kızlarr bugun bayldmmmmafoldumben babam cok kzdı doktora ispiyonladı bişi yemıo die o da bigüzel haşladı:mymeka:. gelen vurdu giden vurdu yani anlıycağnz:1no2: basm acaip dönüo elmayla bi alakası oldgnu sanmıorum sabah uyanmakta zorluk cekıodum bi kaç gündr hep uykum vardı bide dun hiç bişi yemedm kahvaltıda yapmadm 2 tane elma yedm sadece ondan oldu heralde =( bi dolu vitamin verdi içmicem ama bol meyve yicem aradaki farkı kapatcam. ay ömrüm hayatmda ilk defa basıma böle bişey geldi allah kimsenin basına vermesn ne zor seyms ya basımn içinde senfoni orkestrası var sanki:çok üzgünüm:
hatunlar tekrar selamlar
bugün hava güzel diye çarşıya çıktık inanılmaz fırtına vardı iyiki zayıf değilmişim uçardımDD
şaka bir yana moralim çok bozuldu cengiz aktürk diye bir magza var kapatıyormuş istanbula açacaklarmış diye harika takımları kabanları 370 tllik şeyleri yarı fiyatına satıyolardı ama hep bedenler 38 40 tı çok moralim bozuldu keşke zayıf olsaydım dedim
şimdi kociş mutfakta yemek hazırlıyor bende burda keşke zayıf olsaydım diyorum ne güzel bir tezatlık
bu arada alindacım ve fatmagulcum tebrik ederim valla çok güzel siz baya yol katettiniz ben yerimde sayıyorum
brde regl oldum dun bugün karnım tokken tartıldım 1 kilo fazla geldim yine 77lerde geldim
sanırım aç karnına yine aynı kilodayım off offf
hatunlar tekrar selamlar
bugün hava güzel diye çarşıya çıktık inanılmaz fırtına vardı iyiki zayıf değilmişim uçardımDD
şaka bir yana moralim çok bozuldu cengiz aktürk diye bir magza var kapatıyormuş istanbula açacaklarmış diye harika takımları kabanları 370 tllik şeyleri yarı fiyatına satıyolardı ama hep bedenler 38 40 tı çok moralim bozuldu keşke zayıf olsaydım dedim
şimdi kociş mutfakta yemek hazırlıyor bende burda keşke zayıf olsaydım diyorum ne güzel bir tezatlık
bu arada alindacım ve fatmagulcum tebrik ederim valla çok güzel siz baya yol katettiniz ben yerimde sayıyorum
brde regl oldum dun bugün karnım tokken tartıldım 1 kilo fazla geldim yine 77lerde geldim
sanırım aç karnına yine aynı kilodayım off offf
aynen tatlım sürekli küçük beden ve standart beden satan yerleri boykot edicemcanım kıyamam sana yaaaa:1hug: hem sen regl ken nie tartılıosun ki bilosun fazla cıkıoklava: bozma moralini zayflayncada sen o mağazadan bişi almazsın ödeşmiş olursunuzzÇok üzgünüm çoook
biraz mola ver büşra bence, metabolizman normale dönsün sonra tekrar bir yeme programı yaparsın, alışnca duruyor kilo vermek e birde yasımızda ilerledikçeşu azmi bekarken göstersem rahat 8 kilo vermiştim
gitcek tabi yav kızlar yazmışlar kalçalarını duvara vurup eritiyorlarmış yapcam bende evde bişeyler daha hızlı sonuç alırım haftaiçi düzenli besleniyorum zaten son gaz 8 kilom kaldı benim:)
kızlar bana kimşse cevap vermicekmi ben neden kilo veremedim 1 haftada
arkaadaşım hiç kaçamak yapmadıysan mutlaka vermiş olmalısın en azından 1 kilo dahi olsan vermiş olman gerekir bunye nekadar direnirse dirensin elma diyetini tam uygulayınca en az yarım kilo 1 kilo veriliyor yani nasıl uyguladın neler yaptın bilemiyorum
yılbaşında dahi elma yedim canım sabah dediğiniz gibi az zeytin 2 dilim kepek ekmek domates salatalık az da peynir her elma yerken mate çayıda içtim amam det olcam bugün yarın ondan vermemiş olabilrmiyim
büşra bunu duymayan yok herkes yapıyor duvara vuruyorlar orta hızda eritiyormuş deniycem bir ay bakalım nolcak hem duvara vurcam hemde basen egzersizi yapıcam sabah akşam pazartesi ölçülerimi alır kaydederim bide ay sonu ölçer farka bakarım sadece tartı olmaz dimi:)
bende aranıza katıldım ama benim baskülemüm yoklistemi yapcanız benide yazın karar verdim bende yarışcam :dilcikar: yanlış çizelgemi düzelteyim 76dan balıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?