Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

evet allah kabul etsin seninde oruçlarını bitanem güya ben 31 aralıkta tartılcaktım güzel bi kilo görcektim hiç umudum yok tartılsamda yine morelim bozulcak biliyorum bari bugün yarın elma diyetini bozmıyımda tartıda fazla çıkmayım

geç oldu ama haklısın canım :) çıtır olduğum günleri hayal edeyim hihoyyyt

gunaydın elmacı arkadaslarım nasılsınız bakalım ıyımısınız
kızlar ya ben cok mutluyum bakın su elma sırkesı ballı suyumu ıcıp hergun mekık cekmeye basladıgımdan berı gobegım sıkılastı basenlerım daraldı sankıııı sıddetle tavdıye edıyorumm.gelelım dıyete dun tam bı husranda yemedıgım hıc bırsey kalmadı ama morelımı bozmuyorum bugun kaldıgım yerden dul devam buda odulum olsun barı 2.5 kılo verdım 1 haftada bunada sukur bakalım bu hafta neler olucakkkk

günaydıın elma güzelleriii, dün akşam eşime yapmış olduğum elma patateslerden bir iki dilim yedim, bu sefer pişmanım saat erken değildi çünkü.
güne sirkeli suyumla başladım, kahvaltımı hafif geçirdim, bugün başka birşey yememem lazım , akşam sebze yemeği çorba salata yemeyi düşünüyorum çünküm

ümrancım sıkma canını muhakkak vermişsindir, bende pek ümitli sayılmam ama grmda vermiş olsak pes etmek yok, eğer diyette olmasaydık ne kadar almış olacak olduğumuzu düşün ve hiç bir emeğimizin boşa gitmeyeceğinden emin ol arkadaşımmmopuyorumnanaktan

cimcimecim aynı şeyler senin içinde geçerli, bende yirmi gündür neredeyse hiç kilo vermedim, ama bırakmayı düşünmüyorum bırakırsam tüm emeğimi çöpe atmış olacağım çünkü, kolay değil herkes önünde yerken senin frenlemen unutma, böyle bir mücadelenin ortasında bırakmak en çok bizi üzecek o yüzden , aylar geçeceğinide bilsek durmak yook yola devammm opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
tünaydın kızlar iyice daraldım beni 30 yaşında ihtiyarlattılar bu çocuklar büyüdükçe dertleri de büyüyo okula gidene kadar kavga gürültü sinirden iştah miştah kalmadı inşallah acısı akşama çıkmaz

alindacım gunaydın sanada. canım qecmıs olsun neysekı duzelmıs sorununuz.bazen bendede oyle halsızlık oluyor ama kendımızı bırakmamız lazım ben spor yabamıorum sadece sabah aksam mekık cekıyorum saten sorunum gobegımle ıdı oda baya sıkılastı bakalım bu hafta ne olucak.

dılemcım sıkma canını boşver pazar qunu cok guzel hava vardı benımde kacamklarım oldu :kedi:hafta sonu arasıra olur boyle soyler olmasa daha ıı ama ne yapalım bozma morelını full devam.ıstahına sıra gelınce ınan bende oyleydım yabıyormusun bılmıyorum ama sırkelı asu ıyı gelıyor uzun surek tok tutuyor benı sende denersın

umran haklısın cnm valla bırde benı dusun butun evde mutfak dıbımde :gitme:elma dıyetıne bende senle beraber baslıycam yenı hafta ıcın hadı bakalım bırbırımızı motıve ederız gıtsın kılolar :lepi:

polly ay cnm benım ne guldumdelikafaduldendelikafadulden ama allahta senı guldursun olur boyle yanlsılıklar sıkma canını afıyet olsun yarasın nede guzel tadı var dıyıp yemıssındır kısmetın oymus demekkı pısman olma morelını bozma devam

busracım suyu ıcmekle ıyı yabıyorsun ama fazla suda bedene zararlı dıye okumustum bıyerde bence gunde 3 lıtre normal cıkolaataya sıra gelınce afıyet olsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yoyocum yedıgın ıcın vermıyorsun cnm benım sana daha once soylemıs oldugum seyle karsılıyorsun .bazen metobolızma durdugu ıcın kılo veremıyoruz bı kac zaman oyle kalıyor metobolızma calısınca aslında o vermedıgın donemlerde erımıs yagları atıyorsun.sende yemek yedın metobolızman hızlandı dogal olarak o veremedıgın donemlerdekı kılo attın o yuzden sen yınede yeme.metobolızma ıcın ben ıkı gunde bır sabah kahvaltımda domatesıme kırmızı bıber atıyorum ıyı gelıyor deneyebılırsın

sehnazcıms evındım senına dına 2 gunluk dunya en guzelı herkesle ıyı olmak allah aranızı bozmasın.ben 2.5 kılo verdım cnm

şempanze cnm hadı bakalım senın ıcınde hayırlısı olsun kılo almamıs olmamana sevındım bende hafta sonundan berı yıyorum umarım almamısımdır mafoldumben

Merhaba Bayanlar :lepi: aciktim kahvaltimi yapacam hemen cokacimcoook yataktan kalkinca, elma sirkeli su iciyorum, sonra elma yiyorum, o yüzden geciktiriyorum iyicene kahvaltiyi...

bir saat sporumuda yaptıım çok mutluyumm, bu arada alindacım sen ölçtün mü bilmiyorum ama ben dayanamadım yine ölçtüm, kalçamdan değişme yok( olmasında ben memnun herkes memnun:kedi: ), basenden(en büyük sorunum) 1 cm daha, üst baldırdan 1cm daha ve belden 1 cm göbekten 2 cm daha gitmiş yuppiii

kızlar sabahtan beri buralardayım ama bu konuya giresim gelmedi
sinirlerim çok bozuldu sabah tartıldım dayanamadım
ve 1 kiloda fazla geldim
elma diyetini en son 3 gun yapmştm hatırlatrsınız 74ü gördüm tartıda
sonra bir hafta yedim yine 76.4 gördüm
bu sabah 77.6 gördüm
nasıl iş bu aklım almadı gitti
perşembe diyete döndüm biliyorsunuz
yediklerimide harfiyen yazdım size
gelde şimdi moralini bozma
ben kilo veriyorum diye sanarken fazla geldim ya

ölüm orucuna yatıcam sonunda belki kilo veirrim

regl yaklaşmıştır canım ya, ya da kesin şişkinliktir , gec saat su içmişsen oda kilo gibi gözüküyor olabilir bence, bu arada günde üç litre su içiyorsun ya canım her bünyenin su ihtacı farklı belkide üç litre sana fazla iki litre yede düşürebilirsin, ama sıkma canını, aynı tempoda devam et diyete sakın terk etme bu hafta düşmesse gelecek hafta muhakkak düşüyor biliyorsun benzer örnekleri çok gördükk sıkma canını sakın canımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…