ay kızlar bugün 3 litreden fazla su içtim bu hayra alamet
ama birtane çokonat yedim dayanamadım
birde tek şekerli türk kahvesi içtim
şimdilik iyi gidiyorum öglen yemegi yerinede bolbol meyve yedim
bu arada bugün hiiç spor yapamadım yapmam lazım aciliyetli olaraaaak,her haftasonunun bir bedeli varkaydirigubbakcemile3
ayy ne gzel sizin iştahınız yok kızlar benim varda dizginliyorum işte
canım sürekli bişeyler yemek istiyor anlamadım gitti
az önce tuzlu kurabiye istedi canım kahke tarzında az daha gidip mutfaga yapıcaktım dedim ne yapıyosun sen büşra otur oturdugun yerde biran unuttum diyeti falan ya
şu kilolar bi gitsin gittigi hafta bigün yicem 2 gun yemicem
hele biraz daha büyüsün peşine koşturunca kilo milo kalmiyor arkadaşım, yeni doğum yaptığında 18 kilo falan almıştı sonra plates diyet vs onbeş kilosunu verdi ardından bıraktı diyeti falan çocuğu yürümeye başlayınca günden güne küçüldü resmen incecik oldu , ne kadar yediğini görmesem diyet yapıyor diyeceğim çok sağlam yiyicidir yani, çocuğun peşine koşmaktan spor yerine geçiyor heralde dedi, birde çocuğu öyle yaramazda değil
ayy inşallah canım ya gerçekten kıyafetlermi giyebilmek istiyorum artıkhele biraz daha büyüsün peşine koşturunca kilo milo kalmiyor arkadaşım, yeni doğum yaptığında 18 kilo falan almıştı sonra plates diyet vs onbeş kilosunu verdi ardından bıraktı diyeti falan çocuğu yürümeye başlayınca günden güne küçüldü resmen incecik oldu , ne kadar yediğini görmesem diyet yapıyor diyeceğim çok sağlam yiyicidir yani, çocuğun peşine koşmaktan spor yerine geçiyor heralde dedi, birde çocuğu öyle yaramazda değil
pollim verirsin verirsin sen kafanı hiç bulandırma desinler öyle akşamdan hiç yeme 6dan sonra sadece öyle bile nekadar farkedicek göreceksinversem ben verirdim çok hareketli bir oğlum var annem şimdi veremediysen bundan sonra veremessin diyo onlara diyet yaptığımı söylemiyorum şaşırıp kalsınlar
evet yarından itibaren aranızdayım elma diyetimle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?