regl yaklaşmıştır canım ya, ya da kesin şişkinliktir , gec saat su içmişsen oda kilo gibi gözüküyor olabilir bence, bu arada günde üç litre su içiyorsun ya canım her bünyenin su ihtacı farklı belkide üç litre sana fazla iki litre yede düşürebilirsin, ama sıkma canını, aynı tempoda devam et diyete sakın terk etme bu hafta düşmesse gelecek hafta muhakkak düşüyor biliyorsun benzer örnekleri çok gördükk sıkma canını sakın canımkaydirigubbakcemile5
gunaydın elmacı arkadaslarım nasılsınız bakalım ıyımısınız
kızlar ya ben cok mutluyum bakın su elma sırkesı ballı suyumu ıcıp hergun mekık cekmeye basladıgımdan berı gobegım sıkılastı basenlerım daraldı sankıııı sıddetle tavdıye edıyorumm.gelelım dıyete dun tam bı husranda yemedıgım hıc bırsey kalmadı ama morelımı bozmuyorum bugun kaldıgım yerden dul devam buda odulum olsun barı 2.5 kılo verdım 1 haftada bunada sukur bakalım bu hafta neler olucakkkk
valla yaaa gıdım gıdım yiyoruz aç geziyoruz çikolata hasret kalıyoruz
şuan bir koca pasta olsa yerim yaaaa
offf bukadar aç kaldıgıma degse bari diyorum
resmen 2 aydır dogru düzgün ekmek yemedim
çayı kahveyi bile şekersiz içiyorum
pilav makarna en aza indirdim
daha ne yapmam gerek anlamıyorum :S
ya canım ben gündüzleri çok yorgun düşüyorumbüşracım oturduğun yerde bebeğinin yanında spor yap:)at yere bi yorgan koy bebeğini üstüne sende onun yanında mekik çek basen hareketleri yap oyna zıpla boş oturma ozaman giderr
ah ahh böyle giderseek veremicez bu kilolarııı, gerçi iyide gidiyoduk yahu :s niye takılıp kalıyorlar,halbuki ilk zamanlar nede iyi gitmişti 3 kilo, demekki ilk üç kilom sudan gitmiş, bende sudan sebeple sevinmişiim
dilemm dur bakalım ne çabuk pes ettin yahuuuu
kız nerdeee benm kısçemle öyle tek dışarı çıkmak valla yürek isteral bebeğini giydir çık bi yarım saat büşra annene faln git bi arkadaşına git bi kahve içmeye tıkılma eve sosyal ol ben çalışmasan gezerim
etmemem gerekir ama bu haftada vermessem onbeşgün haybiye aç geziyor gibi olacağım o da ağır bir durum
büşracım sıkma canını ya, olur bazen böyle herşeyin göze battığı durumlar, balkona çık bir derin nefes all, al yeşil çayını kısçen uyuyorsa, çık cama balkona temiz hava solu en azından
bir saat sporumuda yaptıım çok mutluyumm, bu arada alindacım sen ölçtün mü bilmiyorum ama ben dayanamadım yine ölçtüm, kalçamdan değişme yok( olmasında ben memnun herkes memnun:kedi: ), basenden(en büyük sorunum) 1 cm daha, üst baldırdan 1cm daha ve belden 1 cm göbekten 2 cm daha gitmiş yuppiii
alinda sen şimdi kaç kg 70 mi
günaydın kızlarr uyuyormusunuz hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?