inşallah canım yaaa, 10 kilo vermiş halimi düşününce....
harika olur vallaaa:))))
hemde düğünde herkesi şaşırtmış olursun :)))
bence ayda 4 kilo verirsen yeterli ama almaman lazım :))
çünkü evlendikten sonra zaten kilo alınıyor illaki yiyorsun içiyorsun geziyorsun
bi rehavet çöküyor insana zaten kilo falan takmıyorsun o süreçte oyüzden düğün öncesi kilo vermek yararlı bde düğünden sonra illaki evinde yemek yapıyosun ve kocana göre pişirip yiyiosn yani diyet yemegi yapmıyosunDD oyüzden kilo vermek zorlaşıyor
çok haklısın canım yaa.... allah size yardım etsin.. çünkü evde olunca kendini tutrmak daha da zor...
nişanda 5 kilo vermiştim ve herkes farketmişti... tabi nişandan sonra diyeti bıraktım... ama almadım... şimdide diyet yapıyorım nişanlım yanıma gelince elince yieceklerle geliyor... spor salonuna gidiceğimi söylediğimde bu akşam gitmesen ne olcak diyor...offf.... bu adam benim zayıflamamı istemiyor ama ona inat zayıflıycammmmmmmmm:)))
zayıfla zayıfla hepsi böyle bunların kilo aldırırlar zayıfsın diye çikolata tatlı yedirirler eee tabi biliyolar dayanamıyoruz:) kiloluysakta vermeyelim diye savaşırlar:)ben sevgilimden ayrıldım 14 kilo verdim beni görünce çoook üzüldü nasıl verdin hastalandınmı diye:)))))
zayıfla zayıfla hepsi böyle bunların kilo aldırırlar zayıfsın diye çikolata tatlı yedirirler eee tabi biliyolar dayanamıyoruz:) kiloluysakta vermeyelim diye savaşırlar:)ben sevgilimden ayrıldım 14 kilo verdim beni görünce çoook üzüldü nasıl verdin hastalandınmı diye:)))))
Kıskanıyolar şişman olsunki kimse bakmasın diye düşünüyolar :)
gülsünn yok öyle demedim yoo ne hastalığı çok iyiyim dedim üzüldüğümü anlamasın diye
kesinlikle var birşeyler, ne güzel eşler var ya mesela , mustafa erdoğan gülben ergene ben senin yerinde olsam aç kalırdım diyormuş :s gülben ergen 38 beden giyiyor düşünün.. yok ki bizi şöyle motive eden bir eş. gerçi kilo ver deselerde alınırız, biz kadınlar ayrı bir garibiz zaten
Merhaba bayanlar benim kilo fazlalığımı duysanız dudağınız uçuklar bu yaz kardeşimin düğünü var zayıflamam ve bi gece elbisesi giymem lazım şimdi aranızda elma diyeti yapan ve sonuç alan varmı ben dün katıldım aranıza ayrıca sağlık açısından emin değilim 1 hafta elma diyeti yapıp aramı veriliyo nasıl oluyo bilemedim vede her acıktığında yiyebiliniyormu çay kahve serbestmi elmayı su halinde alabilirmiyim bizim bağdan yazın yeşil elmalarımız olur o konuda şanslıyım ama bilemiyorum sağlık yönünden tereddütlerim var yardımcı olursanız sevinirim sevgiler
kızlar buraya mutlaka bi göz atın,tavsiye ederim,buraya yazıcaktım ama uzun olur:)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iz/337292-meshue-corek-otunu-deneyen-var.html
elma güzellerim benim hepinizin yeni yılını şimdiden kutlu olsun 2010 yılı hepinize saglık, mutluluk, ve kalorisiz bi yıl nasip etsin inşallh :Saruboceq: hepinizi kocaman öpüyorumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?