mrb emoşcum... canım google 'a nivea body egzersiz indir yazınca çıkan sayfaları açarsan, orda seni yönlendiriyor... toplam 6 tane indirmen gereken link var... hepsini indirip daha sonra birleşiriyorsun ve video halini alıyor.. o şekilde izleyip sende beraberce egzersiz yapabiliyorsun.. tavsiye derim... gayet güzel hareketler var... hem kardio hemde sıkılaşmaya yönelik..
canım ya bunları indirmek cok pahallımıdır bu kırızde kocıside kızdırmıyayımkaydirigubbakcemile3
ay bide sizde de oluyomu bilmem kilo aldım diye hiçbişey giymek istemiyor canım saçıma hergün fön çektirirdim şimdi tepeden toplayıp bırakıyorum sıfır makyaj en azından allıksız gezmezdim ve dışarı çıkasım hiç yok bunalımdamıyım neyim canım yemek yemekten başka hiçbişey istemiyor :bbo:
kizlar merhaba bir sorum olacakti bu mate cayini ben yurtdisinda sallama cay olanini bulabiliyorum mate cayini iki ay ictim bende hep kabizlik yapti biraktim ara verdim yine gecenlerde ictim yine kabizlik yapti sizdede oluyormu birde rejim uzum zamandir yapiyordum 75ten 61kiloya düsmüstüm ama simdi adet dönemimdeyim acayip yemek yeme istegi geliyor iki üc gündür dayanamiyorum pizzalar kabak tatlisi tulumba tatlisi yapip yapip yiyyorum elim hamurdan cikmiyor iki üc gündür aman biran önce bitse bari su adetim azönce tok karnina adetliyken tartildim 63 geldim
kizlar merhaba bir sorum olacakti bu mate cayini ben yurtdisinda sallama cay olanini bulabiliyorum mate cayini iki ay ictim bende hep kabizlik yapti biraktim ara verdim yine gecenlerde ictim yine kabizlik yapti sizdede oluyormu birde rejim uzum zamandir yapiyordum 75ten 61kiloya düsmüstüm ama simdi adet dönemimdeyim acayip yemek yeme istegi geliyor iki üc gündür dayanamiyorum pizzalar kabak tatlisi tulumba tatlisi yapip yapip yiyyorum elim hamurdan cikmiyor iki üc gündür aman biran önce bitse bari su adetim azönce tok karnina adetliyken tartildim 63 geldim
ben lahana suyuyla verdim kilolari
kızla ben elmayla verdim 57 kiloydum.. şuan 53üm
amacım bu kilomu korumak..kızlar tutun boazları hadi yaza
bikinilerinizle görcem siziii kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar sabah kalktım spor yaptım kocaaa bir bardak suya üzüm sirkesi koydum bide azcık bal koydum içtim tadı nefisti ama bu elma sirkesimi olmalı üzüm sirkesi içtim ben evde o vardı elma sirkesimi alayım bide sabah fazla vaktim yok 6 buçukta kalkıyorum ancak 15 dk spor yaparım öğlen iştede bi 15 dakika yaparım evdede akşam yapmaya çalışırım yetermi?
ben lahana yiyip içemiyorum trioidimden dolayı canım ama sen içebiliyosan ne mutluben lahana suyuyla verdim kilolari
valla sahtme mahte çok iişime yarıyor benim kabızlık tayapmıyor çok güzel her sabah tuvalete çıkıyorum eşimde içiyor oda çok memnun rengi koyu yeşilnormalde türkiyedekileri sahte diyorlar sizin kullandiginiz ne renk
inşllh canımkızla ben elmayla verdim 57 kiloydum.. şuan 53üm
amacım bu kilomu korumak..kızlar tutun boazları hadi yaza
bikinilerinizle görcem siziii kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar sabah kalktım spor yaptım kocaaa bir bardak suya üzüm sirkesi koydum bide azcık bal koydum içtim tadı nefisti ama bu elma sirkesimi olmalı üzüm sirkesi içtim ben evde o vardı elma sirkesimi alayım bide sabah fazla vaktim yok 6 buçukta kalkıyorum ancak 15 dk spor yaparım öğlen iştede bi 15 dakika yaparım evdede akşam yapmaya çalışırım yetermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?