sabah 2 dilim etimek ve yeşilçayla hafif bir kahvaltı yaptım ama öglende kahvaltı yaptım 2 ögün aradan çktı
akşam üstüde kaynanamdaydık çok az etli bezelye yedim 2 tanede sarma okaaadar :)
evdede muz mandalina yedim bolbol su içtim az spor yaptım uyudum
bu sabahta 1 dilim beyaz ekmekle herşeyler yedim valla ama hepsinden az az
kısçemi doyurdum altını değiştim şimdi evde çok iş var sil süpür topla yerler falanad silinecek öglende görüşürüz artık kızlar
çok şükür ypmadım canım inşllh yapmam cumyaa kadar hiç tartılmıycam iyi bir sonuç görmek istiyorum artıkgünaydın canm bakıyorum hafta sonu diyetin ii gitmiş sevindim kaçamak myapmamana. sana temizlikte kolay gelsin tatlım kısçeni benim için öpkaydirigubbakcemile3
buarada elma güzelleri bugün yine diyete başladım hadi hayırlısı çok şükür iyiym artık iştahım tam açılmadan başlıyayımda sonra zorlanmıyayaım kaydirigubbakcemile2 bugün sabah sadece az yaglı süt içtim birde 1lt su içtim :sm_cool:
hafta sonu verdiğin kilolarını aldınmı yoksaklava: bende öyle oluyordum cnm ya hafta içi daha sıkı yap ama hafta içindedecanının çaktiği yiyeceklerden tadımlık olarak yeki aklında kalmasın yoksa içine sanki kötükedihüso giriyor çok yiyorsun bi bakmışın davul gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?