Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar bence sağlıksız bir diyet bu .elma çok faydalı olabilir ama haftalarca diğer alınması gereken besinlerden yiyemiceksiniz.ve yemeye başladığınızdada kilo alımıda başlar diye düşünüyorum.
sağlıklı bir diyet seçip ara öğünleri yeşil elma olarak yemek bana daha mantıklı geldi 1 haftadırda öyle yapıyorum.2 kilo verdim bile :)

bnde geldim kahvaltımı yaptım 1 saat oldu şimdide bandımda yürümeye başlıcam 1 saat sonrada elmalarımı yemeye başlıcam

yılbaşının gelmesiyle rejimler alt üst oldu eski azmim kalmadı kızlar bir kekin hesabını yaparken kaçamaklar üst üste geldi

benim zaten yılbaşına keyfim yoktu kayınvalidemlerde kutladık eşimle başbaşa kutlamak varken o yüzden canımın sıkkınlığından bişey de yemedim elma dışında öle oturdum kös kös

canım aramıza hosgeldın.kaydirigubbakcemile5

kızlar aramıza yeni katılanlar hoş geldiiniz
kadrolu elmacılar bu ara yoklar hafta sonu girince böyle dökülüyoruz malesef bende çok saldım bu aralar yarın devam inşallah

kızlar foto eklemek istedi canım
burda 58 kilodayım nişanlıydım

burda 62 kiloydum evlendim

ve malesef 76 kiloda 01 ocak

7. ay bitcek evliliğimde ve tam 18 kilo aldım

sevgıcım 18 kılo almıssın ama ınan yıne cok guzelsın canım üzme canını verırsın kılocukları.kendıne guvenŞeniz

ay bide sizde de oluyomu bilmem kilo aldım diye hiçbişey giymek istemiyor canım saçıma hergün fön çektirirdim şimdi tepeden toplayıp bırakıyorum sıfır makyaj en azından allıksız gezmezdim ve dışarı çıkasım hiç yok bunalımdamıyım neyim canım yemek yemekten başka hiçbişey istemiyor :bbo:

sevgıcım bak canım daha yasın cok kucuk ustelık dogumda yapmamıssın onun ıcın kılo vermen aslında daha kolay.lutfen azımlı ol kılolarından kurtul.7 ayda gercekten cok kılo almıssın canım.ben 36 yasında 4 cocuk annesıyım ve tam 30 kılo vermelıyım.gercekten bu sefer kesın verecegım.15 yıllık evlıyım bu zamana kadar bende dıledıgım gıbı gıyınmedım ne uzerıme olursa onu aldım begenmesemde.....ama artık yeter genclıgım pacancullarla gectı..artık benım zamanım ve dıledıgımı gıymek ıstıyorum...insallah.....:lepi:

gulsunn merhaba....kızlar ben bılgısayar kullanmayı cok bılmıyorum...kızlar spor vıdeolarından bahsedıyorlar ben onları bır turlu acamıyorum.....

ne kadar zor bişey aslında değilmi beğenmediğimiz bişeyi giymek bazen bakıyorum çıtırlar ne güzel giyiniyor şimdileri özeniyorum valla sağlık problemim olmasaydı bende kalırdım o kilomda ama ne yapalım sağlık olsun veririz :umursamaz:

gulsunn merhaba....kızlar ben bılgısayar kullanmayı cok bılmıyorum...kızlar spor vıdeolarından bahsedıyorlar ben onları bır turlu acamıyorum.....

mrb emoşcum... canım google 'a nivea body egzersiz indir yazınca çıkan sayfaları açarsan, orda seni yönlendiriyor... toplam 6 tane indirmen gereken link var... hepsini indirip daha sonra birleşiriyorsun ve video halini alıyor.. o şekilde izleyip sende beraberce egzersiz yapabiliyorsun.. tavsiye derim... gayet güzel hareketler var... hem kardio hemde sıkılaşmaya yönelik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…