yok canım mekiğe girişemem çünkü belimden sorunluyum ama her gün 1 saat yürüyorum yani bu bende alışkanlık oldu yemek yemek gibi bişey yürümeyince sıkılıyorum mutlaka yürüyorum bende çabuk vermemem ama ilk hafta yani bu hafta 70e inmem lazım çünkü haftaya önemli bi davet var 6 kilo zor ama en az 4ünü vermek istiyorum bi tane baskül alıcam gendüme bakalım
kızlar bende bugün yine elma diyetine başladım , lahana suyunuda içiyorum bugün üçüncü günüm, bakalım inş veririm şu ppis kilolarıı, artık en azından 5li rakamları görmeye ihtiyacım var
Insallah verirsiniz yerimseniben bir hedefin var daha zevkle verirsin hatta :lepi:
Hadi bakalim dilemcim kaydirigubbakcemile5 Ibrahim Saracoglunun Lahana kürünü bir zamanlar ben denemistim fakat bir faydasini göremedim, yani kilo yönünden görmedim, diger yönlerden bilemiyecegim...ben 6 li rakami görünce ne cok sevinmistim, seni iyi anliyorum canim, insallah verirsin hatta cümbür cemaat verecegiz Allah' in da izniylen hihoyyyt
inş alindacım , taş değil ki bunlar elbet eriteceğiiiz, ben suyun faydasını hissediyorum alindacım, incelme var şu üç günde bile, ama tartılmadım bakalım zaten sağlıkaçısından içiyorum en önemlisi
saol bidenem artk dikkat edicem valla can tatlı geldiyoyocum sanada çok geçmiş olsun bu arada, dikkat kendine aman , sağlıktan olma.
kızlar peki form ürünleridemi yasak yani çok acıkınca kalorisiz bişey yiyebiliyormuyuz
ya şimdi o soruyu şu yüzden sordum benim eşim akşam sofrada bulunmayıp yemek yemedimmi çok kıızyor o yüzden en azından eti form la 1 tane domates yemek istiyorum taş çatlasın 5-6 kaloridir
hoşgeldin canım aramızaay sorma ya önce 74 de indim sonra 4 kilo daha 70 çok iyi gidiyordum taki boynum kırılana kadar ufak bi görünmez kaza geçirmiştim ağrıdan yat yat olduk gene 73 sonra toktur yemene içmene dikkat et dedi bende dikkat ettim oldum gene 76 troid rahatsızlığım var habire nodul üretiyor ve büyüyor o büyüdükçe bende büyüyorum anlıyacağınız ama daha onunla savaşıcam ve zaıflayınca direk aldırıcam ve bi daha kilo almıyacam inşallah ameliyat için zayıflamak istiyorum ameliyata kilolu girersem çıkınca öle kalırım ne inerim ne çıkarım zayıflarsam öle kalmayı planlıyorum yada umuyorum yarışmcı arkadaşlara başarılar diliyorum
bende warım kızlar ne yapıyorsunuz 1 günde bir arkadaş mate çayı içiyormuş yeşil çay mı mate çayı mı içilecek bide yeşil ekşi elma nerden buluyorsunuz bide günlük ne yapıyorsunuz tşkler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?