Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tebrik ederim canım... çok sevindim senin adına... darısı bizlerin başına inş:))

inş cnm .bakın kızlar sırkelı ballı suyun faydasını 3 gunde gordum karnım ınanılmaz sıkılıstı kocaman serzeryan gobegım bı anda dum duz oldu sabahları 10 aksamları 10 mekık cekıyorum ve ac karnına sabah aksam ballı sırke suyu ıcıyorum tavsıye ederım

ayy o zamanlarda bende tutamıyorum hiç

bravo canıım ben yine eskisine döndüm gibi yapamadım yaaaa
mutfağa gittiğim zaman gözüme hep bişeyler takılıyo acaip canım istiyo ne yapcam bilmiyorum dün sadece kahvaltı yaptım öğlende yemedim akşamda az yedim hatta ekmek yemedim daha sonra zor durdum

Günaydin bayanlar , kötü bir pazar günü gecirdim :çok üzgünüm: Kaloriferim dün aksamdan bu yana yanmiyor, kanalizasyonumuz tikandi lmaz: of offfff ögleden sonra olur diyorlar lmaz: dün pek su icemedim o sebepten, tuvalet ihtiyaci mümkün oldugunca az gitmemiz lazim...insallah bugün erkenden gelip hallederler Çok üzgünüm çoook

aahh canım yaaa. hakikaten kötüymüş... umarım bir an önce hallolurda sende gönül rahatlığıyla suyunu içersin:))))

aahh canım yaaa. hakikaten kötüymüş... umarım bir an önce hallolurda sende gönül rahatlığıyla suyunu içersin:))))

Sagol canim, o degilde, soguktan üsüyorum, oda mühim benim icin :sinifsinif: kat kat giyindim,öyle oturuyorum. Ben kahvaltimi yapayim, sicak yesil cay iyi gelir

günaydın kızlaar, iyi bir cumartesinden sonra pazar çokta kontrollü geçmedi açıkcası, ama kendime kızmıyorum ve pişmanda değilim, bir şekilde nefsimi köreltmem gerekliydi diye düşünüyorum, iyikide yemişim diyorum ama dün sporumu yaptım ve kahvaltıyı hafif geçiştirdim, öğlende çok birşey yedim denemez (karışık balık ekmek tercih ettim bir çok alternatiften) ama patlamış mısır çikolata cips kola hırla gitti , dokuz seansında sinema izleyince :) şu var ama dün sabahtan akşam bire kadar dışarıdaydık , ve yemekler, eşimin sigara molaları arada çay molaları dışında akşama kadar yürüyor vaziyetteydik spor hayli yapmış bulundum eve gelince pert tabi ve yeni kalktım sayılır

hafta sonu hep aynı geçti canım ya bidaha böyle güzel havayı nerden buluruz :)
dünyaya bidahamı gelcez

hafta sonu hep aynı geçti canım ya bidaha böyle güzel havayı nerden buluruz :)
dünyaya bidahamı gelcez

kesinlikle, bu mevsimde dünki gibi hava bulunmaz, e zaten haftada bir çıkabiliyoruz ondada aç gezeceksek ölelim biz, birgünlük yemekten birşey olmaz ki yine azda olsa kontrollüydüm, herşeyimi paylaştımm kaydirigubbakcemile3

elma güzelleri hadi görüşürüz ben biraz evimi temizliyeyim, işler beni bekler yine görüşürz öpüldünüzz

artık bende nerde haftasonu kaçamakları haftasonu kursum var kurstada kantin en altta sınıf en üstte hiççç inemem aşağıya haliyle rejimide bozamıyorum:) dün canım nescafe istedi üşendim inmedim keşke evdede mutfaklar böyle uzakta olsa yaaa

merhaba kızlar ben de tatlı krizimi geçirmek için mavi yeşil kek alıyım dedim eve geldim çayla bir güzel yedim tam kağıdı çöpe atacaktım ki bi de ne göriyim aynı renk limonlu kremalı kek imiş çok pişmanım sanki niye yan yana koyarlar ki

üzülme yahum daha öğlen eritirsina.s, zaten diğeriylede arasında en fazla 50 kalori fark var, bir yirmi dakika sonra spor yap eritirsin

uzak olsalarda yolunu buluyoruz ümrancım merak etme senkaydirigubbakcemile3, ben mesela normalde üşengeç bir insanım yemek yapmaktan da çok anlamam , ama canım birşey çeksin netten tarifini muhakkak bulur yapar yerdim , insanın arzuları değişik bir hiss, ama karşı konulamaz değil

canım benim ya çok geçmiş olsun umarım tez zaman da hallorur , battaniyeyle ısın canım aman üşütme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…