qunaydın arkadaslarım 2 gundur gıremedım malum hafta sonu vs :)
evet ben buqun tartıldım buqun 8.cı qunum 59 kılo ıdım basladıqımda suanda 56.5 ım toplamda 2.5 kılo vermısım.ama bu haftadan sonra dıkkatlı olmalıyım ıkıncı haftalarda pek kılo verılmıyor sanırsam.aslına bakarsanız sasırmadım cunku cevremdekılerde farkında benı kım gorse soke oluyor bende kendıme sasırıyorum bence 1 2 kılo bıle ınsanın uzerınde fark edebılıyor.sanırım agır gıdıorum ama olsun bunada sukur darısı basınıza dıyorum.hafta sonu kacamaklarım oldu umarım etkı etmez bugun yıne full devam
sızler nasılsınız nasıl gıdıyor morellerınızı bozmayın hersey cok quzel olucak
ayy o zamanlarda bende tutamıyorum hiçcanım başlayalı daha 6 gün oldu ve tartılmamıştım henüz... verip vermediğimi bilmiyorum ama hafta sonu diyet namına asla hiçbirşey uygulayamadım.. birde malum regl döneminde tatlıya asla hayır diyemiyorum(((( inş. almamışımdır.. cumaya kadar tartılmak yok...
aslında dediğin çok doğru ama ben birşeye başlayınca o tadımlık olmuyor canım... o yüzden hiç dokunmamaya çalışıyorum... ama işte regl döneminde maalesef tutamıyorum kendimi(((
qunaydın arkadaslarım 2 gundur gıremedım malum hafta sonu vs :)
evet ben buqun tartıldım buqun 8.cı qunum 59 kılo ıdım basladıqımda suanda 56.5 ım toplamda 2.5 kılo vermısım.ama bu haftadan sonra dıkkatlı olmalıyım ıkıncı haftalarda pek kılo verılmıyor sanırsam.aslına bakarsanız sasırmadım cunku cevremdekılerde farkında benı kım gorse soke oluyor bende kendıme sasırıyorum bence 1 2 kılo bıle ınsanın uzerınde fark edebılıyor.sanırım agır gıdıorum ama olsun bunada sukur darısı basınıza dıyorum.hafta sonu kacamaklarım oldu umarım etkı etmez bugun yıne full devam
sızler nasılsınız nasıl gıdıyor morellerınızı bozmayın hersey cok quzel olucak
Günaydin bayanlar , kötü bir pazar günü gecirdim :çok üzgünüm: Kaloriferim dün aksamdan bu yana yanmiyor, kanalizasyonumuz tikandilmaz: of offfff ögleden sonra olur diyorlar lmaz: dün pek su icemedim o sebepten, tuvalet ihtiyaci mümkün oldugunca az gitmemiz lazim...insallah bugün erkenden gelip hallederler Çok üzgünüm çoook
aahh canım yaaa. hakikaten kötüymüş... umarım bir an önce hallolurda sende gönül rahatlığıyla suyunu içersin:))))
Sagol canim, o degilde, soguktan üsüyorum, oda mühim benim icin :sinifsinif: kat kat giyindim,öyle oturuyorum. Ben kahvaltimi yapayim, sicak yesil cay iyi gelir
günaydın kızlaar, iyi bir cumartesinden sonra pazar çokta kontrollü geçmedi açıkcası, ama kendime kızmıyorum ve pişmanda değilim, bir şekilde nefsimi köreltmem gerekliydi diye düşünüyorum, iyikide yemişim diyorum ama dün sporumu yaptım ve kahvaltıyı hafif geçiştirdim, öğlende çok birşey yedim denemez (karışık balık ekmek tercih ettim bir çok alternatiften) ama patlamış mısır çikolata cips kola hırla gitti , dokuz seansında sinema izleyince :) şu var ama dün sabahtan akşam bire kadar dışarıdaydık , ve yemekler, eşimin sigara molaları arada çay molaları dışında akşama kadar yürüyor vaziyetteydik spor hayli yapmış bulundum eve gelince pert tabi ve yeni kalktım sayılır
hafta sonu hep aynı geçti canım ya bidaha böyle güzel havayı nerden buluruz :)
dünyaya bidahamı gelcez
merhaba kızlar ben de tatlı krizimi geçirmek için mavi yeşil kek alıyım dedim eve geldim çayla bir güzel yedim tam kağıdı çöpe atacaktım ki bi de ne göriyim aynı renk limonlu kremalı kek imiş çok pişmanım sanki niye yan yana koyarlar ki
artık bende nerde haftasonu kaçamaklarıhaftasonu kursum var kurstada kantin en altta sınıf en üstte hiççç inemem aşağıya haliyle rejimide bozamıyorum:) dün canım nescafe istedi üşendim inmedim keşke evdede mutfaklar böyle uzakta olsa yaaa
canım benim ya çok geçmiş olsun umarım tez zaman da hallorur , battaniyeyle ısın canım aman üşütme kendiniGünaydin bayanlar , kötü bir pazar günü gecirdim :çok üzgünüm: Kaloriferim dün aksamdan bu yana yanmiyor, kanalizasyonumuz tikandilmaz: of offfff ögleden sonra olur diyorlar lmaz: dün pek su icemedim o sebepten, tuvalet ihtiyaci mümkün oldugunca az gitmemiz lazim...insallah bugün erkenden gelip hallederler Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?