- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
canım aramıza hosgeldın.kaydirigubbakcemile5
büşram canım beim kıyamam yaaa nedengesiz insanlarmış
hoşgeldin canım
Kızlar cuma günü gelemedim kusuruma bakmayın vücudumda lekerl cıktı onlarla ugraşıyorum ama külo veremedimama bu hafta çok sıkamadım yemek yemedim ama meyve çok yedim. Hep elma olmadı o yüzden sanırım 78.7 geldim İnşaALLAH önümüzdeki haftaya daha az çıkar tartı.
busracım ve sevgıcım yenı yılınız kutlu olsun.opuyorumnanaktan
ay bide sizde de oluyomu bilmem kilo aldım diye hiçbişey giymek istemiyor canım saçıma hergün fön çektirirdim şimdi tepeden toplayıp bırakıyorum sıfır makyaj en azından allıksız gezmezdim ve dışarı çıkasım hiç yok bunalımdamıyım neyim canım yemek yemekten başka hiçbişey istemiyor :bbo:
emoşum seninde hayatım yeni yıl bizden kiloları alsın inşallahDD
sevgıcım bak canım daha yasın cok kucuk ustelık dogumda yapmamıssın onun ıcın kılo vermen aslında daha kolay.lutfen azımlı ol kılolarından kurtul.7 ayda gercekten cok kılo almıssın canım.ben 36 yasında 4 cocuk annesıyım ve tam 30 kılo vermelıyım.gercekten bu sefer kesın verecegım.15 yıllık evlıyım bu zamana kadar bende dıledıgım gıbı gıyınmedım ne uzerıme olursa onu aldım begenmesemde.....ama artık yeter genclıgım pacancullarla gectı..artık benım zamanım ve dıledıgımı gıymek ıstıyorum...insallah.....:lepi:
gulsunn merhaba....kızlar ben bılgısayar kullanmayı cok bılmıyorum...kızlar spor vıdeolarından bahsedıyorlar ben onları bır turlu acamıyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?