selam kızlar
gül sağol canım sanada mutlu yıllar
alinda afiyet olsun canım yap bakalım hkahvaltını bizim burda hava çok güzel
günaydın kızlarr gülcüm saol bidenem sanada mutlu yıllar yenı yıl insallah butun kilolarımzdn kurtuldgmuz yıl olur tabi bunun yanında sağlık mutluluk ve bol kazanc diliorum hepinize.... bilgisayar kursuna basladm o yuzden öğlenleri giremıorum smdide kursa gitcem hepinize tekrar mutlu yıllar öptüm en kocamanındannnopuyorumnanaktan
ben normal diyete geçtim kızlar
teşekkür ederim alinda uyguluycam ama yılbaşından sonra inş sonuçlarım iyi olur sizinle paylaşırım bugün evde arkadaşlarla toplanıcaz çiğköfte partimiz var bunu kaçıramam son bi kez yiycem bide şu alıntı nasıl yapılıyo bilemedim onu yazarsan sevinirim hoşçakal
dene bakalım bi anım umrım verirsindilemm sabah aynı kahvaltımı yapıcam bide kalkınca ballı elma sirkeli su içicem
öğlen çorba yanında salata arada meyva akşamda salata yiycem saat 6 da artık eve gidincede sadece elma yerim cokacimcoook böyle yapan bir kız 8 kilo vermiş tabi bozmamış ve sporda yapmışş ben sporda yapmaya çalışıcam inş size bilgi veririm istediğim olursa foto koycam zaten:sm_cool:
kızlarr bugun bayldmmmmafoldumben babam cok kzdı doktora ispiyonladı bişi yemıo die o da bigüzel haşladı:mymeka:. gelen vurdu giden vurdu yani anlıycağnz:1no2: basm acaip dönüo elmayla bi alakası oldgnu sanmıorum sabah uyanmakta zorluk cekıodum bi kaç gündr hep uykum vardı bide dun hiç bişi yemedm kahvaltıda yapmadm 2 tane elma yedm sadece ondan oldu heralde =( bi dolu vitamin verdi içmicem ama bol meyve yicem aradaki farkı kapatcam. ay ömrüm hayatmda ilk defa basıma böle bişey geldi allah kimsenin basına vermesn ne zor seyms ya basımn içinde senfoni orkestrası var sanki:çok üzgünüm:
he bu arada dr tatlı ye hemen cıkınca bi seker fln dedi.şeker ne yapar bana sanki onu demesini beklıomusum girdik pastaneye aç kurtlar gibi bi dilim pastayı götrdümcokacimcoook:kedi:
kız başka örnege ne gerek var geçen ay ben öyle kilo vermedmmi hatırlasanadilemm sabah aynı kahvaltımı yapıcam bide kalkınca ballı elma sirkeli su içicem
öğlen çorba yanında salata arada meyva akşamda salata yiycem saat 6 da artık eve gidincede sadece elma yerim cokacimcoook böyle yapan bir kız 8 kilo vermiş tabi bozmamış ve sporda yapmışş ben sporda yapmaya çalışıcam inş size bilgi veririm istediğim olursa foto koycam zaten:sm_cool:
kızlarr bugun bayldmmmmafoldumben babam cok kzdı doktora ispiyonladı bişi yemıo die o da bigüzel haşladı:mymeka:. gelen vurdu giden vurdu yani anlıycağnz:1no2: basm acaip dönüo elmayla bi alakası oldgnu sanmıorum sabah uyanmakta zorluk cekıodum bi kaç gündr hep uykum vardı bide dun hiç bişi yemedm kahvaltıda yapmadm 2 tane elma yedm sadece ondan oldu heralde =( bi dolu vitamin verdi içmicem ama bol meyve yicem aradaki farkı kapatcam. ay ömrüm hayatmda ilk defa basıma böle bişey geldi allah kimsenin basına vermesn ne zor seyms ya basımn içinde senfoni orkestrası var sanki:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?