evet canım yaaa yarın kesin kaçar cumaya hiçbirimiz tartılmayalım mafoldumbenkızlar ben zaten elma diyeti yapmadım bu hafta ama resmen aç gezdim yani
dn büyük bir umutla tartıya çıktım 1 kilo fazla geldim
umran kız bırakmak yok
ben bugün zaten istesemde diyet yapamıycam ama akşam zaten servis yaparken çok yiyemicem
çay servisi bile yeterli oluyor otur kalk otur kalk
yarında yılbaşı kızlar biz kutlama yapmayız ama tvde eglenceik şeyler olur illaki bişeyler yenir yani
umran biz cuma devam edelim
hem şöyle düşün diyet yapmasaydık dikkat etmeseydik eski kilomuzda olurduk
ahhh yarasın canım... en iyisini yapmışsın.. sonrasında insan bir rahatlıyor sanki kilolarla inatlaşıyormuşda yiyiormuş gibi oluyor amaa.... olsun:))
ama geçen haftada tartılmadınız tartıdan kaçmayın
dur bakalım cimcime bir hafta daha elma diyeti yapayım olmazsa başka bi diyet yaparım napıyım
ay kızlar ablamın bi arkdşı vardı boyu çok kısaydı ve inanılmaz kiloluydu
şimdi ablamın facesine yorum yazmış gördüm fotosuna bi baktım yok dedim benziyo ad soyad aynı ama değildir
ablama sordum o dedi megerse çok kilo vermiş
inanılmaz bir değişim gıcık oldum o kız bile verdiyse yani çok fazlası vardı çünkü
şimdi msj atıp sorucam kıza ne yapmş acaba yaa
bencede arkadaşlar tartılalım.. neyse durumumuz görelim... biz pes etmedeğimiz sürece gidecek bu kilolar..
yaa aslında ben kendimde biraz fark görüyorum.... ama tartıda neden fazla çıktım anlamadım vallaa... bende seviniyordum.. hafta sonu gelinlik bakmaya gidicez... vermişsem moral olur diyordum...
hadi bakalım hayırlısı canımdüğün ne zaman
sor sor büşracım bizede söyle, herkese selamlar arkadaşlar eve yeni geldim tüm gün dışarıdaydım, bende yılgınlığın herkeste olduğunu gördüm , bende yıldım bügün gerçekten bir değişiklik yapıyorum bugün ve lahana suyu kürüne başlıyorum bakalım o ne etki yapacak gelişmeri yazarım, bir bunu denemedim içimde kalmasın
amin canım..
10 nisan da düğün... oooff az kaldı yaaa(((
inşallah herşey gönlünce olur gulsunnn hayatının en özel günlerindesin :)
az olurmu canım nisanı sayma 3 ay var ayda 4 kilo versen 3 ayda 12 eder :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?