Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

off bende anlamadım bu bunyemi yaaa ne gıcık bi durumdayım :S mafoldumbenmafoldumben:gitme::sinifsinif:
bugünde hiç su içesim gelmedi sinirlerim çok bozuldu yarım litre ancak içmişimdir iyice kafayı bozdum bu kilolarla :S

bende çok takmış durumdayım, spor yaptım kalori harcadım diyemidir nedir, inanılmaz bir çikolata isteği doğdu yinee, yaşanmıyor çikolatasız yamafoldumben

valla yaaa gıdım gıdım yiyoruz aç geziyoruz çikolata hasret kalıyoruz
şuan bir koca pasta olsa yerim yaaaa
offf bukadar aç kaldıgıma degse bari diyorum
resmen 2 aydır dogru düzgün ekmek yemedim
çayı kahveyi bile şekersiz içiyorum
pilav makarna en aza indirdim
daha ne yapmam gerek anlamıyorum :S

canommmmmmmma.s.
akşam yedin tabi krepleri,çikolatalı pastaları yarasınnnnnnnn löp löp et olsun dermişimmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

ben de denicem şu elmalı sirkeyi ya bir de akşamları mekiği bakalım işe yaracak mı:tomato:

çok öptümmm eloşumu muckssss
opuyorumnanaktan

büşracım oturduğun yerde bebeğinin yanında spor yap:)at yere bi yorgan koy bebeğini üstüne sende onun yanında mekik çek basen hareketleri yap oyna zıpla boş oturma ozaman giderr

ah ahh böyle giderseek veremicez bu kilolarııı, gerçi iyide gidiyoduk yahu :s niye takılıp kalıyorlar,halbuki ilk zamanlar nede iyi gitmişti 3 kilo, demekki ilk üç kilom sudan gitmiş, bende sudan sebeple sevinmişiim

büşracım oturduğun yerde bebeğinin yanında spor yap:)at yere bi yorgan koy bebeğini üstüne sende onun yanında mekik çek basen hareketleri yap oyna zıpla boş oturma ozaman giderr
ya canım ben gündüzleri çok yorgun düşüyorum
çünkü gece en az 3 sefer oda en azı kalkıyorum gece en erken yatış 11 bçk 12
sabahta 6 7 arası kızım uyannıyor
maraton başlıyr kızımın kahvaltısı ayrı eşiminki ayrı
o aralarda kısçem durursa öglene kadar ev işlerini hallediyorum akşamın yemegine kadar
salonu toparlarken size yazıyorum çogu zaman
öglendede eşim geliyor yemege saat 1 bçkta falan gidiyor ondan sonra benm pller bitiyor
ancak sabah spor yapabilirsem yapıyorum
şimdide moral bzuklugundan beynim çatlıyor resmen ilaç içtim öffff

ay bişeyler yapmak lazım gerçekten çok zormuş yaa eger verirsem bidaha almamak için çok ugraşıcam almak çok kolay vermek zor vlla canım
havada dışarda sper ben yine evde ay bugn ne çok moral bozacak şey var

al bebeğini giydir çık bi yarım saat büşra annene faln git bi arkadaşına git bi kahve içmeye tıkılma eve sosyal ol ben çalışmasan gezerim

dilemm dur bakalım ne çabuk pes ettin yahuuuu

etmemem gerekir ama bu haftada vermessem onbeşgün haybiye aç geziyor gibi olacağım o da ağır bir durum

büşracım sıkma canını ya, olur bazen böyle herşeyin göze battığı durumlar, balkona çık bir derin nefes all, al yeşil çayını kısçen uyuyorsa, çık cama balkona temiz hava solu en azından

al bebeğini giydir çık bi yarım saat büşra annene faln git bi arkadaşına git bi kahve içmeye tıkılma eve sosyal ol ben çalışmasan gezerim
kız nerdeee benm kısçemle öyle tek dışarı çıkmak valla yürek ister DD
arabasında durmaz ille kucakta gezecek anam evde yok toplantısı var
güya sosyalliğimi yeniden kazanıyorum diye sevindim kent konseyine çağırıldım ama
nerdeeee daha toplantılar bile başlamadı başlasada kısçemi napıcam bilemiyorum offff

öyle yaptım canım biraz denizi seyrettim geldim
daha sıkı sarılıcam bu diyet işine

kızlar bu arada benim nivea inmedi gitti
error diyip duruyo haspam
bende ares prgundan aerobik arattım bitane 77dlik dance aerobik buldum çok keyifli görünüyo kalkıp şimdi deniycem onu

Mezure almayi yine unuttum canim ya, yarin unutmazsam alirim :sinifsinif: o gün metal metre ile ölctüm, ne kadar dogrudur bilinmez kaydirigubbakcemile3
Bende kalkip simdi egsersiz yapayim diyorum ,nivea body il, dün yapmistim gayet hosuma gitii, güzel hihoyyyt

ya kizlar gecen hafta veremedim kilo bu haftada verememis bir halim var sanki mafoldumben arkadasda sagolsun demez mi bugün biral o diyeti, normal yemene bak ama sporunu daha siklastir , karisti kafam cok fisfisfis ah ahhh biktim bu kilolardan :çok üzgünüm: bugün icimden gecirdim, keske hersey yiyip hic kilo almayanlardan olsaydim :çok üzgünüm: ne cok özenirim o tip insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…