Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ay sorma ya önce 74 de indim sonra 4 kilo daha 70 çok iyi gidiyordum taki boynum kırılana kadar ufak bi görünmez kaza geçirmiştim ağrıdan yat yat olduk gene 73 sonra toktur yemene içmene dikkat et dedi bende dikkat ettim oldum gene 76 troid rahatsızlığım var habire nodul üretiyor ve büyüyor o büyüdükçe bende büyüyorum anlıyacağınız ama daha onunla savaşıcam ve zaıflayınca direk aldırıcam ve bi daha kilo almıyacam inşallah ameliyat için zayıflamak istiyorum ameliyata kilolu girersem çıkınca öle kalırım ne inerim ne çıkarım zayıflarsam öle kalmayı planlıyorum yada umuyorum yarışmcı arkadaşlara başarılar diliyorum

Merhaba sevgi istedgin kiloya en kisa zamanda ulasirsin insallah kaydirigubbakcemile5 Gecirdigin kaza icinde cok gecmis olsun, tabii ki de saglik en önemlisi ! a.s.

teşekür ederim canlarım zaten kafama pek takmıyorum o kaza yüzünden aldığım kiloları bu hafta boyunluğum çıkıcak düzeldim artık en önemlisi o

peki bişi daha sorcam haftada kaç kilo veriliyor yürüyüşle ne kadar yoksa sporsuz ne kadar öğrenmek istedim de

Sevindim, rahat rahat diyetini yaparsin artik a.s
Kisisine göre degisir bu canim. Kendimi örnek vereyim... cabuk kilo veren biri degilimdir :sinifsinif: 20 gündür yapiyorum bu diyeti, daha 5 kilo ancak verebildim ! Onun 4 kilosunuda ilk 8 gün icinde vermistim birde :bbo: kilo vermem durdu ne hikmetse ya ...bazi arkadaslar bu normal diyorlar, duraksarsin sonra devam edersin . Sasirdim kaldim fisfisfis Fakat eskiye göre kendimi daha bir hafif hissediyorum bu benim keyfimi yerine getiriyor zemuszemus spor olarak , asiri yapmiyorum acikcasi. Yürüyüs videosu indirdim onu yapiyorum yapiyorum. 3-4 gündür de yapamiyorum. 1 haftayi geckin egzersiz yapiyorum, onun faydasi cok canim, yapmalisin. sabah ve aksamlarida 100-150 kere mekik cekiyorum.

yok canım mekiğe girişemem çünkü belimden sorunluyum ama her gün 1 saat yürüyorum yani bu bende alışkanlık oldu yemek yemek gibi bişey yürümeyince sıkılıyorum mutlaka yürüyorum bende çabuk vermemem ama ilk hafta yani bu hafta 70e inmem lazım çünkü haftaya önemli bi davet var 6 kilo zor ama en az 4ünü vermek istiyorum bi tane baskül alıcam gendüme bakalım

kızlar bende bugün yine elma diyetine başladım , lahana suyunuda içiyorum bugün üçüncü günüm, bakalım inş veririm şu ppis kilolarıı, artık en azından 5li rakamları görmeye ihtiyacım var

yoyocum sanada çok geçmiş olsun bu arada, dikkat kendine aman , sağlıktan olma.

Insallah verirsiniz yerimseniben bir hedefin var daha zevkle verirsin hatta :lepi:

Hadi bakalim dilemcim kaydirigubbakcemile5 Ibrahim Saracoglunun Lahana kürünü bir zamanlar ben denemistim fakat bir faydasini göremedim, yani kilo yönünden görmedim, diger yönlerden bilemiyecegim...ben 6 li rakami görünce ne cok sevinmistim, seni iyi anliyorum canim, insallah verirsin hatta cümbür cemaat verecegiz Allah' in da izniylen hihoyyyt

inş alindacım , taş değil ki bunlar elbet eriteceğiiiz, ben suyun faydasını hissediyorum alindacım, incelme var şu üç günde bile, ama tartılmadım bakalım zaten sağlıkaçısından içiyorum en önemlisi

yani tas degiller tabii ki kaydirigubbakcemile3 hiim gercxi ben diyet filan yapmamistim o zaman ictigimde, belki de ondan faydasini görememisimdir...bu benim ilk diyetim ya :icecream:

kızlar peki form ürünleridemi yasak yani çok acıkınca kalorisiz bişey yiyebiliyormuyuz

yoyocum sanada çok geçmiş olsun bu arada, dikkat kendine aman , sağlıktan olma.
saol bidenem artk dikkat edicem valla can tatlı geldi yarında normal yemeğmi yicem soraki 1 hafta yine elmaya döncem ama akşamları çorbamıda içicem cok kasmıycam kendimi aman zaten kastımda noldu sora 1 hafta yine normal yicem bunye sasırsn bi bide böle deniyim bakalm

kızlar peki form ürünleridemi yasak yani çok acıkınca kalorisiz bişey yiyebiliyormuyuz

tatlım hoşgeldin insallah istedgn kiloyu verirsinopuyorumnanaktan çok kasma cnm acktınmı abartmadan ye bişeyler bi süre sonra elma sıkıyo cünkü. arada atstr hasta fln olma mazallah:Saruboceq: bide regl dönemde tartılma sakn bittikten 1 2 gün sonra tartıl baya baya farkedıo cunku kolay gelsinnn

ya şimdi o soruyu şu yüzden sordum benim eşim akşam sofrada bulunmayıp yemek yemedimmi çok kıızyor o yüzden en azından eti form la 1 tane domates yemek istiyorum taş çatlasın 5-6 kaloridir

ya şimdi o soruyu şu yüzden sordum benim eşim akşam sofrada bulunmayıp yemek yemedimmi çok kıızyor o yüzden en azından eti form la 1 tane domates yemek istiyorum taş çatlasın 5-6 kaloridir

ya eti form yiyeceğne otr bi tabak corba iç hem o eti formlarn ne kadar sağlıklı oldugu tartısılır

slm kızlar nasılsınz fzla kilo veren yok herhalde
bende 1 gün öncesinde çok şey yedim 53.4 geldim 400 gr eksildi bunada şükür
şehnaz nerelerde yaaa

bende warım kızlar ne yapıyorsunuz 1 günde bir arkadaş mate çayı içiyormuş yeşil çay mı mate çayı mı içilecek bide yeşil ekşi elma nerden buluyorsunuz bide günlük ne yapıyorsunuz tşkler kızlar

hoşgeldin canım aramıza
çok geçmiş olsun

canım sabah kahvaltı yapıyosun kahvaltı 1.sayfada var daha sonra ise 2 saatte 1 yeşil elma yada acıktıkca yiyosun 3lt su 3 fincan yeşil çay bu şekilde

tşkler canım 80 kiloyum bende warım 68 olmam lazım.. bide aşağıdaki takip çizelgesini profile bir türlü ekleyemedim tşkler tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…