Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ayy canım benim yaaa çok sevindim valla geldiğine kız bu ümran cadısı tek bi kelime bilem yazmadı çatladım burda
ne hazırladın misafirlere kaydirigubbakcemile3

kaçamak yapıyo olmasın kız
peynirli börek, portakallı kek, un kurabiyesi, tuzlu kurabiye bide patates salatası yapıcam cnm daha bişey yapsammı diye düşünüyorum

umranım hepsinin tadına baktım valla
ama en çok tuzlu kurabiyeyi sevdim kızlar tarifini burdan buldum
aynı hazır kuru pasta gibi oluyo seviyorum bu kadınlar kulubunu ya herşey var

valla bende aynı şeyi düşünüyorum umrancım
ben napıcam diye
tam toparlıyorum bişeyler yapıyorum diyeti yakalıyorum misafir hazırlıgı girince işin içine olmur

ellerine sağlık büşra daha başka bişeye gerek yok bence
misafir gelince yada biz gidince hiç diyet kalmıyo bencede büşra bugün yine ark.yemeğe gidiyoz
amaan ümran üzme kendini elbet verirsin sen bu hafta elma diyeti yaptınmı ki

bende dun aynı durumdaydım umrancım aç geziyorum ve kilo alıyorum neden böyle oluyor anlamıyorum aç gezdiigime degmedi diye çok üzüldüm
ve 2 ayı geçik süredir ne dogru düzgün ekmek ne plav ne makarna ne çikolata
belki 6 7 aydır cips hamburger pizza falanda yemedim çayımı kahvemi bile şekersiz içiyorum daha ne yapıcam bilemiyorum

aynen canım ya dışarı gittiğimde biraz daha iyi daha az yiyorum ama
evde pişirirken hem ev işi yapıyosun hem mutfak işi hem bebek acıkıyorum aradan bir dilim kek bir kurabiye bir börek derken gidiyo maşallah

boşver ya gel bırak sende rejimi dünyaya bidahamı gelcez

aaa kızlarr yapmayın lütfen.... bende 8 gündür yapıyoyurm arada regl oldum... diyeti bıraktım birkaç gün ama yinede abartmadım.. bugün büyük bir hevesle bir çıktım basküle.. ne göreyim, yaklaşık 1 kilo fazla gösteriyorum.........çok sinirlendim... o sinirle öğlende bir güzel yedim.... ama pes etmeyeceğim.... ben günde 3 elmadan fazla yiyemiyorum.. belki ondan veremedim diye düşünüyorum.. sizlerde pes etmeyin.. halam 12 kilo verdi ve yaklaşık 2 aydır kio veremiyor... bence biraz farklı bir diyete geçin... bünyeyi şaşırtın... hemen öyle pes etmek yok.. hadi bakalım.. durmak yok yola devamm:))))) hahaahahahahkaydirigubbakcemile

kızlar ben zaten elma diyeti yapmadım bu hafta ama resmen aç gezdim yani
dn büyük bir umutla tartıya çıktım 1 kilo fazla geldim
umran kız bırakmak yok
ben bugün zaten istesemde diyet yapamıycam ama akşam zaten servis yaparken çok yiyemicem
çay servisi bile yeterli oluyor otur kalk otur kalk
yarında yılbaşı kızlar biz kutlama yapmayız ama tvde eglenceik şeyler olur illaki bişeyler yenir yani
umran biz cuma devam edelim
hem şöyle düşün diyet yapmasaydık dikkat etmeseydik eski kilomuzda olurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…