Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canım ya bunları indirmek cok pahallımıdır bu kırızde kocıside kızdırmıyayımkaydirigubbakcemile3

üzülme bende 30 kg aldım tabı cok zayıftım
10 kg gıttı
10 daha verıcem ısllah sende basarırısın

Sevgi ne kadar güzelmişsin zayıfken .

şimdide güzelsin tabi ama o halin çok farklı .Bence hergün o resimlerine bak şevke gelirsin ben öyle yapıyorum canım.

hergün bakıyorum canım zaten
y
ce hırs yaptım şuan bile elma yiyorum

selam kizlar bugün pek giremedim buraya..malum haftasonu, arkadasin dogum gününe gittim, cok az pasta yedim :kedi: yoksa kacamak yapmadim arkadaslar yani kaydirigubbakcemile3 Fakat 3-5 gündür aksamlari tarhana corbasi yapiyor ve iciyorum, yagsiz salcasiz !!! bizim tarhanamiz meshurdur a.s egzersizimi yapacagim birazdan ,gec oldu ama olsun ben gece kusuyumdur biraz kaydirigubbakcemile3

ayrica sevgicim masallah evlilik sana cok yaramis, öyle derler ya hani ...üzülme verirsin insallah fazlaliklarini ...ben ne yapayim, kendimi bildim bileli hic zayif biri olmadim, bu yastan sonra insallah olacagim .

kizlar merhaba bir sorum olacakti bu mate cayini ben yurtdisinda sallama cay olanini bulabiliyorum mate cayini iki ay ictim bende hep kabizlik yapti biraktim ara verdim yine gecenlerde ictim yine kabizlik yapti sizdede oluyormu birde rejim uzum zamandir yapiyordum 75ten 61kiloya düsmüstüm ama simdi adet dönemimdeyim acayip yemek yeme istegi geliyor iki üc gündür dayanamiyorum pizzalar kabak tatlisi tulumba tatlisi yapip yapip yiyyorum elim hamurdan cikmiyor iki üc gündür aman biran önce bitse bari su adetim azönce tok karnina adetliyken tartildim 63 geldim

Merhaba hasret, o cayi ben hic denemedim , o konuda bir yorum yapamiyacagim canim. Sen cok iyi kilo vermissin , helal sana ya 75 den 61 oldum diyorsun süperrrrr alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis olsun canim adetliyken 2-3 kilo almissin cok degil, yine verirsin a.s Ne yaptin da verdin ki o kadar kiloyu ve ne kadar sürede ???

canım mate çayını yurtdışında bulamazsın ben istanbulda bile bulamadım karış karış gezdik o bi tek izmirde var banada annem gönderiyor zaten evet bitkisi çok kabızlık yapıyor ve oldukça pahalı 1 kilo 1 ay gitmiyordu bana kilosu 60 tl ama izmirde paketi 4 lira ve harika yolun düşerse veya varsa izmirde birileri onlara aldır bulamazsın emin ol :1closedeyes:

mateyi kullanmayi düsünmüyorum artik kabizlik sebebinden dolayi ben simdi bir kac haftadir dogadan form cayi kullaniyorum

kızla ben elmayla verdim 57 kiloydum.. şuan 53üm
amacım bu kilomu korumak..kızlar tutun boazları hadi yaza
bikinilerinizle görcem siziii
kaydirigubbakcemile3

ben lahana suyuyla verdim kilolari

cok güzel ! bende pek ise yaramadi lahana suyu, gerci diyet yapmadan denemistim ben.

kaydirigubbakcemile3

Cok degilmis fazlaliginiz sizin, iyi vermissiniz . Insallah canim oluruz yaza kadar incecik :sinifsinif: :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar sabah kalktım spor yaptım kocaaa bir bardak suya üzüm sirkesi koydum bide azcık bal koydum içtim tadı nefisti ama bu elma sirkesimi olmalı üzüm sirkesi içtim ben evde o vardı elma sirkesimi alayım bide sabah fazla vaktim yok 6 buçukta kalkıyorum ancak 15 dk spor yaparım öğlen iştede bi 15 dakika yaparım evdede akşam yapmaya çalışırım yetermi?

GÜNAYDIN CNM ELMA SİRKESİYLE İÇ O SEKİLDE KİLO VERİYORSUN BEN DİYET YAPMADAN 1.5 AYDA 4KİLO VERMİŞTİM 20GÜNDÜR İÇEMİYORUM ÇOK ŞÜKÜR İYİLEŞTİM ARTIK YARIN TEKRAR BAŞLICAM opuyorumnanaktan

ben lahana suyuyla verdim kilolari
ben lahana yiyip içemiyorum trioidimden dolayı canım ama sen içebiliyosan ne mutlu
normalde türkiyedekileri sahte diyorlar sizin kullandiginiz ne renk
valla sahtme mahte çok iişime yarıyor benim kabızlık tayapmıyor çok güzel her sabah tuvalete çıkıyorum eşimde içiyor oda çok memnun rengi koyu yeşil
kaydirigubbakcemile3
inşllh canım

o şekilde vücudunu sıkılaştırabilirsin bence aslında 15 dk az ama çok kilo problemin yoksa yeter yani 3-5 kilo için
:enbuyukkk:

aramıza yeni katılan elma güzelleri hoşgeldiniz inşallh saglıklı bişek,ilde kilolarınızdan kurtulursunuz..

yoycum çok geçmiş olsun tatlım biraz geç oldu ama malesef izinli oldugum için yeni bakabildim bilg. hafta sonuda evde değildim nete giremedim yeni yıla diyetimize yeni bi sayfa açalım olurmu gitcek bu kilolaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…