Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlarr gülcüm saol bidenem sanada mutlu yıllar yenı yıl insallah butun kilolarımzdn kurtuldgmuz yıl olur tabi bunun yanında sağlık mutluluk ve bol kazanc diliorum hepinize.... bilgisayar kursuna basladm o yuzden öğlenleri giremıorum smdide kursa gitcem hepinize tekrar mutlu yıllar öptüm en kocamanındannnopuyorumnanaktan

günaydin yoyocum sagol sana da saglikli mutlu kilosuz bol kazancli bir yil dilerim a.s.

teşekkür ederim alinda uyguluycam ama yılbaşından sonra inş sonuçlarım iyi olur sizinle paylaşırım bugün evde arkadaşlarla toplanıcaz çiğköfte partimiz var bunu kaçıramam son bi kez yiycem bide şu alıntı nasıl yapılıyo bilemedim onu yazarsan sevinirim hoşçakal

günaydın kızlaaar , nasılsınız bakalım, saolasın gülcüümm özledik seni nerelerdesin :) bende hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar,
sağlıkla, mutlulukla, huzurla ve hayırlı kazançla dolu bir yıl dilerim.
Allah nice yıllara sevdiklerinizle birlikte girmenizi nasip etsin

bu arada kızlar lahana kürüne başladım, dün gece bir bardak , sabahta bir bardak içtim tadı fena sayılmaz ama aç karında iyi olmuyor, devam edebildiğim kadar devam edeceğim, sağlık açısından en azından

ohhh cig köfteye de bayilirim :bbo: size simdiden afiyetler olsun, iyi eglenceler dilerim...mutlu yillar turkbayragi

okudugun yazinin hemen sag kösesinde alinti diye yaziyor ,oraya tiklicaksin...eger fazla kisinin yazisini alinti yapmak istiyorsan sayet, kimin yazisini Alinti Yap yapmak istiyorsan Alinti Yap nin yanindaki HQ ye tiklicaksin a.s

Son düzenleme:
dilemm sabah aynı kahvaltımı yapıcam bide kalkınca ballı elma sirkeli su içicem
öğlen çorba yanında salata arada meyva akşamda salata yiycem saat 6 da artık eve gidincede sadece elma yerim cokacimcoook böyle yapan bir kız 8 kilo vermiş tabi bozmamış ve sporda yapmışş ben sporda yapmaya çalışıcam inş size bilgi veririm istediğim olursa foto koycam zaten:sm_cool:

kızlarr bugun bayldmmmmafoldumben babam cok kzdı doktora ispiyonladı bişi yemıo die o da bigüzel haşladı:mymeka:. gelen vurdu giden vurdu yani anlıycağnz:1no2: basm acaip dönüo elmayla bi alakası oldgnu sanmıorum sabah uyanmakta zorluk cekıodum bi kaç gündr hep uykum vardı bide dun hiç bişi yemedm kahvaltıda yapmadm 2 tane elma yedm sadece ondan oldu heralde =( bi dolu vitamin verdi içmicem ama bol meyve yicem aradaki farkı kapatcam. ay ömrüm hayatmda ilk defa basıma böle bişey geldi allah kimsenin basına vermesn ne zor seyms ya basımn içinde senfoni orkestrası var sanki:çok üzgünüm:

he bu arada dr tatlı ye hemen cıkınca bi seker fln dedi.şeker ne yapar bana sanki onu demesini beklıomusum girdik pastaneye aç kurtlar gibi bi dilim pastayı götrdümcokacimcoook:kedi:

dene bakalım bi anım umrım verirsin

ayy canım yaa çok sıkma kendini dikkat et

he bu arada dr tatlı ye hemen cıkınca bi seker fln dedi.şeker ne yapar bana sanki onu demesini beklıomusum girdik pastaneye aç kurtlar gibi bi dilim pastayı götrdümcokacimcoook:kedi:

çok geçmiş olsun güzelim ya...
canım kansızlık olabilir belki... hemogram ve demirine baktırdınmı??? yorgunlukta yapar çünkü kansızlık...

kız başka örnege ne gerek var geçen ay ben öyle kilo vermedmmi hatırlasana sabah elma sirkeli su az kahvaltı ekmeksiz öglen salata çorba sonra akşama kadar acıktıgımda az az salata akşam yemek yok sadece meyve

canım benim dikkat et kendine çok geçmiş olsun
benimde tırnaklarımın üzerinde beyaz beyaz birsürü şeyler çıktı
mesela eskiden yogurt ve et asla yemezdim ozamanlar onların vitaminin eksikliğinden olurdu bende bu beyazlıklar
şimdi bu son elma diyetimden beri çok düzensiz besleniyorum tam bişey tutturamadım açıkçası tırnaklarımın üzeri doldu resmen beyazlıkla sanırım vitaminlerimize dikkat etmeliyiz cddi bir rahatsızlık yaşamadan elma diyeti bile yaparken sebze ve et ymeemiz gerekiyor bence

bu arada hepinize günaydınlar hatunlar
ben dun yoktum öglene kadar evdeydim öglende çıktım akşam 10 bçk gibi geldik giremedim
hazır hava güzelken eşimin iş yerine gittim çarşı falan gezdik öylede döndük
dünden beri çok yiyorum engel olamıyorum dünde regl oldum normal kilomdan 1 kilo fazla geldim yinede ben 2 gundur hamur işi yediigimden 2 3 kilo fazla gelmeyi bekliyordum bakalım bu hafta sonunu böyle geçiricem
şunu farkettim kendimi okadar kısıtlamışımki şimdi özlediğim şeylere doymak bilmiyorum

günaydın kızlar :) nasılsınız ben bugün tartıldım, 61.2 olmuşum, çok değil, ki normal çünkü bir sürü kaçamaklar yaptım ama memnunum olsun bu hafta inş en az bir kilo hedef koyuyoruum

Merhaba kizlar, mutlu yillarrrrrrrrrrrrr hihoyyyt su cizelge ugrastirdi biraz kötükedihüso tartildm 1 kilocuk vermisim ya cok degil ama kendimi hafif hissediyorum o yüzden moralim gayet iyi zemuszemus dün ayrica kacamak yaptim, aksam yemek yedim yemekkk kaydirigubbakcemile3 gece eglenceye gittik orda oynadim sanirim erittim yediklerimi kaydirigubbakcemile3 valla bugün 13.30 kalktim, banyo yap et derken saat kac oldu :sinifsinif: acim acccccccc cokacimcoook kahvaltimi yapmaya kacar hemen :roflol:

hatunlar tekrar selamlar
bugün hava güzel diye çarşıya çıktık inanılmaz fırtına vardı iyiki zayıf değilmişim uçardım DD
şaka bir yana moralim çok bozuldu cengiz aktürk diye bir magza var kapatıyormuş istanbula açacaklarmış diye harika takımları kabanları 370 tllik şeyleri yarı fiyatına satıyolardı ama hep bedenler 38 40 tı çok moralim bozuldu keşke zayıf olsaydım dedim
şimdi kociş mutfakta yemek hazırlıyor bende burda keşke zayıf olsaydım diyorum ne güzel bir tezatlık
bu arada alindacım ve fatmagulcum tebrik ederim valla çok güzel siz baya yol katettiniz ben yerimde sayıyorum
brde regl oldum dun bugün karnım tokken tartıldım 1 kilo fazla geldim yine 77lerde geldim
sanırım aç karnına yine aynı kilodayım off offf

kızlar ya ben bi haftadır deniyorum elma diyetini gram gitmemiş ne olcak nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…