Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

iyi gceler herkese
canlarim kac gündür yokdum kusura bakmayin...
kayinvalidemlerle 2 yildir nerdeyse küsdük konusmuyoduk,aramiz düzeldi cok sükür hergün ordayiz
kaydirigubbakcemile3 bu hafta bende diet miet kalmadi malum ne yapidiysa zorla yedrdiler
ama ben bi gecmise bakayim lisdemizi yeniden yazayim
sizleri cok ösledimmm yafffff

Iyi geceler Sehnaz ne mutlu sevindim adina a.s.

canisler cok sayfa var hepsini okuyamicam galiba
gözden kacanlar olsun isdemiyorum
bu hafta kac kilo verdiylse herkez tekrar yazarsa sevinirim
+birde lisdemize girmek isdeyenler lütfen simdiki kilo ve ideal kilolarinizi yazarsaniz sevinirim
canisler

canım aynen bende 2yıldır konuşmuyorum benım barışmaya nıyetım hıc yok.ama senın adına cok sevındım .hayırlı olsun.allah daim etsin.opuyorumnanaktan

kızlar bunaydınlar
alindacım senin adına çok sevindim geçmiş olsun
şehnazcım hoş geldin ayyy keşke bende şu kaynanayla bir küssemde ömrü billah daha yüzünü görmesem valla rahatlarım
emoş boşver barışmaaaa herkes hakettiği yerde kalsın

günaydin kizlar nasilsiniz :) yeni yil öncesi pek rejim düsüncek zmn olmuyor...bugün 1 hafta oldu...cok ii baslamistim ama son 2 gün normal yemek yedim...ii götürdüm anlicaginiz ama cok sükür 70,9 kg yum...73le basladim...kesin yine 73 oldum diye düsünüyordum...bu korku bana ii geldi...bugün yine rejim yapiyorum...:kedi: umarim sizlerin durumu daha iidir...mxc

tebrikler canım.. senin adına çok sevindim... hadi bakalım devamm:)))))

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis devamıda gelir inş

evet canım çok mutlu oluyor yalnız ben cumadan beri hiç ümidim yok yine arada bi çıkıp bakıyorum tartılıyorum dayanamyıp benimki pek iyi değil canım sıkılıyo mafoldumben

kg vermen duruyorsa...o zmn metabolizmani calistirman icin bisey yemen lazim..simdi yanlis biseyde sölemek istemiyorum...ama lahana fln ii geliomus diye duydum...ve ip atlayinca cidden cooook ii kalori harciyosun (2 yil önce ip atlaya atlaya 62 kg olmustum,tabii yediklerimede dikkat ettim ve aksam 18den sonra hicbisey yemedim)

benim orucum bitti elma diyetindeyim ama galiba kilo aldım gibi yada bana öyle geliyo korkuyıorum cuma günü gelmesin tartılamam geçen haftada veremedim zaten çok üzgünüm

benim orucum bitti elma diyetindeyim ama galiba kilo aldım gibi yada bana öyle geliyo korkuyıorum cuma günü gelmesin tartılamam geçen haftada veremedim zaten çok üzgünüm

bende arada oruç tutuyorum canım mesela bu hafta tutmayı düşünüyorum14 tane kaldı bu durumdada verdiğimi hiç zannetmiyorum çünkü yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…