işte cimcime bende yedim oruçluyken nekadarda olsa acıkıyoruz neyse veririz albet önemli olan ibadetimiz bize o lazım
elma cok sayıda hastalıqa sıfadır.a ve c vıtamınlerı oldukca fazladır.
kabuguyla bırlıkte cıg yenırse vucuda daha cok fayda saglar.bır elmanın tasıdıgı c vıtamını bır ınsanın gunluk c vıtamını ıhtıyacını karsılamaktadır.sınır ve adalelerı kuvetlendıren elma bedenı ve zıhnı yorgunluktan arandırır.elma ve sırkesı kanı temızler.toksınlerın atılmasında bedene yardımcı olur.sındırırm sıtemını uyarır.romatızma karacıger ve bobrek hastalarına damar sertlıgı cekenlere asırı sısmanlara hemoroıte egzamanlara ve cılt hastalıklarına ıyı gelır.
vucut dırencını kuvetlendırerek hastalıkların cabuk gecmesını saglar.agızdakı mıkropları ve bagırsaktakı zararlı baktarılerı oldurur.kaner olusumunu onleyıcı etkısı vardır.
bunları okuduktan sonra bence artık acız dememelıyız ne kadar saglıklı bır meyva ıle beslenıyoruz.bunun yanı sıra ben baska bıyerden okudugumda ıse duzenlı yenılen elmanın yaslanmaya etkı etkı ettıgı cıltte guzellık ve genc gorunum sagladıgını okumustum
dilemmm sen elma yapmıyormuydun
ölüm orucuna yatıcam sonunda belki kilo veirrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?