Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

burdayım emoşum geldimm
kız sabah sabah kim lsun anacım uyur tabi o saatte kaydirigubbakcemile3
canım ben 53.5 kiloyum eee azmış diycen 62 lerden geldim buraya aama son kalanı bi türlü inemiyorum canım yaaa sizle beraber 1kilo verdim bakalım bu hafta ne olcak pek ümitli değilim
sen kaçtın

sağol canım yaa inş opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

cimcime sıkı dur kılomu soyluyorumdelikafadulden103laelaelaelaelaeen az 30 kılo vermelıyım:kedi:yoyocum gunaydın canımopuyorumnanaktan

canım aynen bende 2yıldır konuşmuyorum benım barışmaya nıyetım hıc yok.ama senın adına cok sevındım .hayırlı olsun.allah daim etsin.opuyorumnanaktan

cok saol canim benim
valla barisdik bakalim sonu ne olcak
allh bana öyle bi kaynana vermiski anm anca laf sokuyo
simdilik hersey cok süper bakalim ins böle gider
barisdik die arabami yenilediler saolsunlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

günaydin canimcim
özeldende msj yazmisdin cvp veremedim kuusra bakma bidenem
nasilsin nasil gidixo
bebis nasil
ayy ne güldüm sana ya kaynananla ilgili yazdiklarinaaa

sehnazcıms evındım senına dına 2 gunluk dunya en guzelı herkesle ıyı olmak allah aranızı bozmasın.ben 2.5 kılo verdım cnm

saol bidenemm cok saol
tmm hemn eklerim cicim

boncuk canim yada söyle yapalaim
nasil olsa bu cumada yazilcsakya kilolar
o zamn 2 haftanin topalmini yazariz oldu mu cicim

cimcime sıkı dur kılomu soyluyorumdelikafadulden103laelaelaelaelaeen az 30 kılo vermelıyım:kedi:yoyocum gunaydın canımopuyorumnanaktan
ayy Allah kolaylık versin bacım ne diyimm

kızlar nasılsınız .. kaç gündür görüşemiyoruz işlerim çok yogun. özledim vall sizi opuyorumnanaktan

bizde özledik kuzum dün seni soracaktım ama aşura yapıyordum başıma gelmeyen kalmadı az kalsın düdüklü patlayacaktı mutfak berbat halde olunca unttum kuzum yaaa opuyorumnanaktan

yaaww ööööf nerdesiniz bugün yaaaa :umursamaz: canım sıkılıyooo gelin artık büşra ümran gulsün alinda şehnaz yoyo dilem emoşş daha kim vardı

kizlar ben 13 sene sigara kullandim.. ve 1.5 aydir biraktim.. 6 kilo aldim vallaha..
simdi rejimdeyim zaten.. 2 kilo vermistim.. dün elma diyetine basladim.. ve bugun tartildim 1 kilo gitmis :) vayy beee.. ama dun aksam yemegine dogru baya basim döndu.. babam zorla aksam yemegi yedirdi ii degil diye.. 2 kasik pilav yedim extra olarak

cimcimem iyi insanmışım bak lafımın üstüne geldim
akşama misafirim var kızlar oyüzden hazırlık yaptım ancak bitti oturdum
off gitti diyet heee

alkisalkisalkisalkisalkisalkiscanım sende o kadar sıkma kendini madem çok az ye ve de elma diyetindeki olan şeyleri uygula su yeşil çay falan

cimcimem iyi insanmışım bak lafımın üstüne geldim
akşama misafirim var kızlar oyüzden hazırlık yaptım ancak bitti oturdum
off gitti diyet heee

ayy canım benim yaaa çok sevindim valla geldiğine kız bu ümran cadısı tek bi kelime bilem yazmadı çatladım burda
ne hazırladın misafirlere kaydirigubbakcemile3

Selam kizlarrr opuyorumnanaktan Bugün, kahvaltimi yaptim, cayimi ve kahvemi ve ve 1 lt. suyumu ictim sırnaşık şey hazirlanip cikacagim birazdan disari...yarin yeni yil yarim gün acik buralari...havada yagisli :sinifsinif: az hava alip geleyim

alinda 4 kiloyu nekadar zaman icerisinde verdin?

Son düzenleme:
Ilk 8 günde verdim canim, sonrasinda durdu vermem :sinifsinif: kacamak yapmadigim halde ! Baslarda hizli veriliyor sonradan duraksiyor sonra tekrar veriyorsun dediler bende artik bekliyorum iste ...

ohhh iyi yaa... hadi bakalim... iyi kilo vermeler.. bende dün basladim.. hayirlisi :)

yaa kızlar bugün dayanamadım tartıldım gitgide kilo alıyorum beeeeennn((((( 66.600 olmuşum şu 65 göremedim yaa nolcam ben kızlar nolursunuz yardım edin lütfennn(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…