Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

evet canım yaaa yarın kesin kaçar cumaya hiçbirimiz tartılmayalım mafoldumben

ahhh yarasın canım... en iyisini yapmışsın.. sonrasında insan bir rahatlıyor sanki kilolarla inatlaşıyormuşda yiyiormuş gibi oluyor amaa.... olsun:))

aynen öyle oluyo ama yaramasın lütfenn

yaa ama hep böyle yaa bu gıcık kilolar 70 tede takıldı bu böyle bir türlü 69 olamadım sonra gitti yine öyle oldu ama ben sıkıldım yani şimdi 65 olsam gitcek gitcek 60 da takılcak aşağıya inmiycek

umrancım bi indimide orda takılır belki daha çıkmassın kız
hem sana kilon iyi diyomuş herkes bak sen çok kafana takmadan yap diyetini
böyle kafana takınca asabiyet oluyo insanda :))

bencede arkadaşlar tartılalım.. neyse durumumuz görelim... biz pes etmedeğimiz sürece gidecek bu kilolar..
yaa aslında ben kendimde biraz fark görüyorum.... ama tartıda neden fazla çıktım anlamadım vallaa... bende seviniyordum.. hafta sonu gelinlik bakmaya gidicez... vermişsem moral olur diyordum...

yaa canım bu senin bünyen demekki ağır veriyosun biliyorum insan kafasına takınca dayaamıyo emeğinin karşılığını almak istiyo kilo işi sabır meselesi lütfen böyle düşünme az az ye sıksık ye onu denedinmi hiç belki öyle gider mesela her öğünde kaşık hesabı ye aralarda bol su iç yeşil çay iç elma ye yiyebilirsen

ay kızlar ablamın bi arkdşı vardı boyu çok kısaydı ve inanılmaz kiloluydu
şimdi ablamın facesine yorum yazmış gördüm fotosuna bi baktım yok dedim benziyo ad soyad aynı ama değildir
ablama sordum o dedi megerse çok kilo vermiş
inanılmaz bir değişim gıcık oldum o kız bile verdiyse yani çok fazlası vardı çünkü
şimdi msj atıp sorucam kıza ne yapmş acaba yaa

dur bakalım cimcime bir hafta daha elma diyeti yapayım olmazsa başka bi diyet yaparım napıyım

tamam canım ama şunua unutma sen arada oruç tuttun ve bu seni etkiler tatlım

sor bakalım bende merak ettim

hadi bakalım hayırlısı canımdüğün ne zaman

sor sor büşracım bizede söyle, herkese selamlar arkadaşlar eve yeni geldim tüm gün dışarıdaydım, bendeki yılgınlığın herkeste olduğunu gördüm , bende yıldım bügün gerçekten, bir değişiklik yapıyorum bugün ve lahana suyu kürüne başlıyorum bakalım o ne etki yapacak gelişmeri yazarım, bir bunu denemedim içimde kalmasın

yok canımy a söylemed yüzüm küçük çıkmış falan dedi :S
ayy sen dene işe yararsa bizde deniyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…