selam yoyo ve alinda nasılsınız kızlar..zemuszemus
iyi gceler herkese
canlarim kac gündür yokdum kusura bakmayin...
kayinvalidemlerle 2 yildir nerdeyse küsdük konusmuyoduk,aramiz düzeldi cok sükür hergün ordayiz
kaydirigubbakcemile3 bu hafta bende diet miet kalmadi malum ne yapidiysa zorla yedrdiler
ama ben bi gecmise bakayim lisdemizi yeniden yazayim
sizleri cok ösledimmm yafffff
Iyi geceler Sehnaz ne mutlu sevindim adina a.s.
iyi gceler herkese
canlarim kac gündür yokdum kusura bakmayin...
kayinvalidemlerle 2 yildir nerdeyse küsdük konusmuyoduk,aramiz düzeldi cok sükür hergün ordayiz
kaydirigubbakcemile3 bu hafta bende diet miet kalmadi malum ne yapidiysa zorla yedrdiler
ama ben bi gecmise bakayim lisdemizi yeniden yazayim
sizleri cok ösledimmm yafffff
günaydin kizlar nasilsiniz :) yeni yil öncesi pek rejim düsüncek zmn olmuyor...bugün 1 hafta oldu...cok ii baslamistim ama son 2 gün normal yemek yedim...ii götürdüm anlicaginizama cok sükür 70,9 kg yum...73le basladim...kesin yine 73 oldum diye düsünüyordum...bu korku bana ii geldi...bugün yine rejim yapiyorum...:kedi: umarim sizlerin durumu daha iidir...mxc
günaydin kizlar nasilsiniz :) yeni yil öncesi pek rejim düsüncek zmn olmuyor...bugün 1 hafta oldu...cok ii baslamistim ama son 2 gün normal yemek yedim...ii götürdüm anlicaginizama cok sükür 70,9 kg yum...73le basladim...kesin yine 73 oldum diye düsünüyordum...bu korku bana ii geldi...bugün yine rejim yapiyorum...:kedi: umarim sizlerin durumu daha iidir...mxc
tebrikler canım.. senin adına çok sevindim... hadi bakalım devamm:)))))
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis devamıda gelir inş
ay insallah cnm yaa...insan ne kdr mutlu ve enerjik oluyor 100gr ile vermis olsa
evet canım çok mutlu oluyor yalnız ben cumadan beri hiç ümidim yok yine arada bi çıkıp bakıyorum tartılıyorum dayanamyıp benimki pek iyi değil canım sıkılıyo mafoldumben
benim orucum bitti elma diyetindeyim ama galiba kilo aldım gibi yada bana öyle geliyo korkuyıorum cuma günü gelmesin tartılamam geçen haftada veremedim zaten çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?