Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ay kızlar bugün 3 litreden fazla su içtim bu hayra alamet
ama birtane çokonat yedim dayanamadım
birde tek şekerli türk kahvesi içtim
şimdilik iyi gidiyorum öglen yemegi yerinede bolbol meyve yedim

ay kızlar bugün 3 litreden fazla su içtim bu hayra alamet
ama birtane çokonat yedim dayanamadım
birde tek şekerli türk kahvesi içtim
şimdilik iyi gidiyorum öglen yemegi yerinede bolbol meyve yedim

canım bende sıkıntıdan 3 litre su içtim burda anidedn bi yağmur yağmaya başladı nedense heryerde elektrikler kesildi sinirden çatlıcaktım daha agzıma 1lokma bile sey koymadım ya canım bişey istemiyor

ben o kadar yeşilçay içtikten sonra su içemiyorum kızlar ya acil başlamam lazım içmeye, bende bir galete yedim üç gibi, sonra bir kupa yeşilçay ardından da salata yaptım ama henüz yemedim birazdan yiyeceğim ama gülcüm gibi benimde iştahım hiç yok bugün

bu arada bugün hiiç spor yapamadım yapmam lazım aciliyetli olaraaaak,her haftasonunun bir bedeli varkaydirigubbakcemile3

ayy ne gzel sizin iştahınız yok kızlar benim varda dizginliyorum işte
canım sürekli bişeyler yemek istiyor anlamadım gitti
az önce tuzlu kurabiye istedi canım kahke tarzında az daha gidip mutfaga yapıcaktım dedim ne yapıyosun sen büşra otur oturdugun yerde biran unuttum diyeti falan ya
şu kilolar bi gitsin gittigi hafta bigün yicem 2 gun yemicem

bu arada bugün hiiç spor yapamadım yapmam lazım aciliyetli olaraaaak,her haftasonunun bir bedeli varkaydirigubbakcemile3

ayy bende ya öglene kadar ev işi yaptım ama spor gibi tempolu olmuyoki
kısçemide yıkadım sonra oturdum bigzel ohhh D
hadi kalkalım az oynalaylım barihihoyyyt

sen sürekli hareket halindesin çocuğunla, acıkman normal sıkma canını, açalım kopalım hakikaten

ay bi 20 dk ancak yaptım ya aslında kısçem beni hareketsizleştiriyo
hep onun yanında durmamı istiyor uyudugu zamanlarda ancak işlerimi yapıyorum :S

hele biraz daha büyüsün peşine koşturunca kilo milo kalmiyor arkadaşım, yeni doğum yaptığında 18 kilo falan almıştı sonra plates diyet vs onbeş kilosunu verdi ardından bıraktı diyeti falan çocuğu yürümeye başlayınca günden güne küçüldü resmen incecik oldu , ne kadar yediğini görmesem diyet yapıyor diyeceğim çok sağlam yiyicidir yani, çocuğun peşine koşmaktan spor yerine geçiyor heralde dedi, birde çocuğu öyle yaramazda değil

versem ben verirdim çok hareketli bir oğlum var annem şimdi veremediysen bundan sonra veremessin diyo onlara diyet yaptığımı söylemiyorum şaşırıp kalsınlar

ayy inşallah canım ya gerçekten kıyafetlermi giyebilmek istiyorum artık
versem ben verirdim çok hareketli bir oğlum var annem şimdi veremediysen bundan sonra veremessin diyo onlara diyet yaptığımı söylemiyorum şaşırıp kalsınlar
pollim verirsin verirsin sen kafanı hiç bulandırma desinler öyle akşamdan hiç yeme 6dan sonra sadece öyle bile nekadar farkedicek göreceksin
evet yarından itibaren aranızdayım elma diyetimle :)

ayy kimler gelmiş kimler ben daha elma diyetine geçmedim canım ama hergun bi yeşil elma yiyorum
bende belki perşembe ya da cuma başlarım elma diyetine ya bi sefer tam kaçamaksız yapabilsek ne iyi olur

büşracım elma diyeti yapmasanda dikkat ediyosun yeter yavaş yavaş gitsin ben şu 31 aralıkta tartılcamya bi 65 görsem ah ah:)

slm kızlarr 2 gündr arkadasm bizde kaldı giremedm hiç birazda kaçrdm diyet miyet kalmadı walla 3 gündr akannehir ama bu sabah tartldıım 64 olmusum ne iş bu anlamadm yemıorum kiloyu veremıorum yiorum veriorum ben bunye manyaklaştımı ne kafamçokkarıştı

Merhaba arkadaslar, nihayet evim isindi, kanalizasyonum acildi :Saruboceq: :1rolleyes: 3-4 gündür ne himetse aksamlari halsizlik baslyior bende, bir üsüme giriyor, tamm spor yapmaya kalkiyorum, 5 -10 dakika sonra halim kalmiyor mafoldumben Su an iyiyim gayet, birazdan kalkip nivea body calisacagim bakalim

yoyocum herhalde vücut bile bu diyete alisamadi, ne yapacagini bilemez oldu sırnaşık şey gecen hafta ende verememistim hic, ki kacamak yapmadigim halde ! Bu haftayi merak ediyorum dogrusu fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…