Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

inşallah canım yaaa, 10 kilo vermiş halimi düşününce....
harika olur vallaaa:))))

hemde düğünde herkesi şaşırtmış olursun :)))
bence ayda 4 kilo verirsen yeterli ama almaman lazım :))
çünkü evlendikten sonra zaten kilo alınıyor illaki yiyorsun içiyorsun geziyorsun
bi rehavet çöküyor insana zaten kilo falan takmıyorsun o süreçte oyüzden düğün öncesi kilo vermek yararlı bde düğünden sonra illaki evinde yemek yapıyosun ve kocana göre pişirip yiyiosn yani diyet yemegi yapmıyosun DD oyüzden kilo vermek zorlaşıyor

çok haklısın canım yaa.... allah size yardım etsin.. çünkü evde olunca kendini tutrmak daha da zor...
nişanda 5 kilo vermiştim ve herkes farketmişti... tabi nişandan sonra diyeti bıraktım... ama almadım... şimdide diyet yapıyorım nişanlım yanıma gelince elince yieceklerle geliyor... spor salonuna gidiceğimi söylediğimde bu akşam gitmesen ne olcak diyor...offf.... bu adam benim zayıflamamı istemiyor ama ona inat zayıflıycammmmmmmmm:)))

erkekler hep istemezler zaten
hem zayıflıgı severler hemde eşleri çok çıtır olur diye korkarlar DDD
hep sen böyle güzelsin derler birde şu vardır biz diyette olunca onlarında başının etini yiyoruz bu durumdan kurtulmak için diyeti destekler gibi görünüp yedirirler DDD

umranımmm aynen öyle canım zor valla annem ne güzel diyet yaptırırdı bana

zayıfla zayıfla hepsi böyle bunların kilo aldırırlar zayıfsın diye çikolata tatlı yedirirler eee tabi biliyolar dayanamıyoruz:) kiloluysakta vermeyelim diye savaşırlar:)ben sevgilimden ayrıldım 14 kilo verdim beni görünce çoook üzüldü nasıl verdin hastalandınmı diye:)))))

zayıfla zayıfla hepsi böyle bunların kilo aldırırlar zayıfsın diye çikolata tatlı yedirirler eee tabi biliyolar dayanamıyoruz:) kiloluysakta vermeyelim diye savaşırlar:)ben sevgilimden ayrıldım 14 kilo verdim beni görünce çoook üzüldü nasıl verdin hastalandınmı diye:)))))

hahaaha, güzelim deseydinyaa senden ayrıldım karasevdaya tutuldum, aşk acısından verdim diye:kaydirigubbakcemile3

ay birde normal zamanlardan çok daha taşımaya başlıyorlar eve, normalde yemek yapmadığım zaman dışardan alır şimdi yemek yaptığım zamanlarda da dışardan almaya başladı değişik bu erkekler ya

Kıskanıyolar şişman olsunki kimse bakmasın diye düşünüyolar :)

gülsünn yok öyle demedim yoo ne hastalığı çok iyiyim dedim üzüldüğümü anlamasın diye

yaa bu arada burası elma diyeti topiğiydi değilmi:))))
uyarı almadna konuyu değişelim arkadaşlar...çaktırmayınnnnn...
....
yaa ben bugün 3 elma yedim yine... fazlasını yiyemiyom....((

Kıskanıyolar şişman olsunki kimse bakmasın diye düşünüyolar :)

gülsünn yok öyle demedim yoo ne hastalığı çok iyiyim dedim üzüldüğümü anlamasın diye

kesinlikle var birşeyler, ne güzel eşler var ya mesela , mustafa erdoğan gülben ergene ben senin yerinde olsam aç kalırdım diyormuş :s gülben ergen 38 beden giyiyor düşünün.. yok ki bizi şöyle motive eden bir eş. gerçi kilo ver deselerde alınırız, biz kadınlar ayrı bir garibiz zaten

hahah canm onlar biraz fazla geniş ya ondan onlara bi adam gelip kocalarının yanında çok güzelsin sana bayılıyorum falan dese adamların hoşuna gidiyo karım begeniliyo aa falan diyeDDD biz alışmışız klasik Türk erkeğine

