ümrancım sıkma canını muhakkak vermişsindir, bende pek ümitli sayılmam ama grmda vermiş olsak pes etmek yok, eğer diyette olmasaydık ne kadar almış olacak olduğumuzu düşün ve hiç bir emeğimizin boşa gitmeyeceğinden emin ol arkadaşımmmopuyorumnanaktan
cimcimecim aynı şeyler senin içinde geçerli, bende yirmi gündür neredeyse hiç kilo vermedim, ama bırakmayı düşünmüyorum bırakırsam tüm emeğimi çöpe atmış olacağım çünkü, kolay değil herkes önünde yerken senin frenlemen unutma, böyle bir mücadelenin ortasında bırakmak en çok bizi üzecek o yüzden , aylar geçeceğinide bilsek durmak yook yola devammm opuyorumnanaktan
burdayım emoşum geldimm
kız sabah sabah kim lsun anacım uyur tabi o saatte kaydirigubbakcemile3
canım ben 53.5 kiloyum eee azmış diycen 62 lerden geldim buraya aama son kalanı bi türlü inemiyorum canım yaaa sizle beraber 1kilo verdim bakalım bu hafta ne olcak pek ümitli değilim
sen kaçtın
cimcime sıkı dur kılomu soyluyorumdelikafadulden103laelaelaelaelaeen az 30 kılo vermelıyım:kedi:yoyocum gunaydın canımopuyorumnanaktan
canım aynen bende 2yıldır konuşmuyorum benım barışmaya nıyetım hıc yok.ama senın adına cok sevındım .hayırlı olsun.allah daim etsin.opuyorumnanaktan
kızlar bunaydınlar
alindacım senin adına çok sevindim geçmiş olsun
şehnazcım hoş geldin ayyy keşke bende şu kaynanayla bir küssemde ömrü billah daha yüzünü görmesem valla rahatlarım
emoş boşver barışmaaaa herkes hakettiği yerde kalsın
sehnazcıms evındım senına dına 2 gunluk dunya en guzelı herkesle ıyı olmak allah aranızı bozmasın.ben 2.5 kılo verdım cnm
saol bidenemm cok saol
tmm hemn eklerim cicim
boyun kaçtı cnm
ayy Allah kolaylık versin bacım ne diyimmcimcime sıkı dur kılomu soyluyorumdelikafadulden103laelaelaelaelaeen az 30 kılo vermelıyım:kedi:yoyocum gunaydın canımopuyorumnanaktan
kızlar nasılsınız .. kaç gündür görüşemiyoruz işlerim çok yogun. özledim vall sizi opuyorumnanaktan
kizlar ben 13 sene sigara kullandim.. ve 1.5 aydir biraktim.. 6 kilo aldim vallaha..
simdi rejimdeyim zaten.. 2 kilo vermistim.. dün elma diyetine basladim.. ve bugun tartildim 1 kilo gitmis :) vayy beee.. ama dun aksam yemegine dogru baya basim döndu.. babam zorla aksam yemegi yedirdi ii degil diye.. 2 kasik pilav yedim extra olarak
cimcimem iyi insanmışım bak lafımın üstüne geldim
akşama misafirim var kızlar oyüzden hazırlık yaptım ancak bitti oturdum
off gitti diyet heee
Selam kizlarrr opuyorumnanaktan Bugün, kahvaltimi yaptim, cayimi ve kahvemi ve ve 1 lt. suyumu ictim sırnaşık şey hazirlanip cikacagim birazdan disari...yarin yeni yil yarim gün acik buralari...havada yagisli :sinifsinif: az hava alip geleyim
alinda 4 kiloyu nezaman zaman icerisinde verdin?
Ilk 8 günde verdim canim, sonrasinda durdu vermem :sinifsinif: kacamak yapmadigim halde ! Baslarda hizli veriliyor sonradan duraksiyor sonra tekrar veriyorsun dediler bende artik bekliyorum iste ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?