Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

geçmiş olsun canım dikkat et bence az ye aralarda elme ye sağlığından önmeli değil:teselli:

mrb herkeze ben normal listeme döndüm biliyosunuz güne falan gittiğimde akşam elma yiyorum bide aralarda dün çok yürüdüm dün tartıldım dijitalda 73 küsür benimk fazla tartıyo biliyorum diyatesyeninkinden de 73 diyelim normal tartıda 71 çıktım ne yazsam acaba dün çok kaçırdım bügün tartıldım demeyim toparlarım yeni yıla 70 lerde girmeyi hayal ediyodum olmadı kasmıcam elmayla sağlımızdan önemli değil hiç bişey

saolun kızlar ya bugun daha iyiyim basmn dönmeside gecti ama yiorum valla ne yalan söliyim.:sinifsinif: sebzeyi ağzına koymayan ben sebze yiorum ızgara tavuk balk yiorum ama elmamıda yiorum bide cok tatlı yiorum kudurmus gibi resmn engel olamıorum kendime ya

canım kıyamam sana yaaaa:1hug: hem sen regl ken nie tartılıosun ki bilosun fazla cıkıoklava: bozma moralini zayflayncada sen o mağazadan bişi almazsın ödeşmiş olursunuzzÇok üzgünüm çoook

biraz mola ver büşra bence, metabolizman normale dönsün sonra tekrar bir yeme programı yaparsın, alışnca duruyor kilo vermek e birde yasımızda ilerledikçe şu azmi bekarken göstersem rahat 8 kilo vermiştim

canım kıyamam sana yaaaa:1hug: hem sen regl ken nie tartılıosun ki bilosun fazla cıkıoklava: bozma moralini zayflayncada sen o mağazadan bişi almazsın ödeşmiş olursunuzzÇok üzgünüm çoook
aynen tatlım sürekli küçük beden ve standart beden satan yerleri boykot edicem DD
biraz mola ver büşra bence, metabolizman normale dönsün sonra tekrar bir yeme programı yaparsın, alışnca duruyor kilo vermek e birde yasımızda ilerledikçe şu azmi bekarken göstersem rahat 8 kilo vermiştim

sorma yaa valla bukadar aç gezsek daha önceden rahat verirdik kiloları :S
bu hafta sonu öyle yapıyorum canım valla çarşamba akşamdan beri hamur işleri tatlılar yemedigim şey kalmadı hiç kalori hesabıda yapmıyorum yicem bugünde yarında sonra bakarım artık DD

büşra günaydın naber yeni yılda bile az yedim ben abartmadım biraz pilav biraz yemek ekmek yok öyle atlattım süperim ya:)))) gitcek bu kilolar gitcek sende salma canım çok yeme olurmu sonra yağ oluyo onlar

oooo umranım maşallah sen beyinde bitirmişsin olayı yaaa harikasın
benimde gitçek kilolar çok inanıyorum onlar istedigi kadar dirensinler

gitcek tabi yav kızlar yazmışlar kalçalarını duvara vurup eritiyorlarmış yapcam bende evde bişeyler daha hızlı sonuç alırım haftaiçi düzenli besleniyorum zaten son gaz 8 kilom kaldı benim:)

gitcek tabi yav kızlar yazmışlar kalçalarını duvara vurup eritiyorlarmış yapcam bende evde bişeyler daha hızlı sonuç alırım haftaiçi düzenli besleniyorum zaten son gaz 8 kilom kaldı benim:)

kim vuruyomuş kız kalçasını daha önce tvde duymuştum ama işe yarıyormuymuş acaba

kızlar bana kimşse cevap vermicekmi ben neden kilo veremedim 1 haftada

kızlar bana kimşse cevap vermicekmi ben neden kilo veremedim 1 haftada

arkaadaşım hiç kaçamak yapmadıysan mutlaka vermiş olmalısın en azından 1 kilo dahi olsan vermiş olman gerekir bunye nekadar direnirse dirensin elma diyetini tam uygulayınca en az yarım kilo 1 kilo veriliyor yani nasıl uyguladın neler yaptın bilemiyorum

büşra bunu duymayan yok herkes yapıyor duvara vuruyorlar orta hızda eritiyormuş deniycem bir ay bakalım nolcak hem duvara vurcam hemde basen egzersizi yapıcam sabah akşam pazartesi ölçülerimi alır kaydederim bide ay sonu ölçer farka bakarım sadece tartı olmaz dimi:)

yılbaşında dahi elma yedim canım sabah dediğiniz gibi az zeytin 2 dilim kepek ekmek domates salatalık az da peynir her elma yerken mate çayıda içtim amam det olcam bugün yarın ondan vermemiş olabilrmiyim

yılbaşında dahi elma yedim canım sabah dediğiniz gibi az zeytin 2 dilim kepek ekmek domates salatalık az da peynir her elma yerken mate çayıda içtim amam det olcam bugün yarın ondan vermemiş olabilrmiyim

belkide arkdaşım çünkü çok fazlasıyla düzenli yapmışsın mate çayıda yag yakıyor neticede regl döneminden sonra tekrar tartılırsın :)

bende vurcam ozaman kız göbişi nerelere vursam acaba

Göbişe mekik çek bide yere sırt üstü yat dümdüz ayaklarını yerden 1 karış kadar kaldır nasıl yanıyor vartya müthiş eritiyor dene bak şimdi

Günaydin arkadaslar, ya su kalcayi duvara vurmak isine cok güldüm :roflol: ilk defa duydum fisfisfis cidden varmiymis öyle birsey fisfisfis
Evet kizlar, nivea body hareketlerini yapin süper, ben hergün yapiyorum, 1 hafta olacak iste, faydasi cok :lepi:

bende aranıza katıldım ama benim baskülemüm yok listemi yapcanız benide yazın karar verdim bende yarışcam :dilcikar: yanlış çizelgemi düzelteyim 76dan balıcam

bende aranıza katıldım ama benim baskülemüm yok listemi yapcanız benide yazın karar verdim bende yarışcam :dilcikar: yanlış çizelgemi düzelteyim 76dan balıcam

güzelım aramıza hoşgeldin. senin 16 kılo vermen lazımmış.olsun insallah verirsin canım.benım işim daha zor 30 kılo vermem lazım.hepımıze kolay gelsın.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…