Merhaba bayanlar benim kilo fazlalığımı duysanız dudağınız uçuklar bu yaz kardeşimin düğünü var zayıflamam ve bi gece elbisesi giymem lazım şimdi aranızda elma diyeti yapan ve sonuç alan varmı ben dün katıldım aranıza ayrıca sağlık açısından emin değilim 1 hafta elma diyeti yapıp aramı veriliyo nasıl oluyo bilemedim vede her acıktığında yiyebiliniyormu çay kahve serbestmi elmayı su halinde alabilirmiyim bizim bağdan yazın yeşil elmalarımız olur o konuda şanslıyım ama bilemiyorum sağlık yönünden tereddütlerim var yardımcı olursanız sevinirim sevgiler

Merhaba hiyada insallh muradina erersin canim :Saruboceq: 10 araliktan bu yana yapiyorum, daha istedigim kiloya gelemedim, gelecegim Allah' in da izniylen zemuszemus Su an da aramizda Sehnaz arkadasimiz en cok kilo veren ...yok ara verilmiyor 1 hafta sonrasinda, devam !
sabahlari 2 dilim tost ekmegi+yagsiz peynir+ 2-4 zeytin- mevsimine göre domates salatalik havuc ( ben havuc yiyorum )
Yesil cay istedigin kadar
3 lt. Su ve Yesil elma istedigin kadar yiyebilirsin..menü bundan ibaret :1rolleyes: Günlük spor ve egzersiz de gerekiyor, artik ne kadar yapabilirsen...cay kahve yok aslinda ama az sekerli veya süt ile icebilirsin ben iciyorum , kahvesiz duramam ...
Diyete basladigimdan bu ya 2-3 kere kacamagim oldu, yoksa aynen uyguladim, saglik yönünden hic bir sikayetim olmadi !!!

kızlar buraya mutlaka bi göz atın,tavsiye ederim,buraya yazıcaktım ama uzun olur:)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iz/337292-meshue-corek-otunu-deneyen-var.html

attim canim cok tesekkürler yerimseniben

mrb kızlar
bugün gün falan vardı girmedim tüm yazılanları okudum şehnaz gözün aydın canım allah bi daha yaşatmasın
gülsün verirsin canım düğün stresinden falan
ya kızlar bende baktım elmayla kg veremiyorum normal diyetime döndüm aralarda elma yiyorum bügün çok övgü aldım daha zayıflama falan diyenler oldu vala kahvaltı etim yürüdüm çıplakken tartıldım sonra kıyaftele tartıldım aynı kg dayım ben normal kg dayım ama veririm işallah en az bi 10 kg daha

maraba kızlar işlerim yogun oldugu için çok sık giremiyorumakannehir kızlar neler yapıyosunuz bakayım ben ydün tartıldım 64 olmuşum .. ama dün akşamki kaçamak inşallh yaramamıştır

elma güzellerim benim hepinizin yeni yılını şimdiden kutlu olsun 2010 yılı hepinize saglık, mutluluk, ve kalorisiz bi yıl nasip etsin inşallh :Saruboceq: hepinizi kocaman öpüyorumkaydirigubbakcemile3

Günaydin Arkadaslar opuyorumnanaktan bu senenin son kahvaltisini yapacam birazdan sırnaşık şey kar yagiyor bizim burada, yeni bir yila kar ile girecegiz belli oldu

elma güzellerim benim hepinizin yeni yılını şimdiden kutlu olsun 2010 yılı hepinize saglık, mutluluk, ve kalorisiz bi yıl nasip etsin inşallh :Saruboceq: hepinizi kocaman öpüyorumkaydirigubbakcemile3

Tesekkürler canim sana da mutlu yillar, saglik huzur ve kalorisiz ve ve parali bir sene dilegi ile kaydirigubbakcemile5

selam kızlar
gül sağol canım sanada mutlu yıllar
alinda afiyet olsun canım yap bakalım hkahvaltını bizim burda hava çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…